reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama 2 cykle które dupkiem bym miała potraktować byś odpuściła? Czemu taki plan działania? No ja mam masakrę z tą długością cyklu, @ miałam od początku roku chyba ze 3 ;/;/ sama nie wiem co robić, a w tym cyklu idę na monitoring do ginka żeby sprawdzić czy mam sama od siebie owu

reklama
caly czas stosowalam diete wapn i magnez, ph 4,7 a w owulacje 4.0 :)bralam lacibios femine castangusa zurawine witamine c omege3 i juz nie pamietam co jeszcze :)maz tez bral witaminy i gorąca kąpiel:)
a zapomnialam test z kapusty 3 razy dziewczynka;p ciemny fiolet a z soda raz sie pienilo raz nie:)

caly czas stosowalam diete wapn i magnez, ph 4,7 a w owulacje 4.0 :)bralam lacibios femine castangusa zurawine witamine c omege3 i juz nie pamietam co jeszcze :)maz tez bral witaminy i gorąca kąpiel:)
a zapomnialam test z kapusty 3 razy dziewczynka;p ciemny fiolet a z soda raz sie pienilo raz nie:)

czyli tak jak pisałąm że mozna wiele pomóć ale niekoniecznie pomoże gdyz Bog wie kogo nam dac pod opiekę:)

Mama ja bym zrobiła test rano w pt, ale jak wytrzymasz do powrotu do domu to czekaj:) ja jak zaszłam w 1 ciążę to co chwile test robiłam aż pojawiła się druga krecha;p

Daria serdecznie gratuluje :-). mysle, ze to dobrze ze bedziesz miala synka, bo na trzecie dzieciatko latwiej meza namowic niz polowac w okreslona plec :tak:
moj maz tez sie zarzekal ze juz nie chce wiecej dzieci, a teraz zrozumial, ze ja bardzo pragne jeszcze raz sprobowac i po kazdej nieudanej probie stara sie mnie pocieszac :tak:
patrysia* zgadzam sie z toba. nawet jezeli zrobimy wszystko zeby miec dzidzie okreslonej plci to i tak mamy tylko 50% szans:-D tylko Bog wie jakie jest nasze przeznaczenie :tak:

Mama 2 cykle które dupkiem bym miała potraktować byś odpuściła? Czemu taki plan działania? No ja mam masakrę z tą długością cyklu, @ miałam od początku roku chyba ze 3 ;/;/ sama nie wiem co robić, a w tym cyklu idę na monitoring do ginka żeby sprawdzić czy mam sama od siebie owu

Noemi bo jeśli się weźmie za wcześnie dupka-przed owu- to on ja zablokuje...
dlatego gdybym ja miała takie cykle to poszła bym do gina i podagała czy:
mogę brać dupka od 14 dnia cyklu przez 10 dni(bo tyle sie bierze)
mimo ,że owu jeszcze nie wystąpiła...i dlatego bym darowała ,że i tak owu nie bedziesz miała...ale poświęciłabym te 2 cykle ,żeby tylko skrócić cykl...
bedziesz brała dupka to podniesiesz w organizmie poziom progesteronu..odstawisz----> poziom spadnie i przyjdzie @...

więc jeśli weźmiesz od 14d.c. przez 10 dni to do 30d.c. powinnaś dostać @.....

MAMA ja testowałam albo w dniu @ albo jak sie spóźniała...

Patrysia dzięki -rano w sobotę bedzie bieganina bo na 10.oo córka mojej siostry-w wieku Domisia- ma występ ..tańczy w balecie i rano bedzie łazienka zajęta wciąż i wciąż ..a o 9 .00 już wychodzimy...
a w piątek bedzie za wcześnie na sikanie ,skoro owu miałam w 14d.c.....chyba..
dziś mam 23d.c....i nadal cisza -żadnych objawów..

reklama
Mama pozwól, że jeszcze trochę Cię pomęczę:-) a dlaczego byś tak zrobiła że zablokuję sobie dupkiem owu na 2 cykle, żeby brać jeszcze dłużej suplementy na dziewczynkę? I skrócić te cykle żebym tyle nie czekała?

Do góry