reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

martika to działajcie! a co! :))) życzę wam syneczka!

a ja jeszcze w firmie :oo2: kuźwa ile roboty
a teraz duże zlecenie jest... fak no ALE bedzie kasa! ;-) wiec nie moge narzekać tylko zapierniczać.

o 15 koniec i ide po młodego
potem obiad i chyba drzemka :sorry: jak sie da.
a wątpię!!! :-D

reklama
Twoj tysiac tez w gornej granicy.
Moja dzidzia wieksza o tydzien wg.usg.
Wzielam do torebki rozowa koszulke dziecieca i sie szykuje.A nerwa mam takiego ze w gacie chyba narobie.

Piranha dzięki mam nadzieje że coś z tego będzie, po za tym dzięki za pocieszenie to już moja 4 ósemka i z każdą czułam się inaczej więc nie ma reguły na szczęście nie spuchłam :-) antybiotyk już działam i czuje się znacznie lepiej ale trochę otumaniona jestem :-) Teraz czekam na rezultaty starań i jak nic z tego to czekam na nowy cykl:-) aha a jeżeli się udało chociaż mało prawdopodobne tak od razu żeby się udało :-) to mam czekać do okresu ???

martiko irygacja z sody przed i po lub podrasowany pre seed i do dzieła. suplementy i dieta na pewno jeszcze po tak krótkim czasie nie wypłynęły z Ciebie:-)a śluz boski....
andziak przeogromnie mocno zaciskam kciuki o 17.30. &&&&&&&&& jestem z Tobą.

jestem na chwilę ..Zuza po dentyście-bylismy na lakowaniu.
zaraz jadę po Dominika i chyba skoczę do centrum ogrodniczego po jakieś kwiaty na parapet przed domem-pelargonie lub bratki a moze jeszcze coś innego wypatrze..

Andziak &&&
Kinga powodzenia w misji.
Truskaffka wytchnienia życzę..
Gal czasem tempka skacze 3 dni po owu..
Pirania-mam nadzieję,że 19maj bedzie szczęśliwy..
Martikaoby było jak piszesz i silne ~~~~o przetrwały do owu.a Ty działaj kochana,łykaj dalej suplementy i dziergaj tego synusia;))

hej dziewczynki
u nas upał
Wpadla do mnie kolezanka z dwiema coreczkami (jedna 2,5 roku , druga 7 miesiecy) aaa i jeszcze jest syn 5 letni:)
posiedzialysmy na dworze...

maksio mi padl jak kawka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ąndziak ja czajnik dopiero doczytalam ze dzis wizyta..Jesoooo zaciskam wszystko co mam....kciuki..poślady..:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-Dnapinam klate.....Musi byc cora...i nie rzucaj sie pod ten tramwaj...raczej na Marsa ze szczesciach odlecisz:))))))
mega mocno trzymam kciuki!!!!!!

Boshe dziewczyny ilescie naskrobaly...produkcja ze hohoooo

hello:-) ale duchota na dworze, jakby burza miała być..

gal pięknie dziękuję za linka do bransoletek, kurcze, ale drogie są:-(chyba nie kupię..kochana, 4 testy pokazały mi dwie krechy

pirania zazdroszczę Ci po cichutku że już niedługo będziesz tuliła Niuńkę:tak:

tasha może ja też spróbuję z lactovaginalem:confused:

mamcia ja wczoraj sadziłam na moim balkonie, posadziłam surfinie, millon bells, fuksje i lubczyk, a także maciejkę:-D

pirania to i tak, że Krzysiu chce za rączkę chodzić:-DMarcelinio jak idziemy na spacer, zaplata ręce z tyłu, żeby przypadkiem nie próbować go za rękę brać;-)

pirania, tasha jeśli mogę doradzić /zboczenie zawodowe/ nie kupujcie za dużo tych czpeczek, w szpitalu przeważnie jest strasznie gorąco, na wyjście bawełniana lekka czapusia wystarczy, w lato w upał też dzidzi się czapki nie zakłada, bo w gondoli prawie żadnej cyrkulacji powietrza nie ma.. ja myślę, że 2 bawełniane czapeczki na wyjścia w chłodne dni wystarczą:tak:

andziak trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja betę w 5 tygodniu miałam 1025, więc bardzo niską w stosunku do Twojej

84misia ja też powinnam usunąć 8, mam co prawda je jeszcze dziąśle, więc trzeba by nacinać, ale boję się panicznie:no:

Ewcik - dzięki za radę:tak:, 2 bawełniane cienkie czapeczki już mam i skusiłam się jeszcze na 3 czapeczkę ażurkową, jakby robioną na szydełku, to już więcej nie kupuję!!!
Andziak - chyba przeżywam tak samo jak Ty tę twoją wizytę!!! trzymam bardzo mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, niech to będzie Zosia!!!!!!!!!!
Marko - wstaw suwaczek, będzie jaśniejszy obraz sytuacji, a Ty też masz już synka i chcesz córcię, czy to twoja 1 ciąża???

reklama
Andziak ja już przebieram nogami:-) i obgryzam paznokcie:szok: a o 17 mam wywiadówkę, ze szkoły lecę prosto do kompa, mam nadzieje wyczytać dobre wieści

Do góry