reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak - jak to Zosi nie będzie?????????? to jednak chłopczyk??????????? na 90 parę %??????????
Pirania - ale właśnie dlatego usg genetyczne jest chyba bardziej miarodajne, bo bada dziecko!!! a ten mój lekarz powiedział jej, żeby nic nie kombinować teraz z aminiopunkcją tylko, żeby się wstrzymała do połówkowego usg i ma być dobrej myśli, bo usg absolutnie nie wskazuje nic niepokojącego... ostatecznie to jej decyzja, ale ja jej odradzałam tę aminiopunkcję...

reklama
ANDZIAK jesteś super mamusią chłopaczków :))nie smutaj się...jest ci na pewno cięzko ale jak poczujesz ruchy to zapomnisz o tym smutku zobaczysz!!:***

Tasha, ja też bym nie robiła chyba aminiopunkcji, USG jasno wskazało, że dziecko jest zdrowe a NT wyszło niziutko i nawet nie w górnej granicy normy ...zdecydowałabym się chyba dla własnego spokoju tylko wtedy jeśli ryzyko na teście PAPP-A byłoby bardzo wysokie, np. rzędu 1:20.

Andziak
, a może to kolejny z tych lekarzy co twierdzą, że jak coś odstaje (a w 12 tc odstaje i chłopcu i dziewczynce) to chłopak? Wielka szkoda, że nie pokazał nuba i jego kąta nachylenia.

Andziak- zastanawiam się co Ci napisać i kurcze brakuje mi słów, chyba tylko, że domyślam się jak się czujesz, co teraz przeżywasz , mimo że synuś zdrowy... wesprzeć Cię możemy tylko pisząc, a chciałoby się przytulić....
Ty sama wiesz, że pogodzisz się z tym, potrzeba na to czasu, ale to życie jednak jest strasznie niesprawiedliwe.... Ale z drugiej strony w Twoim brzusiu mieszka synuś, który czeka na swoją mamusię, którą już na pewno bardzo kocha....

Piranha-
z tego wszystkiego nie podziekowałam Ci za odpowiedź, dziękuję bardzo:) to mówisz, że jak coś to nic się nie stało..
No to ok, bo dzisiaj cały dzień się stresuje i różne scenariusze mi przychodzą do głowy..

Ostatnia edycja:
Andziak kurcze jakoś ciężko mi w to uwierzyć,naprawde byłam pewna że u ciebie girl.Zazdrosciłam ci tej bety,czyli co to niema jednak znaczenia?
Obawiam się że u mnie 17 to samo będzie.

Andziak - kurcze...zbieram myśli, byłam pewna tej Zosi... pewnie jest Ci źle i ciężko... ale jakoś się wszystko ułoży...

reklama
Do góry