reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje zobaczymy czy okresli i czy ta beta ph kalendarz chinski soda i obraczka sie sprawdza.A i owul/ po nowiu..Mysle ze po bo jak 18 .02 szyjka byla jeszcze nisko twarda to owul. byla po 21.02

reklama
Piranha @ powinna mnie nawiedzić we wtorek 15.05 .
Tylko u mnie w aptekach nie ma tych czulszych testów, wiec zrobic mogę zwykły.

wow Piranha - to Ty byłas nieźle naszprycowana tymi zakwaszającymi rzeczami :-)
Bardzo Ci gratuluje Córci i chylę czoła przy rewelacyjnym zaplanowaniu płci.

moja dieta była zupełnie nieświadoma :-), ja ogólnie jem dużo nabiału, kefirów, nie lubię wędlin, zimniaków, mięsa. W poprzednim m-cu królował snikers :-), więc czekolada i orzechy dostarczałam na bieżąco.
Poza tym łykałam jedynie Lacibios Femina, Prenatal (został mi w apteczce i chciałam wykorzystać zanim upłynie termin ważności) i kwas foliowy. No i myłam się Lactacyd Femina z ph 3,5. No i to tyle :/
seks 3 dni przed owu i przerywany 10 h po owu

a do zakwaszania męża mogę doliczyć tylko codzienne piwo :-)

zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :-)
dziś odbieram drugą Bete i lecę do gina sprawdzić, czy wszystko ok się zaczęło.

aguska a czemu się mąż boi? rozmawialiscie... ? ach z tymi facetami czasami ciężko jest no...

ja to mam pecha...
ale nie poddam się i znajde endokrynologa. to moja misja :cool2:

Ja to jestem na siebie zla :/ bo mezowi przeszlo i znowu chce dzialac, a ja od 27 nie bralam zadnych suplementow i zrezygnowalam z diety. Z jednej strony brak wiesiolka i oleju lnianego odbil sie dobrze na organizmie, bo odntowalam wczoraj i dzis sluz o konsystencji bialka, ktorego nie bylo widu ani slychu jak bralam od ponad 6 miesiecy wiesiolek i olej lniany. Do tego nie mierzylam tempki od 3 dni wrocilam ale chyba ot tak by bylo (bo tu podroz, tu odpoczynek, tu cos tam ;) ) no i wczoraj byl spadek, dzis tempa skoczyla o 0,2. Wiec pewnei owulka byla, jest... a ja zawalilam ... i nie wiem czy dzialac ,czy nie... bo to ostatnia szansa na syna... tzn te trzecie dziecko ma byc ostatnim ;-)

Kinga no baaa jasne że znajdziesz, powodzenia ;)
Agulek wiem jak czekanie na rozwój wydarzeń jest dobijające, zajmij się czymś żeby czas szyciej leciał i żebyś nie myślała 24h o ciąży ;)
trzymam kciukii :)
Piranha no szykuj szykuj rzeczy dla córci i siebie, ostatnie cztery tygodnie ..jak to zleciało ...
Andziak zamieniam się w kciuki ;)
Marko super wam się udało :) to najważniejsze, a teraz zaciskamy kciuki żeby córa w brzuchu rosła :)
Martika atakuj męża!!! wielkiego rozkosznego orgazmu życzę i synka :)

no i więcej nie pamiętam...sorki...tyram tyram tyram:szok:
Miłego Dnia!

Ostatnia edycja:
Truskaffka nie ma u mnie tragedii co ma byc to i tak będzie, zastanawiam się tylko kiedy ewentualnie robić, ale poczekam do wtorku nie będzie to zrobie i tak na wiele nie liczę.
Andziak a takie sny dobrze wróżą, mi się śniła córeczka a wyszedł synek.

reklama
Do góry