reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Gal no własnie kochana myslę co tu robić ..mam trochę lutki to do terminu @ mogłabym brać...
co myślisz ??brać??
byłam dopchnięta na wizyte i kurcze nie chciałam tam siedzieć nie wiadomo ile i zapomniałam o lutkę zapytać
Andziak -powodzenia jutro!
co myślisz ??brać??
byłam dopchnięta na wizyte i kurcze nie chciałam tam siedzieć nie wiadomo ile i zapomniałam o lutkę zapytać

Andziak -powodzenia jutro!
Gal
Fanka BB :)
Ewcik- Słonko dziekuję, niech w końcu nadejdzie ten wyczekany dzień dla nas
Piranha- łyknęłam przed chwilą tego dupka i jest to mój pierwszy hormon w życiu, to dla mnie historyczna chwila;-)
Mama- to Ty jeszcze nie łyknęłaś?????? A ja przed chwilą to zrobiłam, a na pewno owu miałam po Tobie....................................... o kurka...........................

Piranha- łyknęłam przed chwilą tego dupka i jest to mój pierwszy hormon w życiu, to dla mnie historyczna chwila;-)

Mama- to Ty jeszcze nie łyknęłaś?????? A ja przed chwilą to zrobiłam, a na pewno owu miałam po Tobie....................................... o kurka...........................
Ostatnia edycja:
mama05
jery!!!!!jak mi wolno komp chodzi-wrrr
Pirania doczytałaś moje pytanie o płyn po owu??
Ewcik thx kochana
)
oby Twoje przeczucie sie sprawdziło
Pirania doczytałaś moje pytanie o płyn po owu??
Ewcik thx kochana
oby Twoje przeczucie sie sprawdziło
G
Gość 301
Gość
Andziak, jutro niech Ci powie jak bedzie pewnien bo znwu Ci namiesza.... ale mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo wiemy, że to Zosieńka;***
Mama, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to będziemy ciociami Poli i Filipka??
)))) Ale super słońce!!!
) teraz pozostaje nam mocno trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;*************
Ewcik, niestety trzeba przejsc ten etap...choc nnie jest łatwo. Mój urwis ma 3,5roku a jeszcze pokazuje nieraz swoje i chce za wszelka cene postawic na swoim-teraz mamy problem z jedzeniem...ehhh te dzieciacczkIi:****
tasha, mam sylk kochana Piranha mi zamówiła i stosuje, ale po starankach z nim i tak ph sie podnosi dlatego chce sie wspomóc czym jeszcze... a jak u Was to wyglądało-o ktróej zapodałyscie
globulke i po jakim czasie sexy?
Mama, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to będziemy ciociami Poli i Filipka??
Ewcik, niestety trzeba przejsc ten etap...choc nnie jest łatwo. Mój urwis ma 3,5roku a jeszcze pokazuje nieraz swoje i chce za wszelka cene postawic na swoim-teraz mamy problem z jedzeniem...ehhh te dzieciacczkIi:****
tasha, mam sylk kochana Piranha mi zamówiła i stosuje, ale po starankach z nim i tak ph sie podnosi dlatego chce sie wspomóc czym jeszcze... a jak u Was to wyglądało-o ktróej zapodałyscie
G
Gość 301
Gość
Piranha, czy u Twojej sis mozna juz zamówić ten puder z pędzlem, który polecałas?
mama05
Gal -a no nie łyknęłam bo do dzis nie wiedziałam czy miałam owu..a jak wiem ,że była to chyba sobie dziś zaaplikuję
i ta nadzieja z każdą tabletką
Natusia-dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahaaa
a wiesz,że ja codziennie o Tobie myślę???
taki avatarek jak masz jest u Domisia w przedszkolu na jednym z dyplomów dzieci i przechodząc do sali zawsze na niego patrzę i myślę o Tobie
)

i ta nadzieja z każdą tabletką

Natusia-dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahaaa
a wiesz,że ja codziennie o Tobie myślę???
taki avatarek jak masz jest u Domisia w przedszkolu na jednym z dyplomów dzieci i przechodząc do sali zawsze na niego patrzę i myślę o Tobie
Ostatnia edycja:
reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
gal, mama przez to, że testy owu dawały mylne wyniki, bo tempka nie ruszyła w górę, wzięłam dupka i w ogóle nie miałąm owu :-( chyba mi ją zablokował..
natusia u nas też jazdy z jedzeniem.. jedyne, co chce jeść /oczywiście oprócz słodyczy, które daję mu bardzo rzadko/, Marcepan chce jeść jedynie jogurty, płatki z mlekiem i chleb z dżemem
jak widzi mięso, to dostaje histerii, kupiliśmy mu też wszystkie możliwe owoce, którymi w tamtym roku się zajadałm- teraz nawet nie chce na nie spojrzeć
masakra jakaś.. a według pań w złobie je wszystko
dziwne..
natusia u nas też jazdy z jedzeniem.. jedyne, co chce jeść /oczywiście oprócz słodyczy, które daję mu bardzo rzadko/, Marcepan chce jeść jedynie jogurty, płatki z mlekiem i chleb z dżemem

Podziel się: