reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gal no własnie kochana myslę co tu robić ..mam trochę lutki to do terminu @ mogłabym brać...
co myślisz ??brać??
byłam dopchnięta na wizyte i kurcze nie chciałam tam siedzieć nie wiadomo ile i zapomniałam o lutkę zapytać:sorry:

Andziak -powodzenia jutro!

Ewcik- Słonko dziekuję, niech w końcu nadejdzie ten wyczekany dzień dla nas:tak:

Piranha- łyknęłam przed chwilą tego dupka i jest to mój pierwszy hormon w życiu, to dla mnie historyczna chwila;-):rofl2:

Mama- to Ty jeszcze nie łyknęłaś?????? A ja przed chwilą to zrobiłam, a na pewno owu miałam po Tobie....................................... o kurka...........................

Ostatnia edycja:
Andziak, jutro niech Ci powie jak bedzie pewnien bo znwu Ci namiesza.... ale mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo wiemy, że to Zosieńka;***

Mama, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to będziemy ciociami Poli i Filipka??:))))) Ale super słońce!!!:)) teraz pozostaje nam mocno trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;*************

Ewcik, niestety trzeba przejsc ten etap...choc nnie jest łatwo. Mój urwis ma 3,5roku a jeszcze pokazuje nieraz swoje i chce za wszelka cene postawic na swoim-teraz mamy problem z jedzeniem...ehhh te dzieciacczkIi:****

tasha, mam sylk kochana Piranha mi zamówiła i stosuje, ale po starankach z nim i tak ph sie podnosi dlatego chce sie wspomóc czym jeszcze... a jak u Was to wyglądało-o ktróej zapodałyscie:) globulke i po jakim czasie sexy?:)

Gal -a no nie łyknęłam bo do dzis nie wiedziałam czy miałam owu..a jak wiem ,że była to chyba sobie dziś zaaplikuję:sorry:
i ta nadzieja z każdą tabletką:eek:

Natusia-dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahaaa
a wiesz,że ja codziennie o Tobie myślę???
taki avatarek jak masz jest u Domisia w przedszkolu na jednym z dyplomów dzieci i przechodząc do sali zawsze na niego patrzę i myślę o Tobie ;))

Ostatnia edycja:
Mama05- a ja własnie nie wiem czy owu była, tylko domyslam się na podstawie testu owu, pozytywny był w niedziele w południe, a teraz się trochę boję, czy nie za wcześnie, bo wtedy na pewno nici z cyklu

reklama
gal, mama przez to, że testy owu dawały mylne wyniki, bo tempka nie ruszyła w górę, wzięłam dupka i w ogóle nie miałąm owu :-( chyba mi ją zablokował..

natusia u nas też jazdy z jedzeniem.. jedyne, co chce jeść /oczywiście oprócz słodyczy, które daję mu bardzo rzadko/, Marcepan chce jeść jedynie jogurty, płatki z mlekiem i chleb z dżemem:no:jak widzi mięso, to dostaje histerii, kupiliśmy mu też wszystkie możliwe owoce, którymi w tamtym roku się zajadałm- teraz nawet nie chce na nie spojrzeć:confused2: masakra jakaś.. a według pań w złobie je wszystko:eek: dziwne..

Do góry