reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie dziewczynki :-)

Dawno mnie nie bylo, ale sroda sprzatalam domek, czwartek pieklam no i rodzinka...ale juz po Komunii. Mala szczesliwa, pogoda jakos sie utrzymala choc bez sloneczka. Niedziela szybko zleciala a w poniedzialek wrocili do domku. A ja... przed komunia sprzatalam a po komunii to dopiero...ale juz jestem. Poczytalam, nadrobilam zaleglosci i wracam juz do zycia codziennego. Jeszcze pogoda mnie dobija no bo caly czas deszcz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dido sliczniutka coreczka :-):-):-)

Mama bardzo, ale to bardzo mocno 3mam kciuki

Pozdrawiam bardzo mocno wszsytkie dziewczyny i sle duze buziaczki
Trzymam kciuki za staranka i II kreseczki na testach
:-):-):-)

Andziak- czyli jutro możesz dowiedzieć się płci?

Kasia- i wzjemnie pozdrowionka, dzisiaj o Tobie myślałam, ale wiedziałąm, że przecież komunia była:)

Ostatnia edycja:
Piranha może zastanów się jeszcze nad cc.Ja miałam cc a drugie sn naprawdę polecam no chyba że masz taką barierę po przypadkach swoich znajomych.Ja bardzo chciałam URODZIĆ .Mimo bólu to najpiękniejsza chwila w moim życiu.Cesarka dla mnie to trauma.Ale ile kobiet tyle opini,obyś była zadowolona.

Andziak no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze badanie ;)))

Czarna,Pierogatka,Pirania,Gal,Agulek,Natusia,Czarodziejka I RESZTA BABECZEK
bardzo!!! dziękuję za wsparcie:tak:
nie wiem co mi sie porobiło,że klikam na DZIĘKI a nie pokazuje...
w każdy razie DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE.

Pirania kochana czy Ty sie orientujesz ile dni po owu utrzymuje się płyn w zatoce daglasa???
gdyby te niedzielne działania były takie jak w czwartek czy piątek to bym nogami przebierała ...a tak to sie wkurzam ,że nie działaliśmy jeszcze wieczorem..
no nic-pozostaje nadzieja i wiara!!

Gal-wiesz..nawet powiedziałam gince ,że po takim czasie starań to i bliźniaki na klatę przyjmę ,żeby się w końcu udało:tak:
a Ty kochana kiedy masz termin @??ja mam w sobotę 19 maja .

Kasia uk,Martika,Merylin-Wam również pieknie dziękuję:))

Martika &&&&&&&&&&&&&&&&& za działania !!! :):)

Ostatnia edycja:
....poczytalam o waszych starankach, a ja... odpuscilam w tym cyklu wszystko, doslownie:-)
testy owul schowalam bardzo gleboko, wit B tez odpuscilam na ten cykl. Odpuscilam wszystko, no poza bzyku-bzyk, choc dzis 10dc i jeszcze nic nie bylo, no ale rodzinka, zmeczenie i jakos tak mi sie nie chcialo. Na koniec maja jade do PL tak wiec mam nadzieje na wizyte u gin, ja juz nie wiem o co prosic.. o dupka, o clo....

Mama05- ano jakoś po 19 maja, ale zobaczymy co będzie... A Ty owu miałaś w niedzilę, a bierzesz już luteinę?

Gal, te wyniki progesteronu naprawdę nie są zbyt dobre (na wielu stronach piszą, że progesteron powinien wynosić powyżej 15 ng/ml a nawet natrafiłam na informację podaną przez lekarza, że powinien wynosić powyżej 20 ng/ml) i ja bym bez wahania wzięła dupka. Z tym łykaniem od 3 dnia wyższych temperatur to tyczy się to osób, które nie wiedzą kiedy była owulka (a tempka może rosnąć już 3 dni przed), dupka powinno się łykać od 2 dpo, ja bym brała od dziś gdyż progesteron odpowiada za ukrwienie macicy i sekrecyjną przemianę endometrium, musi więc podziałać w organizmie odpowiednio wcześnie przed implantacją by zarodek miał szansę się zagnieździć w śluzówce macicy. Ja na szczęście pierwszą cesarkę wspominam dość dobrze.

Tasha, ja właśnie głównie o dziecko się boję no i po 2 latach od CC poród SN grozi pęknięciem blizny, coś w tym musi być skoro w takim wypadku w szpitalu robią od razu i bez mrugnięcia okiem drugą CC. W tym prywatnym szpitalu w Bielsku, w którym ja chciałam rodzić (jestem tam umówiona na wizytę 22 maja ale nie wiem czy pojadę, trzeba się umawiać na wizytę tydzień przed terminem) cesarka wraz z całym pobytem tam kosztuje 270 zł.

reklama
dzień dobry:-)

kochane, wybaczcie, ale nie odpiszę każdej, mimo, że przeczytałam, bo syn mój mnie dziś wykończył.. zaczyna się to, co u piranii- klasyczny bunt dwulatka, z rzucaniem się na ziemię, patrzy mi prosto w oczy i próbuje lekko bić patrząc, na co sobie może pozwolić:no: szkoda gadać..

mamciaaaaaaaaaaaa ale cudowne wieści przynosisz!!!! wow wow wow!!! to teraz strasznie mocno trzymam kciuki /i tak wiem, że Ci się udało:tak:/&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

truskawcia za Ciebie też nieustająco &&&&&&&&&&&&&&&&& ja dziś wzięłam ostatniego Dupka i czekam na @. ziółka nadal żłopię /mimo, że w tym cyklu nie pomogły/, zamówiłam też B kompleks i żurawinę, bo mi się skończyły

gal kochana, no musi się nam udać, nie ma innej opcji:-) niepowodzenia są dołujące.. ale co nas nie zabije, to nas wzmocni, prawda??

miłego wieczorku, kochane

Do góry