reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga między mną, a moją siostrą jest osiem lat różnicy, z ty, że ona jest młodsza, i powiem, że my się nie dogadywałyśmy wcale:wściekła/y: Rodzice mi ją tylko podrzucali do pilnowania, i się strasznie wściekałam, bo ja z chłopakiem, a moja mama zabierz siostrę:szok: Teraz też mamy średni kontakt niestety:-(
Dlatego ja nie obarczam moich dzieci pilnowaniem rodzeństwa i koniec:-)

reklama
A ja sobie obejrzałam przed chwilą porodówkę i sobie popłakałam z leciutka,ile bym dała za to żeby wiedzieć czy się uda:-) Dziś koleżanki córka przyszła z taką maleńką 2 miesięczną dziewczynką boziuniu jaka cudna słodycz.
Mama a ty pewnie działasz, bo ani widu ani słychu:cool2:
Piranha czy możliwe że od tych witaminek kręci mi się w głowie ( oczywiście wina nie piłam ani piwa też)?

agulek, raczej nie powinno :-( i nic nie słyszałam o takich skutkach ubocznych (mnie za to strasznie bolała głowa po Castagnusie), ja się świetnie czułam a łykałam jeszcze więcej tableteczek jak Ty (był jeszcze koenzym Q10, L-karnityna i inne) :-)

Agulek ja też oglądam oglądam porodówkę, to chyba jakieś zboczenie jest:-) I te inne programy "jestem w ciąży i..." też :-) W tym programie porodówka taki klimat zrobią, ze normalnie człowiekowi się łza zakręci:tak:
MiSia no teraz to widać jak się Tobie udało:-) Wielkie Gratulacje!!!!!

To pewnie inny czort za to odpowiada. No nic przeżyjemy:-) a i miałam napisać, że wczoraj gdzieś przeczytałam, że duże dawki wit. c mogą zaburzać owulację:confused:ja już lepiej nic nie będę czytała bo zdurnieje całkiem.

axarai inne też oglądam jak mam chwile i męża nie ma bo on za to jak już jest, a rzadko razem jesteśmy, to ogląda tvn turbo.

Ostatnia edycja:
Kinga między mną, a moją siostrą jest osiem lat różnicy, z ty, że ona jest młodsza, i powiem, że my się nie dogadywałyśmy wcale:wściekła/y: Rodzice mi ją tylko podrzucali do pilnowania, i się strasznie wściekałam, bo ja z chłopakiem, a moja mama zabierz siostrę:szok: Teraz też mamy średni kontakt niestety:-(
Dlatego ja nie obarczam moich dzieci pilnowaniem rodzeństwa i koniec:-)
zgadzam się z Tobą.

Dobrej nocy
i do jutra:)

Kinga dobrej nocy i miłych snów;-)
Agulek :-)no popatrz, z nas się śmieją, ze my takie programy oglądamy, a sami widzę też tylko samochody i sport:-)
Dobranoc Wszystkim Miłych Snów, a Tym które robią teraz co nieco II za dwa tygodnie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie,
alez dzisiaj ciemno i ponuro:baffled:

a mnie dzisiaj znowu snil sie sen ze wszystkie dookola znajomowe urodzily corki a ja synka:-p chcialbym napisac ze ze snami to zwykle jest odwrotnie ale te moje sny to nic innego jak efekt mojego myslenia;-)

wow, u mnie juz koniec 16 tygodnia:szok: kiedy to zlecialo????????

Do góry