reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agulek ;)) no widzisz -hahaha..na sam koniec orgazmo mi sie przytrafiło
c008.gif
c008.gif
ale najwazniejsza jest przyjemność tworzenia to sobie nie żałuję
c007.gif
mąż na mnie seksualnie patrzy ,ale przecież dzieci biegają po domu:))
a mąż ogarniał kuchni e w takim nastroju
k055.gif
hahahaha

reklama
Cześć dziewczyny!

Mama05, jeśli sprawa płci jest drugorzędna to po co odbierać sobie przyjemności :-D Czytałam, że podobno orgazm zwiększa szanse na ciążę: zmienia pH na bardziej przyjazne dla plemników, powoduje obniżenie się szyjki macicy co skraca plemnikom wędrówkę, powoduje zasysanie plemników do środka (o ile rzecz jasna nastąpi po orgazmie mężczyzny :-D). Zawsze przecież można zastosować Sylk jeszcze w kolejnych dniach jeśli do owulki troszkę brakuje, wówczas męskie plemniki zdążą się jeszcze osłabić niskim pH :-)

MissBella, jak tam, testowałaś? ....bo cały czas trzymam kciuki :-)

Hej hej!
Mama to widze ,ze mialysmy podobne zajecia wieczorkiem:cool2:;-) Ja juz zaczynam tesknic za przytulankami bez brzuszka:-p
Mam nadzieje ,ze nasza watkowa aura pomoze Ci w koncu i zalapiesz sie na dziewuszke.
Missbella a co u Ciebie? @ przyszla? czy polecialas test kupic?Robilas ten owu? &&&&&&&

Mama05, jeśli sprawa płci jest drugorzędna to po co odbierać sobie przyjemności :-D Czytałam, że podobno orgazm zwiększa szanse na ciążę: zmienia pH na bardziej przyjazne dla plemników, powoduje obniżenie się szyjki macicy co skraca plemnikom wędrówkę, powoduje zasysanie plemników do środka (o ile rzecz jasna nastąpi po orgazmie mężczyzny :-D). Zawsze przecież można zastosować Sylk jeszcze w kolejnych dniach jeśli do owulki troszkę brakuje, wówczas męskie plemniki zdążą się jeszcze osłabić niskim pH :-)

Pirania płeć jest drugorzędna -ja już 2 lata staram się więc my chcemy dzidzie-bez względu na płeć:)))
a do owu jeszcze troche mam-wczoraj miałam 9d.c. przecież jeszcze podziałamy;)
a wczoraj jak miałam orgazmo to czułam jak ~~~~o zasysa hahahahaha-jery jak mi bije ;))

Aneczka-mówisz ,że u Was też wczoraj trzęsienie ziemi było ;)))

Agulek- no jak musisz przeczekac jeszcze 2 cykle to powodzenia w zaciskaniu zębów a potem...do pracy rodacy:)

Mama właśnie dlatego że nie musze czekać, a tylko chciałam przyjąć te dawki suplementów przez jakiś czas, to nie wiem czy nie dam ciała i.........wcześniej mnie nie poniesie.:sorry2:a jak nie to luty 2012 będzie mój.
MissBella pisz kochana, bo my niecierpliwe kobity

agulek, a jak długo już łykasz te suplementy? Pytam gdyż wystarczy podobno 6 tygodni a to tylko 1,5 miesiąca :-) Jeśli nie uda się w pierwszym cyklu starań to już dochodzą kolejne 4 tygodnie suplementów :-)

witam wszystkich po swietach:)
ja jestem chora bo mnie Nadia zarazila a ona juz zdrowa:-)
ja wczoraj jeszcze sie staralam bo mialam ph 4,4 a bylo juz po owulacji dziwne ze w owulacji miałam tak niskie ph 4 ale to chyba dobrze:tak:
teraz pozostaje mi tylko czekac czy cos wyjdzie z tego skoro tak blisko współżyłam owulacji:-)
MissBella trzymam kciuki za II:)

Daria, trzymam mocno kciuki by się udało! Są dziewczyny, które cały czas mają niskie pH i zazwyczaj "skazane są" na dziewuszki :-), np. na in-gender jest jedna dziewczyna, która ma właśnie bardzo niskie pH przez cały cykl i bodajże 6 córek, marzy o synku :-)

reklama
Piranha, magnez z apteki to ok 4 miesiące łykam, ale to mała dawka. A te większe dawki + wit c 1000 to dopiero od 9 grudnia. Także jeszcze daleka droga .....
napisz mi jeszcze jakbym kupiła b kompleks w aptece + do tego B6 50 bym dokupiła? i z miesiąc bym pobrała:confused: Na tej stronie planowanieplci.blox pisze że samo B6 brać .

Do góry