reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05, najlepiej pytać wprost :-) ...ja zresztą strasznie bezpośrednią osobą jestem i lubię rozmawiać wprost bez owijania w bawełnę :-D Orgazm podnosi pH więc faktycznie działanie Sylka może zostać trochę zniwelowane. A kiedyś przed CLO Twoje @ były dłuższe?

reklama
kurcye mam troche nadrabiania, ale nie dalam rady wejsc przez swieta, poza tym nie jestem u siebie, korzystam z komputera jak sie dorwe ;) al mam pytanie: czy ktores z was po diecie na konkretna plec i tych wszystkich suplementach sie cykle rozregulowaly?
pytam poniewaz wczesniej mialam jak w zegarku 29 dniowe cykle, a od kiedy zmienilam diete, zaczelam lykac te wiesiolki i inne cuda to co cykl to dluzszy :/ dzis u mnie 32 dc i cisza :/ @ brak, test negatywny...

Aneczka powinnam zrobić 3 miesięczna przerwę , ale postanowiłam że czekam na najbliższą @ a dziś mam 20 dzień po zabiegu, a potem przez 2 miesiące zakończe starania na 11dc jak załapie to super a jak nie to po tych 2 miesiącach ostro do roboty się weźmiemy :)
Raczej nie załapie bo mam dłuższe cykle ale po poronieniu mogło się wszystko poprzestawiać.

marti_ka, u mnie nigdy cykle nie miały idealnie równej długości, raz było to 28 dni, raz 29, czasem 30. Po witaminie B6 jednak skróciła mi się pierwsza faza a wydłużyła lutealna, cykl w którym zaszłam był jakiś pomieszany gdyż owulkę miałam dopiero w 18dc (wcześniej była zazwyczaj w 12-14 dc) ale pojęcia nie mam co mi tak poprzestawiało, niestety nigdy nie miałam @ jak w zegarku.

nullka, nie ma za co, cieszę się jeśli choć trochę pomogłam :biggrin2:

Pirania dzięki kochana-tak myślałam :) czyli jak by co to będzie przyjemnie mężowi a mi nie do końca ;))))

Martika ja nie czuję różnicy w długości cyklu..więc może miałas nerwy lub ze zmęczenia Ci się przesunął skoro test negatywny..

Nulka &&&&&&&&&&& za działania ;)niech sie uda!

ja zmykam -idziemy płodzić ;))))
papa kochane babeczki:)

marti_ka, u mnie nigdy cykle nie miały idealnie równej długości, raz było to 28 dni, raz 29, czasem 30. Po witaminie B6 jednak skróciła mi się pierwsza faza a wydłużyła lutealna, cykl w którym zaszłam był jakiś pomieszany gdyż owulkę miałam dopiero w 18dc (wcześniej była zazwyczaj w 12-14 dc) ale pojęcia nie mam co mi tak poprzestawiało, niestety nigdy nie miałam @ jak w zegarku.
dziekuje za odp, no wlasnie ja mialam jak w zegarku, a od kiedy lykam conieco to ciagle sie wydluza, wedlug monitorka owu juz powinnam od wczoraj miec @, chyba tez mi sie wydluzyla faza lutealna... no nic trudno, kolejny cykl nieudany, teraz miesiac postu, bo miesiac bez meza, potem zawieszamy starania do maja... a mialam nadzieje na swiatecnzy prezent :) a tu rozga ;)

Martika ja nie czuję różnicy w długości cyklu..więc może miałas nerwy lub ze zmęczenia Ci się przesunął skoro test negatywny..

ja zmykam -idziemy płodzić ;))))
papa kochane babeczki:)
ale to nie pierwszy cykl staran z tymi cudami ;) bo 4 i od 4 miesiecy dopiero mam coraz dluzsze cykle, wczesniej jak w zegarku, dlatego pytam... owocngo plodzenia zycze :)

Ostatnia edycja:
marti_ka, a co łykasz stosujesz z suplementów i czy bardzo rygorystyczną dietę stosujesz? Czytałam, że wiesiołek potrafi wydłużyć cykle.

witam się ;)
miałam dzis iść do pracy ,ale nie ma zapisów po świetach do kosmetyczki i mam dzis wolne;))

po wczorajszych działaniach fruwam ;)) było super ,bosko i
c006.gif
:)))
oczywiście Sylk użyty ;)) tuz przed przyjściem męża do sypialni:)
ale poległam....był orgazm więc zakwaszenie stłumione :)

pozdrawiam babeczki ;)

reklama
Mama, to widze że działasz ostro:-)no cóz a nad pewnymi rzeczami nie zapanujesz:-D
Widze że szansa na wiele fasolek w najbliższym czasie&&&&&&&&&&&&
Nullko a masz te paski do ph? Mam ochote sprawdzić, czy ta dietka i tabletki coś dają:confused:Widze, że ty się ostro przyłożyłaś w tym planowaniu.
MissBella jak sytuacja na froncie?

Ostatnia edycja:
Do góry