reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha dobra kobieto to daj namiar na te B complex do kompletu sobie dokupie. Tylko czekam jak mój M powie że zwariowałam z tymi witaminami:-)ale ja tam wiem swoje;-)
Kurcze ale nam się dzieci posypie,już widze te dobre wieści II.

reklama
Mama no to dzialaj dzialaj jak takie ladne kreseczki:tak:A to sie malzonek ucieszy :cool2:
Daria moze twoja pierwsza corcia tez dlatego ,ze niskie oh bylo? Trzymam kciuki za owocny cykl.
Missbella nie trzymaj nas w niepewnosci , daj znac jak tescik.

Dzieki dziewczyny że wszystkie trzymałyście kciuki, @ spóźniła sie jeden dzień a ja już rabanu narobiłam. Niestety nad ranem nadzieja prysła jak bańka mydlana i wstrętna @ sie pojawiła...:-(

Bella -nie łam sie -pierwsze koty za płoty i teraz działaj po @..
ja mam już 20któryś cykl -już rachube straciłam...najgorzej niepowodzenia bolą na poczatku..potem sie przyzwyczaiłam..
tak więc łykaj witaminki i za kilka dni do pracy;)
jakieś sexi majtaski zakup i do dzieła;)

a mój nadal pod prysznicem ;)))
może ściemnia i czeka aż mi przejdzie
c024.gif
c008.gif
c008.gif

hehe nie daj mu uciec ;-):-D Tylko dzieci dobrze schowaj.
Ide do moich brojkow bo szaleja sami w pokoju i chyba zaczyna im sie nudzic.
Missbella nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo dluzsza suplementacja to wieksza szansa na laleczke;-)

przy nadii nie wiem jakie miałam ph ale wiem ze przytulania byly codziennie kilka razy i sauna bo jeździliśmy na basen to moze te męskie osłabiło:)

MissBella przykro:-(ale następnym razem &&&&&&&&&
Piranha mi w chińskim styczeń ,marzec i grudzień chlopczykowy a dalej szalej dusza babeczki...........;-)
Mama no to przyjemności kochana, a potem będziemy trzymać &&&&&& za powodzenie.

reklama
MissBella, masz już za sobą pierwszy cykl starań i testowania więc w kolejnym będzie Ci już łatwiej interpretować testy owulacyjne, ja sobie zawsze powtarzałam, że nowy cykl to nowe przyjemności i nowe nadzieje :-) No i przy kolejnych starankach Twój organizm będzie już bardziej dziewczynkowo "zasuplementowany" :-) Oczywiście trzymamy kciuki za Twój kolejny cykl i kibicujemy!

Do góry