reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Edyta dzięki )
miłego bycia z mężem))
przyjemności kochana !!
miłego bycia z mężem))
przyjemności kochana !!
mama05
Agulek bo my gadamy a reszta się rozmnaża))hahaha
Jagienka29
Fanka BB :)
Jagienka- witam my się jeszcze nie znamy)
Nie??? A ja Cię kojarzę ;-) długo nie pisałam ale jakoś nie mam o czym,takie tu planowanie na całego a ja już zamknęłam warsztat
Dziękuję,zawsze marzyłam o trójeczce
mama05
Jagienka ...hmmm kojarzysz mnie?? ale chyba nie z tego wątku bo ja tu nie pisałam wcześniej.
mam nadzieję ,że też będę potrójną mamuśką ..szkoda tylko ,że czas tak szybko leci....mąż skoczy niedługo 40 lat a myślałam,że zdążę urodzić zanim skończy a tu nawet w ciąży nie jestem;/
ale,ale...mam juz w szafce sylka,mąż zakupił masę witamin(niech no tylko przyjdą ) ) i bedziemy poszukiwać owu z testami i celować ))
mam nadzieję ,że też będę potrójną mamuśką ..szkoda tylko ,że czas tak szybko leci....mąż skoczy niedługo 40 lat a myślałam,że zdążę urodzić zanim skończy a tu nawet w ciąży nie jestem;/
ale,ale...mam juz w szafce sylka,mąż zakupił masę witamin(niech no tylko przyjdą ) ) i bedziemy poszukiwać owu z testami i celować ))
Ale przyjdzie czas że my będziemy się rozmnażać, a one będa gadać.Agulek bo my gadamy a reszta się rozmnaża))hahaha
Jak zobacze te II kreski to będziecie pierwsze którym o tym powiem.:-)
MissBella a ty kiedy testujesz, może jakaś szansa jest, choć jedna miałaby prezencik na święta
Nullka, a ty gdzie się podziewasz kobitko?
Ostatnia edycja:
Jagienka29
Fanka BB :)
Jagienka ...hmmm kojarzysz mnie?? ale chyba nie z tego wątku bo ja tu nie pisałam wcześniej.))
Być może
To trzymam kciuki!! A planujesz chłopca czy dziewczynkę?
Wogule za Was wszystkie trzymam kciuki,pamiętam jak sama poszukiwałam wszelakich wskazówek dotyczących planowania płci,fajne czasy to były,bardzo miło wspominam ten okres ;-)
27 grudnia będzie okrągły rok jak dowiedziałam się że pod moim serduszkiem zamieszkał KTOŚ kto dzisiaj właśnie leży na leżaczku obok mnie,wcina żyrafkę i ma prawie cztery miesiące
Ostatnia edycja:
AneczkaK
mama bambulinkow
Jagienka jak to 4 miesiace? Przeciez ona wlasnie sie urodzila Jeszcze niedawno bylas w szpitalu i obawialas sie o mala wage a ona ma 4 miesiace... Niesamowite jak u kogos szybko ten czas leci.
No a reszta planujacych to pewnie niedlugo pozachodzi bo my jak sie rozpakujemy to musi byc rownowaga na watku;-)
Mama piesio sliczny. Ja mam pudla dokladnie w kolorze Twojego Goldenka. Obciety na misia jakby kto pytal i nie wyglada jak pajac.Bono faktycznie fajne imie , ma to cos wspolnego z U2 czy przypadek? Moj nazywa sie Lol ;-)
No a reszta planujacych to pewnie niedlugo pozachodzi bo my jak sie rozpakujemy to musi byc rownowaga na watku;-)
Mama piesio sliczny. Ja mam pudla dokladnie w kolorze Twojego Goldenka. Obciety na misia jakby kto pytal i nie wyglada jak pajac.Bono faktycznie fajne imie , ma to cos wspolnego z U2 czy przypadek? Moj nazywa sie Lol ;-)
reklama
Beatko baba jak malowana
ja bede w 34 tc na USG, moze znowu zobacze moją małą
BEATKO a ile Hania już waży??? nie doczytałam czy nie pisałaś??
w sumie jeszcze 1-2 tyg i bedzie bezpieczny czas dla WAS
oj dziewczyny nie zazdroszcze Wam tego planowania oczekiwania na dwie kreski a potem czy się udało
strasznie to stresująco i męczące
Aneczko my już też bliżej niż dalej
Jagienko ani sie obejrzysz a mała będzie biegac za chłopcami
ja bede w 34 tc na USG, moze znowu zobacze moją małą
BEATKO a ile Hania już waży??? nie doczytałam czy nie pisałaś??
w sumie jeszcze 1-2 tyg i bedzie bezpieczny czas dla WAS
oj dziewczyny nie zazdroszcze Wam tego planowania oczekiwania na dwie kreski a potem czy się udało
strasznie to stresująco i męczące
Aneczko my już też bliżej niż dalej
Jagienko ani sie obejrzysz a mała będzie biegac za chłopcami
Podziel się: