reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko to nie masz czym sie juz stresowac,dziewuszka jak malowana :-)

Mama ale sliczny piesio ;-)

A mnie teraz malo tu bedzie bo T ma wolne i chcemy troszke ze soba pobyc...

Milego dnia

reklama
Jagienka ...hmmm kojarzysz mnie?? ale chyba nie z tego wątku bo ja tu nie pisałam wcześniej.

mam nadzieję ,że też będę potrójną mamuśką ..szkoda tylko ,że czas tak szybko leci....mąż skoczy niedługo 40 lat a myślałam,że zdążę urodzić zanim skończy a tu nawet w ciąży nie jestem;/
ale,ale...mam juz w szafce sylka,mąż zakupił masę witamin(niech no tylko przyjdą ;)) ) i bedziemy poszukiwać owu z testami i celować :)))

Agulek bo my gadamy a reszta się rozmnaża:)))hahaha
Ale przyjdzie czas że my będziemy się rozmnażać, a one będa gadać.
Jak zobacze te II kreski to będziecie pierwsze którym o tym powiem.:-)
MissBella a ty kiedy testujesz, może jakaś szansa jest, choć jedna miałaby prezencik na święta
Nullka, a ty gdzie się podziewasz kobitko?

Ostatnia edycja:
Jagienka ...hmmm kojarzysz mnie?? ale chyba nie z tego wątku bo ja tu nie pisałam wcześniej.:)))

Być może :blink:

mam nadzieję ,że też będę potrójną mamuśką ..szkoda tylko ,że czas tak szybko leci....mąż skoczy niedługo 40 lat a myślałam,że zdążę urodzić zanim skończy a tu nawet w ciąży nie jestem;/
ale,ale...mam juz w szafce sylka,mąż zakupił masę witamin(niech no tylko przyjdą ;)) ) i bedziemy poszukiwać owu z testami i celować :)))

To trzymam kciuki!! A planujesz chłopca czy dziewczynkę?

Wogule za Was wszystkie trzymam kciuki,pamiętam jak sama poszukiwałam wszelakich wskazówek dotyczących planowania płci,fajne czasy to były,bardzo miło wspominam ten okres ;-)

27 grudnia będzie okrągły rok jak dowiedziałam się że pod moim serduszkiem zamieszkał KTOŚ kto dzisiaj właśnie leży na leżaczku obok mnie,wcina żyrafkę i ma prawie cztery miesiące :)

Ostatnia edycja:
:szok::rofl2: Jagienka jak to 4 miesiace? Przeciez ona wlasnie sie urodzila:-D Jeszcze niedawno bylas w szpitalu i obawialas sie o mala wage a ona ma 4 miesiace... Niesamowite jak u kogos szybko ten czas leci.
No a reszta planujacych to pewnie niedlugo pozachodzi bo my jak sie rozpakujemy to musi byc rownowaga na watku;-):tak:
Mama piesio sliczny. Ja mam pudla dokladnie w kolorze Twojego Goldenka. Obciety na misia jakby kto pytal i nie wyglada jak pajac.Bono faktycznie fajne imie , ma to cos wspolnego z U2 czy przypadek? Moj nazywa sie Lol ;-)

reklama
Beatko baba jak malowana
ja bede w 34 tc na USG, moze znowu zobacze moją małą

BEATKO a ile Hania już waży??? nie doczytałam czy nie pisałaś??
w sumie jeszcze 1-2 tyg i bedzie bezpieczny czas dla WAS

oj dziewczyny nie zazdroszcze Wam tego planowania oczekiwania na dwie kreski a potem czy się udało:-p
strasznie to stresująco i męczące

Aneczko my już też bliżej niż dalej

Jagienko ani sie obejrzysz a mała będzie biegac za chłopcami:-D

Do góry