reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam i ja!
Ja juz bylam w pracy zwolnienie zawiezc i odebralam paczki na swieta. Matkoo ile slodyczy:szok: wolalabym chyba kase dostac ale z drugiej strony przy naszym jedzeniu slodkosci(raczej malym) to chyba nam tego na rok wystarczy:-D
Beatko to wstawiaj zdjecie, teraz wiesz o co chodzilo mojemu ginowi jak sie zastanawial w 20tc. Moja niunia tez miala spuchnieta (l) wtedy i jak jajeczka wygladala prawie:dry: Na szczescie juz tak nie jest. No a jak juz bedziesz wstawiac zdjecia to pamietaj ,ze prosimy o pokoik;-):-p

reklama
czesc dziewczyny:tak:
ja juz od rana na nogach bo mialam na rano do fryzjera. dzisiaj uswiadomialam sobie ze ja ani nie czuje sie jakbym w ciazy byla ani nie wygladam jakbym w ciazy byla;-) fryzjerka nawet mi powiedziala ze nie wygladam na ciezarna hihih
piranha Ty jestes w podobnym wieku ciazy - czy tez tak sie czujesz i wygladasz? ja z synkiem wprawdzie do konca 5 miesiaca nie wygladam na ciezarna, ale za to czulam kazda czastka swojego ciala;-) te ciagle mdlosci, bole glowy, brak apetytu nie pozwalaly mi o tym zapomniec:-D

Beatko no dawaj zdjecie Hankulki i Jej pokoiku- daj nacieszyc oko:tak:

a pokoik jeszcze nie gotowy bo wymyslilam sobie biala podloge i M wlasie pomalowal deski i musi poprawic,
ale mam nadzieje ze do jutra skonczy

a tu wklejam zdjecie sromu ktory potwierdza dziewczynke, to co znajduje sie pod buleczka

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Kosmo, ja niestety brzuch mam już wielgachny choć jestem bardzo szczupła (taka piłeczka wystająca w przód, wyglądam jak wiele dziewczyn dopiero w 6 miesiącu :biggrin2:, lekarka zresztą zaznaczyła, że mam bardzo powiększoną macicę, nawet bliźniaki podejrzewała w pewnym momencie :biggrin2:) a do tego nadal czasem po jedzeniu czuję się tak jakbym połknęła stukilowy kamień ...nawet wieczorne mdłości mi się jeszcze zdarzają. A tak liczyłam, że przy wigilijnym stole zasiądę już z wielkim apetytem :biggrin2: I wiesz co, wydaje mi się, że czasem już czuję jak Dzidziolek puka do mnie od środka, ciekawe czy możliwe jest tak wcześnie czuć ruchy dziecka :biggrin2: (mam skończone 14 tygodni czyli jestem w trakcie 15-tego).

Mama05, nullka i natusia, dajcie znać jak Sylki dotrą :biggrin2:, wysłane we wtorek z samego rana priorytetem więc powinny dziś najpóźniej dotrzeć ...boję się tylko, że przed świętami poczta może mieć duże opóźnienia w doręczaniu przesyłek :-(

Beatka -Hania jak nic;))

Pirania nie martw sie kochana :) Ty zrobiłas co mogłaś czyli szybko wysłałaś-teraz już poczty broszka..
najważniejsze ,żeby w ogóle doszły;))

Kosmo witaj wyfryzowana ;)))

ja cappucino Milka piję i idę z dziećmi na spacer-Bono przeszczęśliwy jak jest snieg bo to jego pierwsza zima;)
ależ wariuje:))

piranha ja tez jestem szczupla i juz zaraz po skonczeniu pierwszego miesiaca wyskoczyl mi brzuszk.wszyscy mi mowili ze to dlatego ze jestem szczupla, to szybciej widac. bylam pewna ze tak jak wiekszosc dziewczyn w drugiej ciazy bede mialam bardzo szybko duzy brzuszek. a potem jak mialam te mdlosci od 6 do 8 tc i mialo co moglam jesc to jakos mi znowu sie schowal i teraz powolutenku powieksza sie. wprawdzie wieczorem mam juz tak wydety ze widac ze to ciazowy ale rano to w ogole nikt by nie zgadl ze jestem w ciazy. maz zanim poszlismy na usg genetyczne to dopytywal sie ciagle czy napewno w ciazy jestem;-)

Beatko tez chce taka pipulke!;-)

reklama
jesteśmy po spacerze-Bono wyszalał sie ,że hoho-teraz jest z dziećmi na ogrodzie,ja biore się za obiad,ale...

Pirania -DZIĘKUJĘ KOCHANA!!
własnie byłam w skrzynce i moja przesyłka leży już na stole-Sylk jest:))) testy owu są :))
dziękuję Ci dobra kobieto za pomoc i fatygę
a194.gif

Do góry