reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

powitać z rana :))

Pirania juz Ci wysłałam DHLem paczke pistacji:))

Czarodziejka ja jeszcz na tlc w sobotę o 17 oglądam Ciąża w tajemnicy:))
ja to dopiero nawiedzona jestem ;)) wszystko co o ciązy oglądam;)

Aneczka- no to miło ,że gi Ci taka niespodziankę zrobił a Nina się ładnie ułozyła:))

Beatka czekamy na fotkę Hani...jak duża dziewczynka to ma konkretną (/):-D:-D nic sie nie martw-to na pewno Hania :)

Paula jak tam u Ciebie??zdrowi już?

ja czekam na listonosza ,może dziś z Sylkiem zawita :)))
dziś 5d.c. czas starań się przybliża;))

smacznego sniadanka życzę i aromatycznej kawki:)

reklama
Kurde, ufff...........bo ja myślałam że ze mną coś nie halo, też namiętnie oglądam: porodówke, ciąze w tajemnicy, i jeszcze jeden ale mi tytuł wyleciał o kobitach które nie wiedzą że są w ciązy....Aneczka ja też wszystko oddałam po synkach, bo uznałam, że po co mi one, ale z drugiej strony się ciesze bo jaka to frajda kupować te malutkie ciuszki, sama słodycz

Agulek- ciąża z zaskoczenia to sie nazywa;)))
jeszcze jest -jestem w ciąży i...
ale to jest dla mnie za późno bo o 22.30-później oglądam powtórki jak lecą w week.w dzień.

ja nadal mam spacerówkę i łóżeczko,pościel i trochę rzeczy po dzieciach-spoooro wydałam,ale trochę jeszcze mam z nadzieją ,że sie uda i nasza 3cia dzidzia skorzysta;)

Chciałam tylko powiedzieć DZIEŃ DOBRY wszystkim :-)

agulek-79 a kiedy zamawiałaś bo ja swoje we wtorek także ciągle czekam...??

Też chcę córeczkę !!!!!!

Ostatnia edycja:
o matko chwile mnie nie bylo , bo samochodem udalismy sie w kierunku PL :)a tu tyle do narabiania uff , hehe ja tez ogladam wszystkie wyzej wymienione programy :) o ciazach ;) a co do trzeciego dziecka ja wlasnie z konia spadlam ;) heh bo mam 5 i 3 latke ;) i chce teraz trzecie dziecko ;) no ale ... zawsze bylam inna ;) poza tym przyzw3yczajona bylam do mlynu bo do niedawna mialam jeszcze 7 letniego psa alaskana, niestety musielismy go uspic, bo byl ciezko chory, moze to nie dziecko ale tez wymagal uwagu, spacerow itp itd

Martika przytulam Cię z powodu psiaka;((( też pożegnaliśmy niedawno(22 września) naszą przyjaciółkę -była z nami 9 lat...pokonał ją rak..
bardzoo przezyłam jej odejście.....
teraz mamy goldena Bono-jest kochany,przekochany,ale ciągle pamiętamy o Nestusi...

ja też jestem inna bo zaczęlismy starania o 3cie dziecko jak dzieci miały 4 i 2 tata...tyle,że moje super spia w nocy i my nie czuliśmy ,że były małe dzieci w domu więc może dlatego ,że zmęczenie nie dało nam w kość...
no ,ale.....póki co dzieci rosną a ciąży nie ma..

MissBella witaj i również miłego dnia;))

Agulek- no to teraz wcinaj witaminki-ja czekam..zamówilismy dla męża w ndz.kasę już mają dawno na koncie no ale wiadomo-teraz na poczcie młyn....

Jagienka- witam :) my się jeszcze nie znamy:)
gratuluję 3 dzieciaczków;))

reklama
Do góry