reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha kurcze to niedobrze ze maly sie tak meczy ... a smarujesz mu pod noskiem mascia majerankowa ?

Noemi moze to jest jakies jednorazowe krwawienie... no albo tak jak pisze nasza specjaliska Piranha (masz za wysoka prolaktyne)

reklama
slodziutki_mis

Hej LasKi..Jak tam przygotowania do Swiat?:)
ja od srody zaczynam "kuchcenie"
Wczoraj wstalam rano i polecialam na zaKupy...po 2 godzinach ucieklam bo byl juz taki tlum ludzi ze az slabo mi sie robilo z duchoty!!!!!
Zatrzesienie normalnie....po swietach za to ide na wielkie wyprzedazowe buszowanie:)))))))

Miłego dnia Brzuchatki i starączKi:))))

czesc dziewczyny:tak:

piranha zycze zdrowka dla Twojego synka. moj tez dostaje takich histerii ze noralnie glowa mi pęka. tyle ze moj ma w sobie tyle zlosci w sobie ze naprawde juz psycha siada:wściekła/y:

jednak dzisiaj ide na wizyte:tak: a potem ruszamy z mezem na zakupy. wczoraj nie chcielismy ruszac sie z domu ze wzgledu na tlumy. mam nadzieje ze dzisiaj jzu tego nie bedzie.

Cześć wszystkim!

Maścią smaruję ale katar zgęstniał i zrobił się strasznie zatykający a synek strasznie źle to wszystko znosi :-(

Kosmopolitan, trzymam kciuki za wizytę, przynajmniej będziesz mieć święta spokojne wiedząc, że z ciążą wszystko w porządku :-)

piranha oj wiem jak jest ciezko gdy taki maluch zmaga sie z katarem:( najgorsze jest to ze te nasze dzieciaki nie cierpnia jak probujemy oczyscic im nosek:( a masz nasivin? nasz ostatni katar to wlasnie byl taki zapychajacy gesty i bylo juz tak zle ze normalnie dziurki sie zatykaly. i musielismy na sile malemu oczyszczac nosek najpierw woda a potem frida. wrzeczal, histeryzowal ale za to potem byla duza ulga.
piranha a pryskasz ubranko oilbasem? smarujesz klatke piersiowa masia pulmexbaby? tez oczyszca nosek.
kurcze tak szkoda mi Twojego malucha:(

to prawda. mam nadzieje ze chociaz uslysze tętno mojego Maluszka:tak: przez weekend naladowalam sie jakos pozytywna energia ze jakos odeszlo mi te parcie na poznanie plci... Teraz czuje taki spokoj i poki co jakos mi sie nie spieszy zeby pznac plec. zobaczymy co bedzie po swietach jak minie magia swiat hahahah
w kazdym razie poczekam na magiczne zyczenia swiateczne i noworoczne, moze ktos szczerze bedzie mi zyczyl coreczki i zyczenie sie spelni?;-)

Witam Was wszyskie:-) Chciałam się tylko przywitac bo nie było mnie tu cały weekend, kompletny brak czasu z powodu przygotowań do świąt, zresztą u Was napewno to samo...
A tak na marginesie to nie mogę się już doczekać kiedy dostanę okres żeby zacząć kolejny cykl starań :)
kosmopolitan my tu wszystkie szczerze i z całego serca życzymy Ci wymarzonej córeczki także nie może byc inaczej :-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry laseczki :-)

Ja dzisiaj pelna energii jestem,chodzi za mna piwko z cola i chyba pod koniec dnia sobie wypije a co :-D

Miss i Piranha Hej

Ja w koncu sprzedalam testy na prawko kolezance z innego forum,takze jak do niej pojade przy okazjii wypijemy kawke :-p

Kosmo za wizyte i ladne tetno dzidziusia trzymam kciuki &&&&&

Ja też tylko na sekundkę. Witam wszystkich. Piranha spróbuj go może poinhalować , żeby nosek się oczyścił moim to pomaga;-) Widze , że przygotowania do świąt pełną parą bo jakieś puchy tu:cool:
Kosmo fajnie, że twój pech cię opuścił tylko szkoda że do mnie teraz przywitał, też zaliczyłam kłótnie, przy porządkach zbiłam półke szklaną i odkurzacz popsułam , wczoraj megaśny ból głowy i do tego te choroby które jakoś nie chcą opuścić mojego domu, ech.......może jakiś chętny na PANA PECHA;-)
A tak wogóle to miłego dzionka:rofl2:
Oczywiście kosmo &&&&&&&&&& za wizyte.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie cenne rady!

Do mamy05, nullki i natusi, właśnie kurier dostarczył przesyłkę z Sylkami :-) więc jutro rano wysyłam Wam paczuszki, dla Ciebie mama05 oczywiście dorzucam jeszcze testy do paczuszki :-)

kosmo, o której masz wizytę żebym wiedziała kiedy kciuki trzymać? :-)

agulek, mam nadzieję, że dla Ciebie od dziś zaświeci przysłowiowe słońce, zazwyczaj po lawinie pechów nadchodzi lawina tych przyjemnych rzeczy, musi być równowaga w przyrodzie zachowana :-)

Do góry