reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agulek Piranha kupowala na allegro,bo chyba w zwyklych aptekach nie dostaniesz w duzych dawkach ale moge sie mylic :zawstydzona/y:

Strasi jeszcze w szkole wiec moge spokojnie posprzatac ;-)masz racje czasami brak czasu na to wszystko a do tego szybko robi sie ciemno...

reklama
Piranha jak to nie problem to daj jeszcze raz bo faktycznie dużo się ostatnio tu dzieje i nie chce mi się za bardzo szukać.Dziewczyny miały racje, że w tobie moja ostatnia nadzieja :happy:

A tak w ogóle to super że Piranha pojawiła się na tym forum. Skąd Ty masz Babo tyle wiadomości???:szok::happy2:
Tyle rzeczy wiesz, że podziwiam:-) Dobrze, bardzo dobrze że jesteś wśród nas;-)

Dziękujemy Ci bardzo
:tak:

zamowilam na ebayu te testy z 10 mIU/ml jutro powinien byc ale moze dojsc dopiero w poniedzialek ale najwyzej postaram sie kupic gdzies w sklepie... gora do niedzieli powinnam miec miesiaczke

Jejku, dziewczyny, strasznie miłe to co piszecie! Ja mam już taką upierdliwą naturę samouka :-), że jak jakiś temat mnie zainteresuje to drążę go od A do Z. Mam kilka pasji (w tym akwarystyka :-)) i z wszystkich wyciągam ile się da. Dzięki raz jeszcze asiuniak i agulek, aż nie wiem co napisać tak mi się miło na sercu zrobiło, strasznie się cieszę zawsze jeśli mogę komuś w czymś pomóc. Nie kadźcie mi tak bo jeszcze z dumy pęknę :-D

Ostatnia edycja:
Piranha dziewczyny maja absolutna racje :tak: ja tez cie uwazam za naszego staraczkowego eksperta-guru:-):-D

odebralam wyniki :morfologia idealna az w szoku jestem:shocked2: bo zawsze cos nie gralo a tu wszystko w normach i zelazo tez ok wiec jest dobrze:-) teraz tylko czekam na wyniki tarczycy bo beda w poniedzialek

Ostatnia edycja:
reklama
Do dziewczyn planujących łykać B-Complex ...niech Was nie zdziwi jeśli kolor moczu zrobi się ...odblaskowy :-D (na zagraniczny forach nazywają to "neon urine"), tak się bardzo często objawia usuwanie z organizmu nadmiaru niewykorzystanych witamin B (stąd lepsza jest wersja "time release" ale niestety nie udało mi się takowej zakupić w PL). Uciekam zakupić synkowi Ikea Trofast gdyż na razie zabawki magazynowane były w nieużywanym niemowlęcym łóżeczku a przecież za jakiś czas ono się przyda :-D ...tzn. mam taką nadzieję, że tym razem uda mi się nauczyć dziecko zasypiania we własnym łóżeczku :-)

Paula, dzięki ogromne, strasznie miłe to co piszecie! Nie czuję się żadnym guru i więcej nie wiem jak wiem :-) ale dzięki kochane!

Ostatnia edycja:
Do góry