reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
To wniosek jest taki ze te testy nadaja sie do d... i tylko naciagaja ludzi na kase :confused: swoja droga wymyslili sobie niezly biznes :cool2:

Wiesz co ja też jak jeszcze byłam w ciąży byłam na niego napalona i miałam zamiar go kupić - ale kurde.... jeszcze kilka tygodni temu nie było na forach takich opinii.
A że ja zanim coś kupię szperam i szukam opinii to naprawde ich nigdzie nie było. A teraz przez przypadek wyczytałam takie rzeczy - ale te opinie pojawiły sie niedawno.

Ja ten preparat mam zamiar brać jako 2w1 wapń i magnez
oddzielnie folik łykac bede tylko no i może witaminę C jeszcze
Może bede też badała ph pochwy tymi paskami tylko cały czas nie wiem które kupić. Podobno firmy MERCK sa dobre - tylko że jedne kosztują na allegro jakies grosze (podejrzewam podróbki jakies) a inne 65zł - za 100szt.

Oprócz tego bede robiła testy owu (z allegro te zielone bo niebieskie sa do du.. bo sie juz przekonałam - a te zielone na innych forach też dziewczyny polecają)

Kupuje tez ten Sylk

No i widzę niezły zestaw sie uzbierał , ale czego nie robi sie dla spełnienia marzeń ;-)
Do marca bede sie obserwować a potem ..... :-)

Ostatnia edycja:
Nulko a bedziesz go robila ? jak tak to kiedy ? jestem ciekawa co by wyszlo ...a swoja droga dziwne jest to ze te opinie dopiero teraz sie pojawily :baffled:

nullko ja zamierzam od lutego zaczą staranka, ale z moim szczęściem to się przeciągnie. Najgorzej , że mój mąż pracuje różnie i raz ma na 6, raz na 14 a innym razem na 18, często się mijamy więc zgrać to wszystko......:sorry2:
Ale mam nadzieję , że w przyszłym roku się uda.Teraz kompletuje specyfiki przeróżne i się nimi faszeruje. Oby skutecznie.

Ja mam dziś zabiegany dzień więc na krotko. Co do wagi z usg a zwykłej to z usg zawsze była ok. 500 g. niższa. A wy stosujecie sie do kalendarza chińskiego czy co miesiąc staranka? Ja na teraz biorę wit. c , magnez , wapń , kwasy omega, wit. B, kwas foliowy.

Nulko to daj linka do tego preparatu 2 w1
i do tych testów które ty bierzesz to ja na razie tez takie kupie bo kurna tamte drogo to wyjdzie a w dodatku nie mam rossmana w poblizu.
a bedziesz sie starac od @ do np.leciutkich kreseczek na tescie
czy tak jak Piranha radzi,ze tak 4 dni przed owu to bardziej na chłopca i trzeba tak ok.2-3 ?
dobrze chyba pojełam?

aha andziak własnie pytałam wczoraj chyba dziewczyn o ten kalendarz i mówią,ze się nie sprawdza im wiec ja chyba nie chodz sama nie wiem bo mi akurat się sprawdza :/

reklama
jestem..byłam u kumpeli,odebrałam dzieci i zaraz się biorę za pomidorową;)

Paula dzięki za &&&& :)

Edyta- synek miodzio:)

Nulka-kupujesz ten Sylk?
ja już pw wystosowałam do Piranii:))

Kosmo- będzie córka;))&&&

Andzia- widzę Ty dumna mama 3 synków jak nasza Edyta więc i za Twoją córcię &&&&&& pozaciskam;)

Do góry