Dziewczyny przytoczę kilka zdań jakie piszą dziewczyny na innym forum odnośnie tego testu na płeć :
"Hey dziewczynki,wpadlam wam napisac,ze dzis rozmawialam w szkole z jedna ciezarna Hinduska i dwa razy robila test na plec z moczu i pokazal dziewczynke a ona ma na 100% synka bo az poszla 3D prywatnie zrobic,ktos powinien beknac za te testy,to kupa kasy,cholera jestem zla ,nawet jak sie plec zgodzi to podobno jest zbieg okolicznosci wrrrrrrr"
"hej, z tym testem to masakra, a to ph to u mnie właśnie się zgadza, miałam 8 i pokazało chłopca, a w brzuszku dziewczynka."
"jest forum gdzie dziewczyny pisaly o tych testach na plec. z 6 dziewczyn ktore testowaly tylko dwom plec z testu pokryla sie z plcia dziecka z usg, 4 pozostale mialy na odwrot i co smieszniejsze, jedna kobietka ktorej sie to nie sprawdzilo, pisala maile do
firmy o zwrot pieniedzy, oczywiscie pieniedzy zwrocic nie chcieli i co zrobila? kupila kolejny test i kazala nasikac mezowi - wyszla dziewczynka!!!! "
"Ja Ci powiem,ze natknelam sie na forum gdzie babka sprawdzila testy zmieniajac diete i raz wyszlo ze dziewczynka a raz ze chlopak ,a babka poprostu mocz zakwasila wit C czy czyms i sie chwalila ze rozgryzla testy,ze one zwyczajnie sprawdzaja ph w moczu"
Edyta dzięki tak dokładnie o ten preparat mi chodziło :-)