reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Edyta, ale Słodziak z tego Twojego syneczka, nic tylko całować te pulchniutkie policzki! :-) Rozpuszczalna też wypłukuje ale zapewne mniej gdyż zazwyczaj jest słabsza (o ile ktoś nie sypie kilku łyżeczek do filiżanki :-D, ja sypałam jedną i do tego dużo mleka).

Piranha dzieki... do dzisiaj maly ma pultynki i caluje je codziennie :-D
Ja pije slaba wiec nie bede z niej rezgnowac :-p

reklama
Dlaczego nie da się przyspieszyć czasu?? To oczekiwanie jest najgorsze... Staram się dopiero pierwszy cykl, tak porządnie z testami owu, może dlatego mam tak mało cierpliwości. Pewnie czym dłuższe starania tym podchodzi się do tego spokojniej. A później najgorsze to rozczarowanie kiedy przychodzi @. Dlaczego to takie trudne?? Mój instynkt macierzyński jest chba w fazie kulminacji i dlatego tam mam:) Wybaczcie dzeiwczynki...

:szok: ale pedzicie nie nadazam czytac za wami

Edytko
slodziak jak nie wiem a ile wazyl?

kosmo ja robilam wszystkie mozliwe testy
a tetno u mnie sie sprawdzilo bo chlopcy mieli ponizej 140 a Hani nie schodzi ze 155 -164
ja mam tego dooplera w domu i sama sobie co jakis czas sprawdzam tetno malej

mama05 tempka obiecujaca trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

edytko, loo matko jakie slodziaki!!! normalnie do zacalowania:tak:

zapomnialam Wam powiedziec kto mnie dobil najbardziej po tym jak uslyszalam ze to moze byc chlopiec- tesciowa!!!!!
zadzwnila do mnie z glupim pytaniem (widziala juz od tescia) "no i co bedzie - coreczka czy synek"?odpowiedzialam ze jeszcze nie wiadomo! a ona mi na to ze zdowie najwazniejze bla bla bla (kuzwa no oczywiscie ze najwazniejsze, ale czy ja tego nie wiem?! wiem! i za to bede codziennie dziekowac Bogu)To jednak nie zmienia faktu ze czlowiek moze byc zawiedziony ze sie nie udalo,a wiadomo ze i tak to dziecko bedzie kochac najbardziej na swiecie! ale nie tym mnie najbardziej wkurzyla. na koniec zafudowala mi teorie ze w ich rodzinie rodza sie sami chlopcy i dala do zrozumienia ze to oczywiscie ze u mnie tez bedzie drugi chlopczyk!

MissBella chyba oczekiwanie dluzy sie kazdemu i nie wazne jak dlugo sie stara ;-)
Ja starajac sie 2 lata o Natanka to juz bylam na skraju rozpaczy ze nigdy sie nie uda ...a oczekiwanie czy @ przyjedzie czy tez nie,to juz wogule dluzylo sie niemilosiernie :zawstydzona/y: z nami szybciej czas leci :-p

Beatko Natan wazyl 3840g

Kosmo widze ze Twoja tesciowa to z tych wszystko wiedzacych...olej to co mowi i sie nie przejmuj.

Ostatnia edycja:
edytka-slodki ten twoj synus:-)
kosmopolita-ja wierze,ze masz w brzuszku dziewczynke.
Na tym etapie trudno stwierdzic plec.
A lekarze tez sie myla.
Mojej kolezance cala ciaze lekarz mowil,ze chlopak.
A dzis tuli sliczna Maje:tak:

No no podoba mi się takie tempo pisania przez Was na forum. Wchodzę a tu od wczoraj wieczór już kilka stron do nadrobienia :)

Odniose się do tego testu co kupiła Kosmopolitan. Wczoraj poczytalam wątek na kafeterii i tam dziewczyna napisała po swoim doświadczeniu że to lipa. Test pokazał dziewczynkę a na usg 100% chłopak. Piszą że zwracają kasę jak się nie sprawdzi i to też lipa. Odpisali jej podobno na maila w bardzonieprzyjemny sposób. Także ja powiedziałam sobie że nigdy nie kupię tego testu.

Druga zrobiła ten test już i pokazało córkę tylko że ona ma już dwie i chciala syna. Teraz czeka czy jej się potwierdzi czy może pomyli jak u tej pierwszej.

Oczywiście ja też cały czas jestem chętna na kupno sylka :) oprócz mnie i mama05 ktoś jeszcze się zgłaszał ale nie pamiętam nicka

nullka ja spontanicznie kupilam ten test ale wlasnie nie wiem czy dobrze zrobilam bo wiem ze wynik nie daje zadnej gwarnacji i moze byc mylny. ale nie spodziewalam sie ze tak moga traktowac kientow. a nie wiesz co dla tej dziewczyny odpisali?

reklama
Co do tych testow to wiadomo ,ze czasem bywaja pomylki ale bardzo czesto sie sprawdza z tego co czytalam wiec mozna sie pobawic.
Jesli chodzi o kawe to sypana ,czy rozpuszczalna wyplukuje magnez tak samo i mysle ,ze nie ma znaczenia jej moc ale sam skladnik wystepujacy w kawie. Ja osobiscie odstawilam jak staralam sie o corcie.

Do góry