reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to najstarszego mam w tym samym wieku :tak:
a cykle 28d.?
Jagienko ??co u was?
a czy ten wapń moze byc zwykły calcium musujący taki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM;)

Na wstepie życzenia Mikołajkowe!

6_grudnia_mikolaj.jpg

Idzie, idzie Święty z długą siwą brodą,
a dwaj aniołkowie za ręce go wiodą.
Niosą w wielkich koszach: słodziutkie pierniki,
ciastka i cukierki, lalki, żołnierzyki.
Każdemu nad głową złota gwiazdka świeci,
idą i szukają samych grzecznych ludzi i dzieci.
Czy Ty jesteś grzeczna? Chyba tak,
więc zostawiam Ci prezenty
miłość, nadzieję, radość i wiarę.
Ho, ho, ho, ho, ho…
dobrze mi się do Ciebie szło:)

Ja mam Domisia z O(wtedy nie znałam się na planowaniu kompletnie a że 2 cykle stracone to w tym 3 zakupiłam paksi i czkeałam na ta owulkę) a Alanka 2 dni przed O (tu już wiedziałąm miej więcej o planowaniu ale i też cyklu stracic nie chciałam a że wczesniej nie dało rady to sobie myslałam a może się uda bo jednak te 2 dni sa także jak widac musze mieć wiekszy odstep) :))no i tak to u mnie wygladało :))

Owul. miałam zawsze 14 dc ale to było niedługo po śmierci taty i przesuneła sie na 12 dc. To też trzecia klasa?jak sobíe radzí? mój dopiero 1 grudnia skończył 9 lat.A ty tusia w jakim wieku masz dzieci?

Ostatnia edycja:
Tak 3kl.a radzi sobie dobrze,nom piatkowy nie jest ale mysle,ze nie jest zle.
tylko trochę z zachowaniem gorzej :-D ale tepimy,tepimy :baffled:
a drugi bardzo spokojny roczny bączek.:tak:
było dzieciątko jeszcze po między nimi .zaplaanowane ,wyliczane itp..niestety Aniołek
[*]:-(

DZiewczyny pojechałam do szpitala zrobili mi usg które pokazało że zarodek obumarł na poziomie 6t2d a u mnie dziś 10t2d. Lekarz powiedział że nie ma szans na samoistne całkowite poronienie. Zwolnią się miejsca na oddziale po południu więc jadę na 18 i zostaje na noc. Podadzą mi lek na rozszerzenie szyjki i skurcze żeby nie robili tego mechanicznie na siłę i jak będzie ok to narkoza i zabieg. Mam nadzieję że jutro wieczorem będę już w domu.
MAm internet w telefonie więc będę pisała w miarę możliwości.

nullka oczywiscie jestesmy z Toba...

dziewczyny odebralam wyniki i nie bardzo wiem jak mam interpretowac jedna rzecz:
V39 Antygen HBs - ujemny. zaniepokoilo mnie to ze akurat przy tym jest wykrzyknik:-(
edit: doczytalam ze to chyba dobry winik, tylko po co tam akurat wyrzyknik.

Ostatnia edycja:
Nullko trzymaj się, dużo siły abyś wytrzymała jakoś ten dzień. Potem musi być dobrze.
Wracaj do nas szybciutko i do naszych staranek.:-p

nullko-pamietaj po burzy zawsze przychodzi slonce.:tak:
Trzymaj sie cieplo
kosmoplitan-wlasnie spojrzalam w moja karte ciazy.
I tez mam HBs ujemny.
Nie wiem nawet co to jest,ale moj gin powiedzial,ze ok.

Wlasnie doczytalam-dodatni wynik swiadczy o nosicielstwie wirusa zoltaczki zakaznej.
Czyli jak negatywny to chyba ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry