reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkich póżnym wieczorkiem:-)
Dawno mnie nie było i znów nowe osoby super:tak:
Nie miałam siły ostatnio wogóle siedzieć przy kompie przeszłam także jelitówkę tygodniową trochę mnie wymęczyło, mały też przeziębiony wieczorem coś na ucho narzekał mam nadzieję że nic się nie rozwinie:-( 7 gr na poprawienie humoru mam USG tak jak wiele z was czego się doczytałam troszkę wstecz:-)Nie mogę się doczekać jak wszystkie zdadzą relacje.
Mam trochę do nadrobienia jutro się wezmę za czytanie;-)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki:-)

reklama
edyta01 no nie ukrywam dziewczynki są suuuper, moja Basia ma prawie 3 latka i jest na etapie nieustannej mi pomocy i to we wszystkim (nie ukrywam czasem jest to trudne i wręcz upierdliwe), jest po prostu przekochana.....ale synio zawsze mi się marzył już jako pierwsze dziecko chciałam chłopca

Kochana nastepnym razem bedzie synek :tak: zrobisz monitoring i napewno sie uda ... A masz juz imie dla drugiej coreczki ?

Witam!
Pierogatka wiesz pewnie mniej jest planujacch chlopca bo wyglada na to ,ze latwiej w chlopca wycelowac;-) My w wiekszosci staramy sie o corcie ale na pewno mozemy tak samo doradzic jak bedziesz sie starala o chlopczyka.
Lindi jak masz mozliwosc to duzo lez i nic nie dzwigaj. Bedzie dobrze:tak:
Becia no nie ty tez masz na 7go usg ?:-DSuper dzien na usg chyba;-)
Edyta jak sie ogarnia taka wesola gromadke? Starsi Ci pomagaja przy mlodszych? Ty jestes w domu rozumiem?

witam z rana :-):-)
u nas od wczoraj popaduje śnieg z deszczem:) i koniec moich rowerowych jazd z Nadia;/
Nullka trzymam kciuki ze będzie dobrze :yes:
i życzę szybki powrotów do nas starających się :tak:

AneczkaK Leżałąm tamten tydzien cały i teraz drugi. Po tygodniu miałam usg ale bez zmian.

edyta01 w czwartek idę do innego lekarza na usg, bo może da mi jeszcze jakies dodatkowe leki.

Edytko ja również spodziewam się dziewuszki:-) Jutro drugie usg które miejmy nadzieję to potwierdzi:-D
Ja jutro mam na 16 z minutami a jak wy dziewczynki może i wszystkie godzinę mają tę samą he he

Pierogatko mój mały był robiony że tak powiem dzień przed owulką ,od miesiączki zero przytulanek dopiero dzień przed i to raz :tak:ale się wcelował i jest Igorek:-) Także najlepiej wstrzymać się od @ i tuż przed O przytulanka;-)

reklama
becia a w ktorym tygodniu dowiedzialas sie ze bedzie dziewczynka?

ja usg mam na 14:tak:
ale chyba wpadne na wizaz dopiero wieczorkiem bo caly dzien bedzie u mnie mama, mamy troche sprawa do zalatwienia.

mamy ktore spodziewaja sie coreczek- w ktorym tygodniu dowiedzialyscie sie ze bedzie corcia? z tego co kojarza chyba zadna na usg prenatlanym?

Do góry