reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkich póżnym wieczorkiem:-)
Dawno mnie nie było i znów nowe osoby super:tak:
Nie miałam siły ostatnio wogóle siedzieć przy kompie przeszłam także jelitówkę tygodniową trochę mnie wymęczyło, mały też przeziębiony wieczorem coś na ucho narzekał mam nadzieję że nic się nie rozwinie:-( 7 gr na poprawienie humoru mam USG tak jak wiele z was czego się doczytałam troszkę wstecz:-)Nie mogę się doczekać jak wszystkie zdadzą relacje.
Mam trochę do nadrobienia jutro się wezmę za czytanie;-)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki:-)

reklama
edyta01 no nie ukrywam dziewczynki są suuuper, moja Basia ma prawie 3 latka i jest na etapie nieustannej mi pomocy i to we wszystkim (nie ukrywam czasem jest to trudne i wręcz upierdliwe), jest po prostu przekochana.....ale synio zawsze mi się marzył już jako pierwsze dziecko chciałam chłopca

Kochana nastepnym razem bedzie synek :tak: zrobisz monitoring i napewno sie uda ... A masz juz imie dla drugiej coreczki ?

Witam!
Pierogatka wiesz pewnie mniej jest planujacch chlopca bo wyglada na to ,ze latwiej w chlopca wycelowac;-) My w wiekszosci staramy sie o corcie ale na pewno mozemy tak samo doradzic jak bedziesz sie starala o chlopczyka.
Lindi jak masz mozliwosc to duzo lez i nic nie dzwigaj. Bedzie dobrze:tak:
Becia no nie ty tez masz na 7go usg ?:-DSuper dzien na usg chyba;-)
Edyta jak sie ogarnia taka wesola gromadke? Starsi Ci pomagaja przy mlodszych? Ty jestes w domu rozumiem?

witam z rana :-):-)
u nas od wczoraj popaduje śnieg z deszczem:) i koniec moich rowerowych jazd z Nadia;/
Nullka trzymam kciuki ze będzie dobrze :yes:
i życzę szybki powrotów do nas starających się :tak:

AneczkaK Leżałąm tamten tydzien cały i teraz drugi. Po tygodniu miałam usg ale bez zmian.

edyta01 w czwartek idę do innego lekarza na usg, bo może da mi jeszcze jakies dodatkowe leki.

Edytko ja również spodziewam się dziewuszki:-) Jutro drugie usg które miejmy nadzieję to potwierdzi:-D
Ja jutro mam na 16 z minutami a jak wy dziewczynki może i wszystkie godzinę mają tę samą he he

Pierogatko mój mały był robiony że tak powiem dzień przed owulką ,od miesiączki zero przytulanek dopiero dzień przed i to raz :tak:ale się wcelował i jest Igorek:-) Także najlepiej wstrzymać się od @ i tuż przed O przytulanka;-)

reklama
becia a w ktorym tygodniu dowiedzialas sie ze bedzie dziewczynka?

ja usg mam na 14:tak:
ale chyba wpadne na wizaz dopiero wieczorkiem bo caly dzien bedzie u mnie mama, mamy troche sprawa do zalatwienia.

mamy ktore spodziewaja sie coreczek- w ktorym tygodniu dowiedzialyscie sie ze bedzie corcia? z tego co kojarza chyba zadna na usg prenatlanym?

Do góry