reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kosmo moj jest slaby w okreslaniu pci ale ja na prenatalnym pamietam jak patrzylam miedzy nozki i nic tam nie bylo. Pamietam dalo mi to nadzieje bo u chloca jest juz taki guzek tam;-)
Ja dzis wieczorem mam dzwonic i sie umowic na godzine bo on mi robi w szpitalu i musi sie miedzy zabiegi wpasowac. Moze sie okaze ,ze dopiero po jutrze bede miala.

kosmopolitan moja lekarka powiedziała mi w 20tc że na pewno dziewczynka, sądzę że już wcześniej wiedziała ale że nie była na 100% pewna to nic nie mówiła. W 20tc mała się całkowicie rozkraczyła więc było wszystko jasne, myślę że ten tydzień co u Ciebie to troszkę za wcześnie na określenie płci a na pewno na dziewczynkę bo jak to u mnie P. doktor mówiła "jeszcze jąderka mogły nie zejść"

ale chyba wpadne na wizaz dopiero wieczorkiem
he he to BB a jesteś na wizażu ?ja też :tak:;-)
nie moge się doczekac tych waszych USG.
Pierogatka -moj pierwszy syn jest z 13/15dc.cykle 28d.
a drugi z 6,8,10,12,15,17dc. myslałam,ze moze przetrwaja te babskie ale nie :-p
zresztą cos mi się wydaje,że duze znaczenie ma to PH bo zawsze miałam duze.:confused2:

Ja dowiedziałam sie w 17 tyg mała rozłożyła nogi jak nic:-D W 15 tyg miałam usg w szpitalu to pokazywał mi lekarz i nic nie widziałam żeby odstawało coś między nóżkami ale nie potwiedział że dziewczynka tylko że za wcześnie jeszcze. A z Igorem to w 14 tyg powiedział mi lekarz że na 100 % chłopak więc wydaje mi się że dziewczynki to póżno dosyć się ujawniją:tak:

A na jakim poziomie ma być to ph? aby plemniki przetrwały bo czytałam ze gina w kwaśnym. Ja mam synow z jednego dnia od owul. z dnia owul. i z dwa i pół dnia przed. Przedtem zawsze post min. tydzień. A ty corki z jakiego dnia cyklu masz?A płec z pierwszym do porodu nie wiedziałam. z kolejnymi w 20 tyg

reklama
Do góry