reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

OOOojjj NuleczKo
Tak mi przyKro ze musisz przez to przechodzic!!!!
Mam nadzieje ze to minie i bedziesz mogla znowu sie starac o upragnione dzieciatko.
Bardzo, bardzo mocno cie sciskam!

reklama
Czesc zagladam na chwile bo dzisiaj maz w domku wiec spedzamy go razem a teraz przyszly dzieci ze szkoly wiec chcemy z nimi posiedziec,no a wieczorkiem bedzie Kevin sam w domu a ja go uwielbiam :-)

Kosmopolitan jesli masz wynik ujemny to wszystko jest w porzadku...no a wykrzyknik jest pewnie dlatego aby podkreslic ze wynik ok :-p

Nulko przykro mi ze musisz przez to przejsc,mam nadzieje ze niedlugo poczujesz sie lepiej :tak:

Witajcie :-)

Mało zaglądam bo nie mam o czym pisać...a nie chcem Wam zaśmiecać wątku :sorry:

Nullko,bardzo mi przykro że tak się wszystko skończyło...tulam...jedyna dobra strona to to że niedługo będziesz mogła wrócić do starań,może to chociaż troszkę pozwoli Ci zapomnieć o tym co przeszłaś....

Monico,pytałaś o pościel,więc ja mam z kolekcji Mini Mini:

7cz POŚCIEL MINI MINI GW36 Disney Nino NOWE WZORY (1935795361) - Aukcje internetowe Allegro wzór APPLE,małej się strasznie podoba,wpatruje się w te jabłuszka i drzewka a teraz je dodatkowo sięga rączką :tak:

i Feretti FERETTI Pościel 5 cz QUINTETTO PRINCESS PINK Wawa (1947757995) - Aukcje internetowe Allegro

Obie są rewelacyjne jakościowo :tak:

Mam jeszcze komplet z IKEI ale jest strasznie sztywny...:no:

Beatko,Aneczko,jak się czujecie? U Was to już końcówka...ale zleciało :happy:

Witam wszystkie nowe staraczki i ciężaróweczki :-)

Edyta i TY witaj!! Dawno nie zaglądałaś,nie tak dawno zastanawiałyśmy się co u Ciebie,widze że wrócilaś do staranek?

Jagienko pisz pisz kochana

dzieki za info w sprawie pościeli, zastanawiam sie wlasnie co kupic fajnego, ladnego , dobrego za rozsądną cenę, parzylam tez na Gluck ale cena...
Jak u Ciebie ze zdrowiem?? jak z organizacją pracy z trojeczką? juz chyba coraz lepiej a Laura coraz większa

Mała często ma czkawkę :-D i wlasnie wiem ze dalej siedzi główką w dół

Nullko ja chyba dlatego mialam samoistne bo nie bralam progesteronu i samo poszlo :-(
ale wierz mi bedzie dobrze - zobacz na mnie

Właśnie leze pod kroplówka. Dali mi tabletki na wywołanie i zobaczymy kiedy się zacznie. Mam nadzieję że jeszcze w nocy.

Jagienko prawie wrocilam do staranek...a prawie to dlatego ze mam plamienia i jestem w trakcie szukania przyczyny,jutro mam wizyte u lekarza z Natankiem to zapytam sie od razu o swoja sprawe :tak:

Nulko my tu o Tobie myslimy i jestesmy z Toba...abys miala to juz za soba ...

A mi dzis facet zajechal droge tzn zmienil pas na rondzie nie informujac o tym nie wlaczyl kierunkowskazu...dobrze za mam swietny refleks bo inaczej nie skonczylo by sie na strabieniu kolesia :no: a zeby bylo przyjemniej to wysiadajac z sam.uderzylam sie w glowe tak mocno ze do tej pory mnie cmi :wściekła/y:

Spokojnej nocki, pa

Witam wszystkich!

Nullka, mam nadzieję, że masz już wszystko za sobą i możesz powoli rozpocząć nowy rozdział w kwestii starań o dzidziusia. Tym razem na pewno sie uda, zobaczysz, trzymaj się!

Dziewczyny, dziś 7 grudnia więc trzymam mocno kciuki za Wasze dzisiejsze USG! :-)

monicko ja mialam do Nadii posciel z Glucka bylam z niej zadowolona udalo mi sie ja kupic w sklepie jak wyprzedawali z 300zl na 150:)jedyny minus to byl material satyna bawelnianiana.. ja za tym materialem nie jestem ciągle się gniecie a zima ziębi(tylko male dziecko to tez inaczej jest ubrane i tak ten material chyba nie ziębi ale jak już większe było to trochę tak) ... warto popatrzec czy gdzieś nie likwidują sklepu:)teraz Nadia śpi pod zwykła z materiału biber jest milutka i ciepła:) jak w blokach mieszkalam to ta satyna nie byla zla ale tu w Niemczech mieszkam w starszym domu i sie przydała ciepła:)
Zobacz załącznik 414294Zobacz załącznik 414295tak wyglądała teraz już pewnie takich starych modeli nie ma;p

reklama
Do góry