asiuniak85
Fanka BB :)
Hello, faktycznie pusteczką zawiało
Mnie też nie było przez dwa dni, bo wyszywałam, a to sprzątałam, dzisiaj z rana okna myłam, szybkie ciasto upiekłam (salceson), nawet mi wyszło. No i zaraz biorę się do roboty, bo dziś chcę skończyć wyszywanie gorsetu
A u nas przepiękna pogoda, słonko..... Zresztą wczoraj też było ładnie
Kosmopolitan
ja też się denerwuję przed moim USG, również mam 7grudnia
Będzie to już bodajże 21 tydzień. I może tym razem moje maleństwo się ujawni w całej swej okazałości.
Może i ja sobie powróżę...
Dido
Nie przejmuj się, że dzidzia się nie ujawniła. Ale wiem jak bardzo już chciałaś, dokładnie tak samo miałam na poprzedniej wizycie, byłam prawie pewna, że już się dowiem a tu proszę, niespodzianki nie było. I tak muszę sobie jak Ty poczekać. Ważne że maleństwo zdrowe i dobrze się rozwija
W przyszłym tyg w środę idę do gin, już się doczekać nie mogę
Mnie też nie było przez dwa dni, bo wyszywałam, a to sprzątałam, dzisiaj z rana okna myłam, szybkie ciasto upiekłam (salceson), nawet mi wyszło. No i zaraz biorę się do roboty, bo dziś chcę skończyć wyszywanie gorsetu
A u nas przepiękna pogoda, słonko..... Zresztą wczoraj też było ładnie
Kosmopolitan
ja też się denerwuję przed moim USG, również mam 7grudnia
Może i ja sobie powróżę...

Dido
Nie przejmuj się, że dzidzia się nie ujawniła. Ale wiem jak bardzo już chciałaś, dokładnie tak samo miałam na poprzedniej wizycie, byłam prawie pewna, że już się dowiem a tu proszę, niespodzianki nie było. I tak muszę sobie jak Ty poczekać. Ważne że maleństwo zdrowe i dobrze się rozwija
W przyszłym tyg w środę idę do gin, już się doczekać nie mogę