reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nullko tak bardzo mi przykro, ale mam nadzieję, że nastąpi samoistnie i niedługo bedziesz cieszyc sie tak jak ja grubymi kreskami

jagienko ty kupowałaś małej pościel jakiej firmy i czy jestes zadowolona??

dido to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i koniecznie daj znac po.....

Ostatnia edycja:
reklama
Daria mata wodna moze byc fajna jak lubi rysowac. Moi maja taka tablice z ikei ale to na krede i mazaki wiec musialabys stac nad nia caly czas i pilnowac.Co do rowerka biegowego to ja polecam goraco.Moje chlopaki przesiadly sie z niego na dwukolowy(bez bocznych kolek) w 10 minut.No i do tej pory bez rowerka na spacer nie chodzimy, nawet po lesie smigaja.

Witam was kochane mamusie

Pzrepraszam , ze rzadko sie tu udzielam, ale mam cały tydzień zajęty w pracy tez roboty full...w weekendy mielismy co rusz a to gosci a to imprezy rodzinne, firmowe i tak w kółko....a dodatkowo 2 razy w tygodniu chodze z miom ADHD owcem na terapie i nie wiem kiedy ten czas mija....

Nulko, przykro mi bardzo , ale wiem, że jesli tak sie stało, to tak miało być, widocznie ta duszyczka miała inny plan jednak....
Za to bedziesz miała kolejna szanse jeszcze dokładniejszej przymiarki do dziewczynki....i wiodcznie pozniej ci ona pisana! Moim zdaniem noc nie dzieje sie bez powodu.....Sciskam Cię mocno, trzymaj sie...

Daria, co do prezentu, to moja Ola bawi sie cudnie takim statkiem i laleczkami poly, sa tam mebelki i inne akcesoria ale Ola ma prawie 3 latka.....a rok temu dostała Szczeniaczka uczniaczka i to tez był trafiony prezent....na kuchnie to jescze chyba za wczesnie , ja sie przymierzam na 3 urodzinki do kuchni...
Rowerk chyba tez za wczesnie bo moja Ola ma ale nawet nie wsiadła bosie go bałą , chociarz jest dosc odwazna....chłopkai takie rzeczy chyba szybciej łapią......
Ja bym powiedziałą, że moze jakies zwierzatko interaktywne, moze je nosic, tulic itp...
Albo zestaw do ciastoliny? Ola uwielbia , lepi od dawna

ma psa interaktywnego tego co napoczatku byl maly pozniej urósł ale tydzen ja to moze bawilo teraz lezy w kacie .. rowery ma 3 i lubi na nich jezdzic tylko nie za dobrze sama kieruje a maz mowi ze jej sie przyda ten biegowy bo będzie miała ruch i zleci z wagi :)dziękuje za propozycje napwno cos wybiore :)

Nullka, strasznie mi przykro, masz przynajmniej pewność, że zrobiłaś dosłownie wszystko co w Twojej mocy, jestem pewna że los niebawem wynagrodzi Ci to wszystko ślicznym, zdrowym dzieciątkiem i tego z całego serca Ci życzę!

W piątek mam USG genetyczne i coraz bardziej zaczyna mnie ta wizyta stresować.

Troszkę się zmartwiłam bo wyczytałam, że pęcherzyk ciążowy powinien być okrągły a u mnie w 8 tygodniu wyglądał tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25f10a98b bd67418.html, lekarka niby mówiła że wszystko jest w najlepszym porządku (ta plamka po prawej to zarodek a po lewej to podobno odżywiające go ciałko żółte). Czy Wasze pęcherzyki ciążowe w okolicach 8 tygodnia były okrągłe?

Dido, trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę! &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
piranha ja bylam wlasnie w 8 tygodniu ciazy na wizycie, mam zdjecia ale moje zadne nie wyglada jak Twoje. mam 4 zdjecia, 2 gdzie widadoczne jest dziecko, a 2 takie wlasnie z roznymi "plamkami". w kazdym razie u mnie te plamki wszystkie raczej jajowate a nie okragle.

Daria
Pytałaś o mate wodną, więc w zeszłym roku kupiliśmy taką chrześniakowi męża, był bardzo zadowolony, super zabawa, rysunki po chwili same znikają i można znów pisać i nie tylko pisakiem który jest na wodę ale również można zmoczyć np rękę, stopę i porobić odbicia na macie. Ale oczywiście jak każda zabawka jest tylko na chwilę;)

reklama
Dario
uwazam ze taki rowerek biegowy to super sprawa, mój Michał miał od dwóch latek teraz ma 4,5 i spokojnie uzywał go jeszcze w wakacje, a teraz bez dodatkowych kółek przesiadł się na zwykły rower i super smiga, taki rowerek ćwiczy nóżki, utrzymywanie równowagi,

Do góry