Witam was kochane mamusie
Pzrepraszam , ze rzadko sie tu udzielam, ale mam cały tydzień zajęty w pracy tez roboty full...w weekendy mielismy co rusz a to gosci a to imprezy rodzinne, firmowe i tak w kółko....a dodatkowo 2 razy w tygodniu chodze z miom ADHD owcem na terapie i nie wiem kiedy ten czas mija....
Nulko, przykro mi bardzo , ale wiem, że jesli tak sie stało, to tak miało być, widocznie ta duszyczka miała inny plan jednak....
Za to bedziesz miała kolejna szanse jeszcze dokładniejszej przymiarki do dziewczynki....i wiodcznie pozniej ci ona pisana! Moim zdaniem noc nie dzieje sie bez powodu.....Sciskam Cię mocno, trzymaj sie...
Daria, co do prezentu, to moja Ola bawi sie cudnie takim statkiem i laleczkami poly, sa tam mebelki i inne akcesoria ale Ola ma prawie 3 latka.....a rok temu dostała Szczeniaczka uczniaczka i to tez był trafiony prezent....na kuchnie to jescze chyba za wczesnie , ja sie przymierzam na 3 urodzinki do kuchni...
Rowerk chyba tez za wczesnie bo moja Ola ma ale nawet nie wsiadła bosie go bałą , chociarz jest dosc odwazna....chłopkai takie rzeczy chyba szybciej łapią......
Ja bym powiedziałą, że moze jakies zwierzatko interaktywne, moze je nosic, tulic itp...
Albo zestaw do ciastoliny? Ola uwielbia , lepi od dawna