reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nullka, kospopolitan muszą być córeczki, nie ma innej opcji ja wierze w to całe planowanie i wy wszystkie jesteście potwierdzeniem:-)
Jagienka takiej dziewczyneczki jak Laurunia też bym chciała, jest przesłodka.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to jest ewidentnie sezon na dziewczynki:tak: dzisiaj sie dowiedzialam ze kolejna kolezanka bedzie miala coreczke (to juz druga kolezanka ktora ma pierwsza coreczke i chciala chlopka a badzie jednka coreczka:szok:). tej akurat nie pytalam czy celowala w chlopaka i czyt w ogole wiedziala cos o planowaniu.
malo tego- jedna kolezanka ktora jest w zaawansowanej ciazy i chodzi do szkoly rodzenia mowi ze ona jedyna na kilkanascie dziewcztn bedzie miala synka, reszta to coreczki:szok:
boje sie ze zarazlimit na dziewczynki sie wyczerpie i ja juz zalapie sie na wysyl chlopakow :laugh2:

Niech dziewczynkowa fala trwaaaa!!!!!!:-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No a tak poza tym to Dzien dobry;-)
Wiecie ja mam teraz to nagranie z Ninka i juz chyba z 5 razy ogladalam :-p Zwlaszcza fragment , gdzie widac plec. Czasem nie moge uwierzyc ,ze to bedzie coreczka i zastanawiam sie co by bylo jak by sie jednak urodzil synek. Chyba jestem nienormalna :sorry:

Witam i ja po wiszeniu nad muszla . Potem udało mi się zrobić ten test z sody. U mnie też nic się nie spienilo (jedynie było widać malutkie babelki jak patrzylam pod światło ale na wierzchu zero piany). Nawet jak zamieszalam coś tam się zbuzowalo opadlo i też zero piany.
I mam pytanie czy w tym teście trzeba tylko zalać moczem i czekać na reakcje czy trzeba zamieszac?
I zastanawia mnie to czy jest tu kto
zastanawia czy reskcja nie jest zawsze taka sama kto ma lub będzie miała synka i powstała piana ? Bo też mnie zastanawia czy w tym teście reakcja nie jest zawsze taka sama

Ciesze sie ,ze testy wam wyszly dziewczynkowo. Teraz tylko czekac az na usg potwierdzi sie babeczka;-)
Nullka ty juz pewnie jak na szpilkach czekasz na usg;-)

Ojjj tak oby do jutra. Mam nadzieję że bedą same dobre wieści i ujrzę na monitorze piękna fasolke z bijącym serduszkiem

Hej dziewczyny
Też zrobiłam ten test i wyszedł tak samo jak wczoraj, czyli w sumie bez zmian, lekkie bąbelki poszły do góry i malutka pianka.
Zaraz robię jeszcze test z kapusty i zobacze co wyjdzie, czy się potwierdzi to co ostatnio.

reklama
aneczko
koniecznie przeslij mi na e-maila jak mozna ten zapis Twoj, na pw wysle ci mojego e-maila

ja bylam tak pod wrazeniem tego 3/4D, ze nawet nie poprosilam aby potwierdzila plec:cool:
ale ide 1 grudnia to poprosze

ja sody nie robilam wiec nie wiem
ale trzymam kciuki :-)

Do góry