reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko dzieki, w takim razie jutro rano zrobie jeszcze raz i dam znac co wyszlo:tak:
a przypomnij, w ltorym Ty tygodniu robilas ten test?
ciekawa jestem jaka jest skutecznosc tego testu?

a w ogole kogos znacie komu test z kapusty badz z sody sie nie sprawdzil?
moja bratowa robila ten test z kapusty w mocno zaawansowanej ciazy i wyszedl jej taki dziwny kolor -niby bardziej wpadajacy w fiolet ale to nei byl czysty fiolet ani czysty niebieski. no ale podobno ten test z kapusty robi sie we wczesnej ciazy? no i wyszedl chlopak.

reklama
Jaka śliczna Laura. Do wycałowania. Może kiedyś też będzie mi dane wstawíć takie zdjęcia. Bardzo bym chciała...Ma ktoś tą chińską tabele?wkleicie tą której użyłyście?

Ostatnia edycja:
kosmopolitan z tego co pamietam to natan robila test z kapusty w 20tc i wyszla jej dziewczynka a urodzila Milanka
ja robilam ten test ok 9tc pozniej duzo razy jeszcze powtarzalam i za kazdym razem nie bylo reakcji
aha i jeszcze robilam te testy paskowe na ph co ktorys dzien rano
i za kazdym razem mialam ph 5-5,5 a duzo ich zrobilam bo chyba ze 150 ich mialam
a pamietam ze z chlopcami mialam ph ok 8
ale nie kazdemu sie to sprawdza

Tusia,Andziak-przyjdzie czas i dla Was :tak:
Jagienka ale slicznotka z coreczki. Laurusia taka pyzunia slodka. Ja tez juz chce moja!!!!!;-)

Cierpliwości,już na końcóweczce jesteś a teraz to lepiej się wyśpij ;-) ja nieprzytomna chodzę od paru dni,Lauruś wstaje z kurami a ja ledwo oczy mogę utrzymać...teraz też,zamiast iść do łóżka,siedzę i czytam :-p ale nie ma tego złego...wcześniej przygotowałam sobie na jutro obiadek,wykąpałam się i posprzątałam :tak:

JagienKo fajniusia ta Twoja córcia:))))
A jaka pucKowata..uwielbiam takie bobaski:) JejKu i tak szybko ci urosla...czas przy dzieciach bardzo plynie!

NullKo
jutro rano powtorzysz "sode" i zobaczysz ze efeKt bedzie dziewczynKowy...u Ciebie lalunia bedzie zobaczYsz!

:-) hehehe oczywiście rano robie test obowiązkowo :-) i sie zamelduje co wyszło .
Jak Czarodziejko tak mówisz to ........musi sie spełnić ;-) a przynajmniej mogłoby ;-) Ja w to wierzę bardzo.... niekiedy marzenia sie spełniają :-)

reklama
mulduje sie pierwsza po tescie z sody;-) nic a nic sie nie spienilo:tak:
wiecie co? zaraz mi w glowie zawroca te wszystkie kapusty, sody, kaledarze chinskie ze naprawde uwierze w coreczke.tylko ze potem jak sie okaze ze to chlopczyk to tym wieksze bedzie rozczarowanie:eek:

Do góry