reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka

Remik spi, zmeczony po zabawie na dworku w ganianego
M wroci poznym wieczorem,
@ bez zmian, pewnie jutro mnie zaleje
Kinga takie posty po pijaku sa najfajniejsze, na pewno szczere, co w sercu.... pozdrow Age:)
Pyszczku po allegro szperam, bo h&m nie ma swojej stronki,a w sklepie brat robi mi zdjecia komorka, jego uczelnia jest blisko galerii, to dla niego zadem kłopot, na allegro nie kupuje bo tam zawsze jest przebitka, jak bluza w sklepie jest za 39,90 to na allegro za 49,90+przesyłka, to na kilku ubrankach sie uzbiera
koszula (2-3 latka)
H&M KOSZULA + KRAWAT NOWA 86 (956064381) - Aukcje internetowe Allegro
bluza
*H&M* BLUZA r. 98/104 *NOWA* (962814252) - Aukcje internetowe Allegro
kapcie, tylko ze mam niebieskie z zygzakiem
H&M kapcie buciki skarpetki STAR WARS 26 27 (952520405) - Aukcje internetowe Allegro

a tych rzeczy przesłał mi foto na komorce

[FONT=&quot][/FONT]

Miłego...............

Witam was dziewczyny:)
Serdecznie wszystkie wam pozdrawiam już z kraju bo od wczoraj popołudnia jestem już w Pl :)
Dziś mamy spotkanie z Kinga i naszymi mężami także wieczór będzie na pewno wesoły:)
Życzę wam kochane miłego sobotniego popołudnia:)
Buźka

no i tak trzymaj ;-):tak::-)

Ja już wróciłam od ginki...wynikami morfologii powiedziała żeby się nie martwić a tą toksoplazmozę skierowała mnie na konsultacje do tego lekarza od chorób zakaźnych co do niego jeździłam :-(
zbadała mnie również i szyjka ładna, puls Dzidziusia w normie :tak: słyszałam serduszko Maluszka :-)

to super mam nadzieje, ze toksoplazmozą tez cos zrobią

Gosiu Ty chyba mi pokazywałaś torbę z Peg Perego :sorry2: na necie. Szukam koloru Tango do mojego wózka i nigdzie go nie ma Inne kolory sa a mój taki niedostępny.

Kinga wpadki są najlepsze a z wpadek rodzą się dziewczynki :tak: zazwyczaj ;-)

Mój Olisio już czuje się o niebo lepiej. Jedziemy jutro pooddychać swieżym powietrzem górskim :-) na 2 dni :-) Kubulencja jutro bez worka więc co tam. Muszę tylko jechać kupić dzisiaj łożeczko turystyczne.

Paula super, ze u ginki ok !! Kiedy poznasz płeć !! :sorry2::confused: a my z Tobą :-) macie imiona już wybrane ?

Paajka mnie też zdałoby się umyć balkon :sorry2: w sumie to tarasik bo jest wielgachny :dry::sorry2:

Gosiu a nam pomagają granulki homepoatyczne na mocne ząbkowanie Vulgaris. Zapytaj w aptece. Kosztują grosze a działają cuda.

Kinga synuś śliczniusio Kochany

My już jeździmy sobie w spacerówce i Kubuś zadowolony i nie woła, ze chce wyjść z wózka tak jak to robił mój starszy synalek :sorry2: siedzi spokojnie i zasypia sobie :-) a wózek prowadzi się super. Dzisiaj spacerek tez zaliczony choć ciut powiewało sobie :dry:

Zrobiłam pyszną lasagne z Olisiem a mój D. przyszedł z pracy najedzony :wściekła/y:
i tak mu ją wcisnę :-D

ja w końcu sie zbierałam i nie umyłam tego balkonu :p jakos weny nie mialam :)

Paula imionka śliczne
sama chciałam Emilkę
a Kinga tez fajnie..taka Kinia :tak:

Dzisiaj pierwszy raz braciszkowie kąpali się w wannie
siedzonko super
tylko wejście na nogi mogłoby szersze

kilka zdjęc
zaglądne w niedzielę po weekendzie w górach :-)

ale słodziak :))

Kinga oj kobitko.... może się strułaś??? A może to fasoleczka? Której ci życzę z całego serduszka:) jeśli fasolinka to odrazu zasmakowała ziemskich przyjemności hi hi hi...
Ja posprzątałam i teraz sobie odpoczywam. Relaksuję się, później kąpiel i do łóżeczka... z mężem hi hi hi...

hej dziewczyny!!

Chcialam sie z Wami porzegnac na jakis czas...dzis wszystko przyszykowalismy z m...nawet kolyske Kacpra przewiezlismy..jutro w poludnie sie przeprowadzamy w sumie tylko dzieciakiprzewieziemy...wiec dzis ostatnia noc na starych smieciach...troche mi smutno z tego powodu ale coz takie zycie...tam nie mam narazie netu...ale znajac zycie w poniedzialek zjawie sie u rodziccow a tu jest net hehe...dobrze ze do nich mam 10min autem...

Anufifi ja bede 3mac kciuki...

Jolu super Kubus wyglada w nowym siedzisku...udanego wypadu w gory...

Pyszczku ja Kacpra ubieram w kurteczke...i kocyk...bo u nas ok 15stopni jest...dzis wkladalam jego ciuchy do szafki i mase ma ciuszkow...duzo dresikow,jeansow,bluz itp...do roku mam dla niego ciuszkow wystarczajaco...a wczoraj przyleciala dostawa ciuszkow z londynu dla Mai...jak zroie zdjeica to wstawie...

Buziaczki babeczki:-)

reklama
I ja sie z Wami witam sobotnio :)
Caly dzien mi zlecial nie wiem kiedy...w wiekszosci w kuchni, ale nie tylko :)
Trzymam kciuki dziweczyny aby wredna @ nie przyszla!
I zaraz ide spac bo jakas nie do zycia jestem, juz sie nawet wykapalam.
Chlopaki czuja sie dobrze, Alanek nawet ladnie przespal nocke-zobaczymy jak bedzie dzis. Tylko ze dzis 8 dzien bez kupy...

Pyszczku, ja tez sie zastanawiam jak ubierac Alanka...Nie chce specjalnie kupowac kurteczki na 68, bo on juz wyrasta z tych ciuszkow, a mam jedna po Maciu na 74, ale za duza jeszcze...chyba po prostu podwine rekawy. W gondoli i tak nie bedzie tak widac ;) No, mam jeszcze jakis kombinezon taki troche cienszy, ewentualnie z niego skorzystam...
Jakbym jutro nie znalazla czasu na bb, to juz teraz zycze przyjemnej niedzieli!

Kiki- a dla Ciebie najgoretsze zyczenia wszystkiego najlepszego z oakzji jutrzejszych urodzinek!!!

Do góry