reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no ja tak sie zbieram do zrobienia tego balkonu, ale stanęło na tym, ze zrobiłam sobie gorącej czekolady i wcinam herbatniki :p

no i tak trzymaj ;-):tak::-)

Ja już wróciłam od ginki...wynikami morfologii powiedziała żeby się nie martwić a tą toksoplazmozę skierowała mnie na konsultacje do tego lekarza od chorób zakaźnych co do niego jeździłam :-(
zbadała mnie również i szyjka ładna, puls Dzidziusia w normie :tak: słyszałam serduszko Maluszka :-)

reklama
Paula no to super że u ginki wszystko ok..

Kindzia ja do gina ide w poniedziałek...
Zaraz sie pakuję i jedziemy z Czarkiem na zakupy, byliśmy w kościółku na rekolekcjach i mój mały urwis poszedł dobie do zachrystji i się tam bawił, zabrał też sąsiadce książeczkę do nabożeństwa i sobie ją nosił...
Odnośnie butów wiosennych to własnie po to jadę, bo już mu noga z wszystkich wyrosła... a nie wiem. Myślałam że z jesieni ciuchy będą jeszcze dobre a to się okazuję że kurtka ma rękawy za krótkie a w spodnie mój syn się nie dopina... Spotkałam dziś kuzynkę i ona ma też syna, tylko Czarek jest od niego o 4 miesiące młodszy a wyższy o głowę... rośnie chłop jak na drożdżach... no nic myklam... życzę wam miłego popłudnia:)

Witajcie :-)

Paula bardzo się cieszę że przynosisz dobre wieści od gina :-)

Bershka a Kubuś już w tych super kurteczkach spaceruje? :)

Dzastina no własnie ja jutro i w niedzielę wybieram się na zakupy dla Sebka, bo coraz więcej ubranek odkładam, a nowych jeszcze nie kupiłam :)

Kinga na pewno pamiętasz, przecież wstawiałam tu kiedyś zdjęcie mojego obrazu i wtedy pisałaś że chcesz sobie też kupić :tak:

A wlasnie - Dziewczyny, jak Wy już ubieracie swoje dzieci na spacery- wiosennie?
Gosiu, Royannko wasi chłopcy jeszcze w kombinezonach czy już nie? I co kupujecie na wiosnę - kurtki?
Właśnie się zastanawiam co kupić, ale wychodzi na to że już kurtkę wiosenną i po prostu cieplej pod spód ubierać. Tylko wtedy trzeba jakies cieplejsze spodnie na dwór zakładać, Bershka te spodnie z h&m które kupiłaś Kubusiowi polecasz na wiosenne spacery? Tzn tego typu?

Miłego dnia wszystkim i pozdrawiam!

I dziękuję wszystkim za miłe słowa o Sebku :zawstydzona/y::-)

Gosiu Ty chyba mi pokazywałaś torbę z Peg Perego :sorry2: na necie. Szukam koloru Tango do mojego wózka i nigdzie go nie ma Inne kolory sa a mój taki niedostępny.

Kinga wpadki są najlepsze a z wpadek rodzą się dziewczynki :tak: zazwyczaj ;-)

Mój Olisio już czuje się o niebo lepiej. Jedziemy jutro pooddychać swieżym powietrzem górskim :-) na 2 dni :-) Kubulencja jutro bez worka więc co tam. Muszę tylko jechać kupić dzisiaj łożeczko turystyczne.

Paula super, ze u ginki ok !! Kiedy poznasz płeć !! :sorry2::confused: a my z Tobą :-) macie imiona już wybrane ?

Paajka mnie też zdałoby się umyć balkon :sorry2: w sumie to tarasik bo jest wielgachny :dry::sorry2:

Gosiu a nam pomagają granulki homepoatyczne na mocne ząbkowanie Vulgaris. Zapytaj w aptece. Kosztują grosze a działają cuda.

Kinga synuś śliczniusio Kochany

My już jeździmy sobie w spacerówce i Kubuś zadowolony i nie woła, ze chce wyjść z wózka tak jak to robił mój starszy synalek :sorry2: siedzi spokojnie i zasypia sobie :-) a wózek prowadzi się super. Dzisiaj spacerek tez zaliczony choć ciut powiewało sobie :dry:

Zrobiłam pyszną lasagne z Olisiem a mój D. przyszedł z pracy najedzony :wściekła/y:
i tak mu ją wcisnę :-D

no i tak trzymaj ;-):tak::-)

Ja już wróciłam od ginki...wynikami morfologii powiedziała żeby się nie martwić a tą toksoplazmozę skierowała mnie na konsultacje do tego lekarza od chorób zakaźnych co do niego jeździłam :-(
zbadała mnie również i szyjka ładna, puls Dzidziusia w normie :tak: słyszałam serduszko Maluszka :-)
nie martw się tokso bedzie dobrze:tak:dzidzia zdrowo się rozwija gdzie to już jest powód że jest DOBRZE:tak:
i my już po spacerku :) Filip się wybawił na placu zabaw, pojezdził na hulajnodze i teraz odpoczywa.
Ja biore się za porządki i obiad.
Słodziak z synka! Dominis też lubi huśtawki:-)

Witam ja już po zakupach.... no szok normalnie jakie ceny!!! Chciałam mu spodnie kupić ale kosztowały 69 zł. To ja za buty tyle dałam, kupiłam mu takie fajne trampki za kostkę take teraz są modnę... i chciałam mu do tego dżinsy rurki kupic i kosztowały 69 zł :szok::szok: dla dziewczynek jest większy wybór... bynajmniej tu u mnie... dyskryminacja:-D:-D:-D Oczywiście mowa o Czarku... a kurtki koszotowały powyżej 100 zł...cyrk normalnie cyrk.. Dobra ide do koleżanki na wieczorne pogaduchy:tak::tak:

WIosna wiosna wiosna ach to ty :) Nareszczie.....
Kindzia....dolegliwosci dalej mecza ale juz zadzie......
Bershka ...ale to siedzonka fajne...musze takie sobie sprawic:)
Dzastina...ostanio brałam kilka rzeczy dla sinka i byla fajna letnia kutreczka, dopiero w kasie zobaczylam ze kosztuje 120zl ...wiecej od mojej:/ to troche dziwne , ceny takich malutkich kurteczek sa wieksze od ciuchow dla doroslych:/

Witam wieczorkiem :happy2:
Oglądamy sobie Lejdis a M zaraz będzie kładł mi farbę na moje mega odrosty! :blink:

Dzastina a może Czarek księdzem zostanie ;-);-):-D miłych ploteczek z koleżanką :tak:

Pyszczek myślę że z wiosennymi ciuchami nie ma jeszcze co przesadzać bo taka pogoda jest zdradliwa a do tego małe dzieci przecież nie są na dworze w ciągłym ruchu tak jak te starsze :tak: oczywiście przegrzewać też nie można ;-) ja dziś Kacprowi założyłam kurteczkę dżinsową ale taką ocieplaną :tak:

Bershka dobrze że Oliś już lepiej się czuje :tak: no i miłego wyjazdu weekendowego Wam życzę :tak: pogoda ładna się zapowiada :-) Joluś na usg idziemy we wtorek :-) już coraz bliżej :tak: póki co imiona to: dla chłopca Karol a dla dziewczynki Emilka (miała być Kinga ale mi się odwidziało) dlatego to jeszcze nic pewnego ;-)

Patrysiu mam nadzieję że będzie dobrze!

Miłego wieczoru dziewczynki :happy2:

cześć dziewczyny...troche mnie nie było....
szykuje sie do zabiegu ....nigdy chyba niczego sie tak nie bałam...
wczoraj pojechalam do szpitala porobic badania...traume zaliczyłam bo dorwał mnie jakis rzeźnik....BOSZE ....dwójke dzieci urodziłam i nie przezyłam czegoś takiego....nie wiem ...on chyba chciał mi migdałki zbadac....mógl powiedzieć otworzyłabym buzie a nie rozkładała nogi....porażka...normalnie ryczec mi sie chciało i zejsć z tego kozła nie mogłam....
nie wiem jak jak to przezyję ...moze ja jakaś rozpuszczona czy co ...ale przerazona jestem , samo przebywanie w szpitalu to dla mnie masakra...mam sowjego gina bez nieg nie pójde powiedziałam mu to , ale on jakis zakrecony i zapracowany , boje sie ze zapomni...chyba zadzownie dzien przed i mu przypomne ze inaczej uciekam...
dziewczyny 30 marca prosze pomyslcie o mnie....buziam was wszystkie

reklama
Anufifi rany co za lekarz!!!! :szok: dobrze że to nie on będzie Cię operował! i dobrze że masz swojego zaufanego lekarza który będzie przy Tobie!!! :tak: Oczywiście myślimy o Tobie (codziennie) i bardzo mocno trzymamy kciuki!!! :tak: Wiem że się boisz ale wszystko będzie dobrze! Na pewno! :tak: Tulam mocno 14..gif

Do góry