reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka
M wrocił 15 minut temu, wykapał sie, zjadł i juz chrapie... ciekawe czy uspił Remika czy zaraz usłysze tupat małych stopek....
Czy ktos tak jak ja spędza sobotni wieczor przed kompem? pewnie nie
Gieoska, na pewno przez pierwsze dni bedzie Ci ciezko sie odnalesc, ale po 2 tygodniach będziesz czuła taka radosc i stwierdzisz jak dobrze z mezem i dziecmi na swoim, tego Ci zycze:):)
Royanna a czy Alanek duzo pije? przepajasz go czy nie? 8 dni to za długo bez kupy... a lekarka cos mowiła na ten temat, pytałas? u mnie zawsze było max 3dni, dwa razy sie zdarzyło ze nie robił4 i piatego dnia, tak płakał ze musiałam dac czopki glicerolowe, to było straszne...
co tam u dziewczyn?
Paula pewnie dobrze sie bawi:)ciekawe jaka mine miała kolezanka?
Kinga na ploteczkach
Dastina sie gimnastykuje:):):):)

.............

reklama
Bershka.....ale superowe to siedzonko...a Kubus taki slodki :):):):):):):):):):):):):)
Kindzia.....super ciuszki!
Kinga.....a moze sie udało....z jednej strony bardzo ci zycze tego a z drugiej nie zazdroszcze tych wymiotów juz 5 tydzien sie mecze z takimi:(
No wracam do ukladania puzzli, bo to ostanio nasza pasja......dobranoc

Bershka.....ale superowe to siedzonko...a Kubus taki slodki :):):):):):):):):):):):):)
Kindzia.....super ciuszki!
Kinga.....a moze sie udało....z jednej strony bardzo ci zycze tego a z drugiej nie zazdroszcze tych wymiotów juz 5 tydzien sie mecze z takimi:(

A dziekuje:)
Tylko ze nasza Kinga to wymiotuje z innej przyczyny.............. wypiłas cos dzisiaj czy nie dałas rady?
ATy Joanno nasz jakies fotki z Usg? bo to juz 13tydzien.............

...........

ta daa! jestem już w domku
miło było spotkać się z Agnieszką i Marcinem:) wieczór uznaję za udany!
cóż dałam się namówić i wypiłam drinka i jedno piwo wiec na spokojnie :-) czuje się już lepiej.
teraz kąpiel i do wyrka trzeba odespać te imprezy..

joanna kochana wiem że cie męczą te wymioty..szkoda mi ciebie aż i wiesz co ja sobie nie wyobrażam ciąży z wymiotami bo chyba bym umarła ( strasznie się męczę wymiotując)

Dobranoc!! :happy2:

Kindzia i jak u ciebie? zalało ?
mnie jeszcze niet
ja daje jej czas do wtorku maks.

Dziewczyny proszę klikajcie w moj link z drzewkiem

KIKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! STO LAT :-)

Kliknięte :)

ja się witam niedzielnie :) troszke w złym humorze, ale to raczej wina mojego meza nic hormonów. Myslę, zeby dzisiaj sobie zrobic sernik na zimno :p

WITAM NIEDZIELNIE:-)
te wymioty:baffled:wole ból spojenia:-pco do puzzli i ja uwielbiam układać:-)
hej dziewczyny!!

Chcialam sie z Wami porzegnac na jakis czas...dzis wszystko przyszykowalismy z m...nawet kolyske Kacpra przewiezlismy..jutro w poludnie sie przeprowadzamy w sumie tylko dzieciakiprzewieziemy...wiec dzis ostatnia noc na starych smieciach...troche mi smutno z tego powodu ale coz takie zycie...tam nie mam narazie netu...ale znajac zycie w poniedzialek zjawie sie u rodziccow a tu jest net hehe...dobrze ze do nich mam 10min autem...
czyli dzisiaj już w swoim domku:-)supcio:-)
Heyka

Remik spi, zmeczony po zabawie na dworku w ganianego
M wroci poznym wieczorem,
@ bez zmian, pewnie jutro mnie zaleje
Kinga takie posty po pijaku sa najfajniejsze, na pewno szczere, co w sercu.... pozdrow Age:)
Pyszczku po allegro szperam, bo h&m nie ma swojej stronki,a w sklepie brat robi mi zdjecia komorka, jego uczelnia jest blisko galerii, to dla niego zadem kłopot, na allegro nie kupuje bo tam zawsze jest przebitka, jak bluza w sklepie jest za 39,90 to na allegro za 49,90+przesyłka, to na kilku ubrankach sie uzbiera
koszula (2-3 latka)
H&M KOSZULA + KRAWAT NOWA 86 (956064381) - Aukcje internetowe Allegro
bluza
*H&M* BLUZA r. 98/104 *NOWA* (962814252) - Aukcje internetowe Allegro
kapcie, tylko ze mam niebieskie z zygzakiem
H&M kapcie buciki skarpetki STAR WARS 26 27 (952520405) - Aukcje internetowe Allegro

a tych rzeczy przesłał mi foto na komorce

Miłego...............
supcio:-)ja też chciałam rok temu kupić trampki takie same tylko wtedy w H&M były innego kolorku:tak:tylko jakoś bardziej pasują mi adidaski jednak też w mokre dni Dominiś chodzi a trampki przemakają ale są super:tak: mały elegancik z Remika bedzie:-)

KINGA to super że udany wpyad z AGNIESZKĄ był:-)ja tak że życze aby @ przyszła za X miesięcy;-)
KIKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!ZDRÓWKA SZCZESCIA...ABY TWOJE KOCHANE 4 POCIECHY DAWAŁY CI JESZCZE WIĘCEJ MIŁOŚCI...ABYŚ SPOTKAŁA MĘŻCZYZNE KTÓRY DA CI SZCZĘSCIE RADOSC MIŁOŚĆ OPIEKUŃCZOŚC ABYŚ MOGŁA OPRZEĆ SIĘ NA JEGO RAMIENIU...ŻYCZE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!

reklama
KIKI
867450smkwcfc87r.gif

DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I PRZEDE WSZYSTKIM SPELNIENIA MARZEŃ ;)

Do góry