reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie wieczorkiem

No dzisiaj to czuło sie wiosne:)
zaliczylismy 3h spacer i wracać sie nie chciało ale my z Remikiem "lubimy" sie szwedac:):)
Remikowi załozyłam dzisiaj kurtke sztruksowa no ale rajtki pod spodniami jeszcze zostawiłam....
wiosna, wiosna i zakupy:)
dzisiaj miałam dostawe z h&m"u tzn brat kupił mi w kraku wszystko co mu na kartce zapisałam,
dla Remika
trampki za kostkę,granat-białe, z boku zameczek i rzep, Dzastinko ja dałam 49,90,
ciemny granat spodnie jeans rurki z obniżonymi kieszeniami z tyłu i paskiem 69,90 (tak jak Ty pisałas)
bluza z kapturem (lekko ocieplana) 39,90
koszula czarna w białe gwiazdki,i z czerwonym krawatem 59,90
jeansowe spodnie ogrodniczki 39,90
druga para bucikow to beda pumy takie jak miał w zeszłym roku
Puma Drift Cat II L V INF (184 04) 6 UK - 23 EUR (929286077) - Aukcje internetowe Allegro
za kurtkami jeszcze nie patrzyłam, jest tego troche do kupienia, bo wszystko z tamtego roku tak jak u Ciebie Dzastinko za małe...
Kinga no to udanego.... Filipkowi banan nie schodził tak mu sie podobało
Paula, bedzie niespodzianka, ale koleżanka sie zdziwi, ciekawe czy cos podejrzewa i czy maz sie nie chlapną:) prezent powinien sie spodobac, "kazda" baba lubi wazony, w koncu to decor,
no i powodzenia u specjalisty:)oby nic powaznego
Zarowno Emilka (moj Emil miał byc w razie "odpadniecia klejnotow"Emilką) jak i Kinga (wiadomo) bardzo mi sie podoba:)
Anuffi ło matko co za typ.... !!! ze tacy lekarze tez chodza po tym padole to skandal! pewnie ze zadzwon dzien wczesniej do swojego gienka, zeby miec ta pewnos ze bedzie On przy Tobie, nie boj sie, jeszcze 11 dni wiec po co masz sie juz dzisiaj stresowac......... a o tym co dzis przezyłas postaraj sie nie myslec... trzymam kciukasy...................

Kolorowych................

Ostatnia edycja:
reklama
Paula imionka śliczne
sama chciałam Emilkę
a Kinga tez fajnie..taka Kinia :tak:

Dzisiaj pierwszy raz braciszkowie kąpali się w wannie
siedzonko super
tylko wejście na nogi mogłoby szersze

kilka zdjęc
zaglądne w niedzielę po weekendzie w górach :-)

Witam was sobotnio...
U nas piekna wiosna wiosna wiosna...
Kinga ale sobie poszalałaś... oby dziś kac był litościwy:)
Kindzia... ja dla mnie to drożyzna, przepraszam bardzo ale nie stać mnie na takie drogie ciuchy, tym bardziej że Czarek rośnie piorunująco szybko... Aż mi głupio jak przymieżam mu 98- za małe, 104- na styk ja proszę ekspedjętkę o większy rozmiar a ona pyta a ile dzieko ma? A ja mówie że prawie 2.5 roku... i ona wywala gały i mówi że on wygląda jakby miał 4 lata. A ja sie głupio uśmiecham bo nie wiem jak to traktować? Jako żart?
Ja z chęcią bym go w 62 wcisnęła:) żeby był taki maciupci i maleńki.. W głowie sie nie mieści że ceny ciuchów dla dziecka są takie duże a co większy rozmiar to droższę.. ja nigdy nie przykuwałam uwagi do marki czy drogich ciuchów, bo przecież niektóre tańsze ciuchy są tak samo dobre jak te drogie... więc po co przepłacać??? to moje zdanie tylko...każdy ma swoje poglądy:)
Anufifi kochana ja już trzymam kciuki i się modlę żeby to wszystko poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie, żebyś szybko zapomniała o zabiegu...

Witajcie sobotnio

M wyjechał wiec cały dzien mamy dla siebie:) Słoneczko dogrzewa, niedługo wyruszamy na spacerek:)
Dzastina ja kupuje i takie i takie, po domu i do piachu to te tansze, nawet z bazarku, patrze tylko zeby było 100% cotton, i drugie takie wyjsciowe... Traktuj to jak najbardziej jako komlement, chłop jak dąb.. 104 na styk, wow, u nas standardzik, 2-3 latka, 98 cm, 104 troche za duze:) Doczekasz sie i tych maluskich............. Fakt, ciuchy dla dzieciakow sa drogie ...
Kinga .....szalej szalej tylko tego bolu głowy nie zazdroszcze, dziesiaj poprawka? I nie gadaj głupst doczekasz sie
Beresha udanego wyjazdu:) Pogoda dopisuje

Miłego.......

WITAM:-)
Witam wieczorkiem :happy2:
Oglądamy sobie Lejdis a M zaraz będzie kładł mi farbę na moje mega odrosty! :blink:

Patrysiu mam nadzieję że będzie dobrze!

Miłego wieczoru dziewczynki :happy2:
ja też go oglądałam:-)będzie dobrze!
cześć dziewczyny...troche mnie nie było....
szykuje sie do zabiegu ....nigdy chyba niczego sie tak nie bałam...
wczoraj pojechalam do szpitala porobic badania...traume zaliczyłam bo dorwał mnie jakis rzeźnik....BOSZE ....dwójke dzieci urodziłam i nie przezyłam czegoś takiego....nie wiem ...on chyba chciał mi migdałki zbadac....mógl powiedzieć otworzyłabym buzie a nie rozkładała nogi....porażka...normalnie ryczec mi sie chciało i zejsć z tego kozła nie mogłam....
nie wiem jak jak to przezyję ...moze ja jakaś rozpuszczona czy co ...ale przerazona jestem , samo przebywanie w szpitalu to dla mnie masakra...mam sowjego gina bez nieg nie pójde powiedziałam mu to , ale on jakis zakrecony i zapracowany , boje sie ze zapomni...chyba zadzownie dzien przed i mu przypomne ze inaczej uciekam...
dziewczyny 30 marca prosze pomyslcie o mnie....buziam was wszystkie
kochana trzyma moooooooocne kciuki!!!!!!!!!!!!:tak:

Dzisiaj pierwszy raz braciszkowie kąpali się w wannie
siedzonko super
tylko wejście na nogi mogłoby szersze

kilka zdjęc
zaglądne w niedzielę po weekendzie w górach :-)

jak super się kapie:-)słodziaczek!:-)UDANEGO WYJAZDU!!!
Kindzia... ja dla mnie to drożyzna, przepraszam bardzo ale nie stać mnie na takie drogie ciuchy, tym bardziej że Czarek rośnie piorunująco szybko... Aż mi głupio jak przymieżam mu 98- za małe, 104- na styk ja proszę ekspedjętkę o większy rozmiar a ona pyta a ile dzieko ma? A ja mówie że prawie 2.5 roku... i ona wywala gały i mówi że on wygląda jakby miał 4 lata. A ja sie głupio uśmiecham bo nie wiem jak to traktować? Jako żart?
Ja z chęcią bym go w 62 wcisnęła:) żeby był taki maciupci i maleńki.. W głowie sie nie mieści że ceny ciuchów dla dziecka są takie duże a co większy rozmiar to droższę.. ja nigdy nie przykuwałam uwagi do marki czy drogich ciuchów, bo przecież niektóre tańsze ciuchy są tak samo dobre jak te drogie... więc po co przepłacać??? to moje zdanie tylko...każdy ma swoje poglądy:)
ja mam takie samo zdanie:tak:jak mam wiecej kaski to kupie coś lepszego ale jednak szukam tańszych ciuszków gdzie nie są to firmówki ale sa bardzo dobre i też takim sposobem widze jak super będą się nadawałay dla Alanka:-)jedyne w co inwestuje to buty!jednak musza być mocne co z M na to niepatrzymy i jesteśmy skłonni kupić nawet za tą 100:tak:chcemy aby były jeszcze dobre dla Alanka a wiadomio jak to dwulatek biega na dworzu i wtedy musdze być pewna że są mocne i też tak narazie jest mam ładniutkie prawie nowe buty dla Alusia po Dominisiu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry :-)

Ja własnie kończę jesć śniadanko, a na dworze cud słoneczko! :-):tak:

Bershka ale super Kubula wygląda w tym siedzisku i w wannie w ogóle! :tak: ja się zastanawiam jak my będziemy za jakiś czas kąpać Sebka, bo juz się ledwo w wanience mieści, a nie mamy wanny tylko prysznic, no ale może jakoś damy radę ;)
Udanego wyjazdu! A gdzie dokładnie jedziecie?

Patrysiu ale Alanek uśmieszki strzela :-D fajny chłopczyk :tak:

Dzastina to chyba dobrze że Czarek tak rośnie, będzie z niego postawny mężczyzna :tak: tylko się cieszyć. a co do cen ubranek to rzeczywiście drogo, ale co zrobić, ja jakoś nie mam nerwów do buszowania po sklepach z tanią odzieżą, gdzie wszystko jest pościskane, wymieszane, itd. pozostają sklepy...:sorry2:

Kindzia a skąd wiedziałaś co dokładnie bratu zapisać z tych ubranek?? tzn gdzies na necie oblukałaś czy jak? fajne pumki, sama miałam kiedys podobne, dopóki ich nie zmasarkowałam, ale u mnie to normalne że bardzo szybko buty niszczę, nie wiem dlaczego :sorry2:

Anufifi obowiązkowo będę trzymała kciuki za zabieg! :tak: tego możesz byc pewna :) trzymaj się cieplutko

Paula masz rację żeby nie przesadzać, ale ja się boję że Sebkowi za gorąco, mimo że i tak nie ubieram już dodatkowego sweterka pod kombinezon, to jednak jest to kombinezon zimowy, dosyć gruby, więc ubrany jest tak samo czy na -5 czy na +10, na pewno jest mu gorąco, więc chyba musze kupić lżejszą kurtkę... rzeczywiście jak dziecko leży i nie rusza się to mu zimniej, ale przecież jeszcze dochodzi koc, przykrcie od gondoli..
Pauluś nie mogę się doczekac Twojego usg! :-)

Joanno Pozdrowionka :-)

Sebek się obudził więc zmykam :) Miłej soboty!

Dzień dobry :-)
U nas też wiosennie ale dziś spacerek sobie odpuścimy bo niedługo będziemy się zbierać do tej mojej koleżanki, mamy trochę drogi bo jakieś 1,5h w jedną stronę :tak:

Kinga no to pobalowałaś kochana ;-) oby kacyk za bardzo nie męczył tylko :cool2: a drugiego dzieciaczka na pewno się doczekasz! :tak:

Bershka świetnie Kubuś wygląda w tej żabce :-) a jaki zadowolony :-)

Kindzia
ciuszki super:-) ja jak bym miała pieniądze to też pewnie kupowałabym firmowe ciuszki w sklepach ale niestety na takie mnie nie stać, firmowe jedynie co na Allegro kupuję używane a nowe kupuję takie zwykłe albo mniej znanych firm :tak:

Dzastina też myślę że tylko się cieszyć że Czaruś taki duży i tak ładnie rośnie! :tak: ja to mogę się martwić bo Kacper ma 4 lata a ma tylko 98cm....z tego powodu w maju mamy wyznaczoną wizytę u endokrynologa w Centrum Zdrowia Dziecka. Mam nadzieje że to tylko taki jego urok że jest drobniutki :tak:

Patrysiu
u Ciebie to fajnie że Alanek może wykorzystać jeszcze ubranka po Dominisiu :tak: u mnie jakby był chłopczyk to też mam pełno ubranek po Kacperku niektóre mało co używane i prawie jak nowe :tak:

Pyszczku mówią żeby dziecko ubierać tylko o jedną warstwę więcej niż sami się ubieramy no a własnie takie dziecko bez ruchu można dodatkowo kocykiem nakryć :tak: skoro i ten kocyk jest i przykrycie od gondoli co chroni przed wiatrem to śmiało możesz ubrać mu już kurteczkę :tak:żeby Sebuś się nie przegrzał ;-)

No dziewczynki życzę Wam milutkiej soboty i przyjemnych wiosennych spacerków :happy2:
Ja odezwę się wieczorem :tak:
Pozdrowienia dla wszystkich
Buziaki

hej

ojej ale wstyd...:zawstydzona/y: pisałam nawalona i od razu tego posta usunę! wybaczcie. co ze mnie za człowiek.
Co do kaca jest gigantyczny i utrzymuje się cały czas chociaż rano było najgorzej.
Dziś o 19 kolejna impreza ale już na mieście w lokalu. Nie zamierzam dziś tykać żadnego alkoholu:baffled::no: bede się widziała z Agnieszką.kk bo przylecieli :)
Fotel dotarł wczoraj przed naszym wyjsciem kurier dzwonił :)

tyle u mnie...
ah i @ brak dziś 30d.c. mniej wiecej jakoś tak..

Jola świetne zdjęcia Kubulki z kąpieli! :))) jaki słodziak
Paula wy dziś na urodzinki idziecie tak? udanej goscinki :) no i czekamy na to twoje usg :-)
kingdzia miłej soboty z synkiem :)) @ nadal brak?

reklama
witam sie sobotnio.;-)

jolu kubus przesliczny a siedzonko do wanny super..zycze milego weekendu..napisz jak tylko wrocisz..

paula dobrze ze wszystko oki u ciebie i dzidziusiem..wzruszajace jak slyszy sie bicie serduszka takiego malenstwa..co nie?ale zrobisz niespodzianke kumpeli ale sie ucieszy..zycze milej zabawy..,a kto mi zrobi jutro taka niespodzianke urodzinowa..:-D:-D

patrysiu a alanek ten usmieszek slodziak maly:tak:;-):-)

pyszczku ja tez juz ubralam deryi cienszy kurteczke bo tak cieplutko jest...;-)

aniu bede trzymac kciuki tego 30 :tak::tak::tak:dasz rade aneczko nie boj sie kochana..to nastepny krok do spelnienia twojego marzenia..tulam cie mocno:tak:;-):-)

Do góry