reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Czarodziejko mega gratulacje!!!!:-)
10 minut?? TO chyba rekordowy poród Tez taki chcę!!
A ja jutro może już torbe spakuję bo troszku się obawiam już:-)
Wczoraj tak mnie zacząl brzuch bolec.. zbladłam, ręce mi się trzęsły i ogólnie słabo mi było.. no ale przeszło.. nie wiem czy to skurcz czy to co.. Dziś M do wieczora na uczelni w Olsztynie.. egzamin ma.. juz bym chciała żeby wrócił Bo nie lubię byc sama w domku.
10 minut?? TO chyba rekordowy poród Tez taki chcę!!
A ja jutro może już torbe spakuję bo troszku się obawiam już:-)
Wczoraj tak mnie zacząl brzuch bolec.. zbladłam, ręce mi się trzęsły i ogólnie słabo mi było.. no ale przeszło.. nie wiem czy to skurcz czy to co.. Dziś M do wieczora na uczelni w Olsztynie.. egzamin ma.. juz bym chciała żeby wrócił Bo nie lubię byc sama w domku.
Paula25
szczęśliwa :)
Agniesiak Wy z Nadią jesteście następne ;-):-)
do później....
do później....
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Czarodziejko GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN SYNKA
Dużo zdrówka życzę
Dużo zdrówka życzę
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
och tak to spojenie potrafi nieźle dokuczaćmówisz że zakupy już można powiedzieć zakonczone to supcio teraz czekać na Tomaszka:-)no ale porodówka o jej jaka super no na pewno bedzie miło tam rodzić:-)Kochana ja się czuje wspaniale, tylko to spojenie mnie tak ciągnie, że kroka zrobic ciężko Ale ogólnie czuję sie rewelacyjnie Przygotowania już pełna parą Brakuje tylko wózeczka i łóżeczka No ale to na dniach się kupi;-)No i wielkie oczekiwanie na małego Wczoraj na szkole rodzenia zwiedzaliśmy oddział i porodówkę Normalnie tak tam ślicznie, że mogłabym juz rodzic Taki super sprzęt.. i opieka.. Na kazdej sali porodowej wanna z masażem, piłki, drabinki, worek sako, materac, normalnie wsio:-) Dwa fotele, ława, lampa stojąca (taka duża, domowa), radyjko, piękne kolorowe ściany, obrazeczki i zasloneczkiCzułam sie jak w pokoju dziecinnym, bardzo ładnie:-) Mam nadzieję, że poród będzie lekki.. choc nie nastawiam sie zbytnio bo wiadomo.. slyszałam, że jak pierwszy to długo trwa
już pół roczku o jaaaaa ale ten czas leci :-)jaka cudna Waneska:-)hehe PYSZCZKU racja i te rajstopki fajoskie saHaloo dziewczynki wpadam przywitac sie z Wami i pochwalić ze pare dni temu malutka skończyła pół roczku :-)Zobacz załącznik 200823Zobacz załącznik 200824
czytam Was co jakiś czas wszystkim bardzo gratuluje i zycze spełienia marzeń!!!
brakuje ostatni bershki mam nadzieje ze ok u niej odezwij sie kochana!!!
całuski zostawiam;-)
i Kubuś już pół roczku bedzie mieć jeju a co niedawno z brzucholkami chodziłyściea co do wagi nie martw się na pewno wszystko jest dobrzeu mnie już lepiej, dni pochmurne minęły, jutro jedziemy do Krakowa na wizytkę i aż mam ciary co mi powie docent ! Kubus stanął z wagą znowu
Agnieszko masz piękną córeczkę, mój Kubuś w przyszłym tygodniu też kończy pół roczku :-):-):-):-)
KOCHANA MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się szybko uwinełaś chyba całe rozwarcie praktycznie w domu przeczekałaśsupcio witamy Maksia na świecieKochane o to sms od Czarodziejki naszej
O 5:40 nasz sliczny synus przyszedł na świat . Poród trwał 10 minut. Kluseczek wazy 3400 i mierzy 55 cm. Jestesmy tacy szczęśliwi !!!!!!!!!
Kochana gratuluje tu jeszcze raz
K
Kinga85
Gość
Witam Was:-)
Agnieszka jaka słodka ta Twoja księzniczka:-) Jeszcze trochę i ja będę miała taką przy sobie
Patrysiu Ty też masz przystojnych synów. Dominik chyba do taty jest podobny a Alanek coś w mamę się chyba wdał
Czarodziejko super wieści. GRATULUJE!!! I poród ekspresowy. Pozazdrościć:-)
Paula rzeczywiście teraz na Agniesiak i na mnie kolej Ciekawe która pierwsza się wykluje:-)
Agnieszka jaka słodka ta Twoja księzniczka:-) Jeszcze trochę i ja będę miała taką przy sobie
Patrysiu Ty też masz przystojnych synów. Dominik chyba do taty jest podobny a Alanek coś w mamę się chyba wdał
Czarodziejko super wieści. GRATULUJE!!! I poród ekspresowy. Pozazdrościć:-)
Paula rzeczywiście teraz na Agniesiak i na mnie kolej Ciekawe która pierwsza się wykluje:-)
reklama
Podziel się: