reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula słoneczko kochana, dziękuje ze się martwisz i wspominasz mnie często

u mnie już lepiej, dni pochmurne minęły, jutro jedziemy do Krakowa na wizytkę i aż mam ciary co mi powie docent ! Kubus stanął z wagą znowu :baffled:

Czarodziejko wkrótce poród i już będzie po wszystkich bólach :tak: wiem co teraz czujesz, miałam to samo a za 3 dni urodziłam :-D

Agnieszko masz piękną córeczkę, mój Kubuś w przyszłym tygodniu też kończy pół roczku :szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-)

reklama
Kacper dobrze znosi Bebilon1...nie meczy sie tak przy kupkach,i tak jakby mniej baczkow puszcza...dziewczyny kiedy sie juz gazy reguluja u takiego malucha??poza tym zastanawiam sie czy dac mu juz kleik kukurydziany na noc aby dluzej pospal jak myslicie??

zaczekaj jeszcze te 3 tyg, po co ma się męczyć, jest jeszcze za mały a czy pośpi przy kaszkach ? :baffled: nie ma na to reguły. Mój to ma tak zagęszczane, ze ledwo wyciąga z butli a i tak budzi się co chwile :wściekła/y:;-)

Dzień dobry :-)
Ja jeszcze w łóżku...pisze z telefonu...

Bershka cieszę się że już lepiej :) trzymam kciuki za wizytę w Krakowe! Napisz co powiedział docent. Ta waga u Kubusia to napewno chwilowe. Buziaczki dla Was :*

Miłego dnia dziewczynki :-)
Pozdrawiam
Buziaki

Kochane o to sms od Czarodziejki naszej

O 5:40 nasz sliczny synus przyszedł na świat . Poród trwał 10 minut. Kluseczek wazy 3400 i mierzy 55 cm. Jestesmy tacy szczęśliwi :)!!!!!!!!!

Kochana gratuluje tu jeszcze raz :)

Czarodziejko Ogromne Gratulacje!!! Ale się cieszę! :-):-):-) Odpoczywajcie skarby i szybko do nas wracaj! :-):-) Buziaczki

Kinia pokarz rogówkę.
Agnieszka-nom cudeńko,sliczna dziewczynka.
Bershka-fajnie,ze jest lepiej i napisz po wizycie.
Paula-buziak.
kiki-co u was?

czarodziejko WIELGACHNE GRATULACJE !!!!
"Z okazji narodzin Waszego syneczka, który swoim przyjściem na świat uradował tak wiele osób, życzymy Wam, aby rósł duży, silny i zdrowy, i żeby był dla Was zródłem nieustającej radości."
PS. dzieki dziewczynki :)
bershka super ze sie odezwałas martwiłam sie ....:zawstydzona/y:
pozdrawiaski śle ..........

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
Miałam nosa żeby dzisiaj zajrzeć, bo tu takie wieści!

Czarodziejko I już masz swojego Skarba przy sobie :) Ale się cieszę i serdecznie Gratuluję!!! :-D:-D:-D

Agnieszko nie do wiary że już Vaneska pół roku kończy, a ja jeszcze pamiętam jak byłaś w ciąży i miałaś wtedy taki avatar z Kubusiem :-) Mała jest śliczna! P.S. super rajstopki! :-D

Aishabg przepraszam zapomniałam wcześniej Tobie odpisać, że podziwiam za taką mleczną produkcję jaką miałaś! 250 ml z jednej? :szok::-) Super :-)
A co do Waszej budowy to chyba niedługo pogoda ma się poprawić więc mam nadzieję że prace znowu ruszą i niedługo będziecie się już mogli cieszyć swoim domem! :)

Gosiu czyli taki Walentynkowy prezent ta przeprowadzka dla Was :-) cieszę się że Kacperek już się lepiej czuje :tak:

Bershka dobrze że się odezwałaś, a dlaczego skasowałaś profil na nk? Buziaki :*

Kinga fajne te strony Twój mąż robi :) A tę drugą o Iławie to Ty prowadzisz??

Pozdrawiam wszystkie Laski!

Do góry