Paula25
szczęśliwa :)
Jesteśmy....heh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje:-)ps.córcia przesłodka i te oczka śliczne takie dużoe:-)patrysiu jak fajnie ze dajesz sobie rade i braciszek wpatrzony w alanka..alanek jaki slodziak maly..jestem ciekawa czy zazdrosc jeszcze wyjdzie,,
patrysiu no i zapomnialam..super suwaczek..
GRATULACJE!!!!!!!Witam
Pisałam dziewczyny do Was jakis czas temu. Teraz chciałam tylko napisać, że u mnie na teście który robiłam pare dni temu II kreseczki.
Kiedyś pisałam, że pewnie z Kingą będziemy w jednym czasie w ciąży wieć wierze że teraz tak bedzie. Trzymam kciuki Kinga.
Honia co do żywotnosci plemników to u nas było tak. Serduchowanie 3 stycznia test owu pozytywny 6 stycznia wiec owulka 7-8stycznia może co najwyżej dzien wczesniej bo akurat 5 stycznia nie robiłam testu. Ale jak sama widzisz kupe dni te plemniczki/pleminiczek musiał przezyć skoro na tescie mam II kreseczki. Ja ten cykl uważałam za "stacony" a tu proszę. także nadzieje, trzeba miec zawsze!!!!!!!!
cudeńko z córci:-)jeszcze raz GRATULACJE!!!super że braciszek taki kochany dla siostrzyczki:-)czesc dziewczyny!!!
ja juz rozpakowana :-)
Lenka urodzila sie 12 stycznia o 18:10. Ma 55cm i wazy 3200!!
porod zaliczam do udanych! poszlo o dziwo szybko i sprawnie. po 14 zaczely sie mocniejsze bole a po 18 mala juz byla na swiecie dostalam znieczulenie ale nawet nie zdazylo zaczac dzialac hehe
porod mial byc rodzinny niestety za pozno zadzwonilam i P nie zdazyl dojechac ... nie spodziewalam sie ze moze sie tak szybko mala wykluc (Olafka porod trwal 12h)!!!
Olafek zakochany w siostrzyczce! ciagle ja glaszcze i caluje! we wszyskim chce pomagac, dzieli sie zabawkami baaa ostanio nawet chcial sie podzielic z nia serkiem ;-)
pozdrawiam Was serdecznie!
a to nasza Niunia :-)
no to pupa niezłe pewnie ma sińcejaki Kubusiek duży szok normalnieśliczny i już fajniutko tak na brzusiu leży:-)padam...zaczęłam z synkiem jeździć na łyżwach, mamy lodowisko obok więc to nasz nowy sport;-) ale pupa i nogi bolą Oli jak mi wjechał pod łyżwy to gwiazdki zobaczłam.
dziękuje:-)Patrysiu, gratulacje także dla Ciebie!! Witamy mała kruszynkę :-)
śliczna dziewczynka i te warkoczyki:-)A tu moja Zocha
Paula... co u mnie, hmm... otóż wszystko w porządku! Zielone światełko na dzidzię jest i staramy się, ale tak na lenia. Ten cykl jest jakiś wydłużony, normalnie mam owulkę między 12 a 13 dniem, teraz była w 16 dc wieczorem, a ostatnie serducho w 12 dc, więc 4 dni przed owulką. Nic z tego nie bedzie wierząc w najnowsze wiadomosci, że plemniki żyją do 3 dni.
No, ale co tam, jeszcze wiele miechów przed nami.
Pozdrawiam dziewczyny!
WITAM:-)
HEHEHE NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMACsuuuper powiedzonka mają wasze dzieciaczki
Jeju ile załatwiania do spraw z Alankiem i becikowym o jaaa M tylko jeździ od Kościerzyny do Żukowa czyli 40 km w jedną strone masakra
A ja byłam na ściągnięciu dzisiaj szwów i kurcze bolałoale jak teraz fajniutko się siada czy chodzi nic nie ciągnie czy haczy(podpaska lubiła się z szwami)
dziekuje:-)ps.córcia przesłodka i te oczka śliczne takie dużoe:-)
GRATULACJE!!!!!!!
cudeńko z córci:-)jeszcze raz GRATULACJE!!!super że braciszek taki kochany dla siostrzyczki:-)
no to pupa niezłe pewnie ma sińcejaki Kubusiek duży szok normalnieśliczny i już fajniutko tak na brzusiu leży:-)
dziękuje:-)
śliczna dziewczynka i te warkoczyki:-)
No i foteczki Alusia:-)