reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Halo :happy2: a co tu taka cisza? :confused:

Patrysiu śliczny ten Twój Maluszek a jak słodko sobie śpi :tak::-)
no tak te papierkowe sprawy trzeba pozałatwiac a ja już zapomniałam co tam się po kolei załatwiało :zawstydzona/y:

Marcelkowa mama podziwiam Cię że czekasz tyle czasu na usg :eek: ja już miałam 2 robione a niedługo wybieramy sie na trzecie :tak: ja to bym chyba sfiksowała nie wiedząc tyle czasu jak Maluszek się rozwija...niemniej jednak trzymam kciuki za Twoje usg :tak:

Kinga nadal @ brak? :happy2: jestem dobrej myśli :tak:

Pajkaa jak po usg?

Miłego wieczorku dziewczynki :-)
Paula ja tez fiksuje, ale mieszkam w Anglii a oni nie robia usg przed 12 tygodniem:wściekła/y: chyba,ze by sie cos dzialo. Pozostaje mi czekanie.

reklama
Paula ja tez fiksuje, ale mieszkam w Anglii a oni nie robia usg przed 12 tygodniem:wściekła/y: chyba,ze by sie cos dzialo. Pozostaje mi czekanie.

u nas też nie zawsze robią państwowo, moja gin też dała mi skierowanie na pierwsze usg dopiero na 12tc mimo wcześniejszego poronienia dlatego sama chodzę prywatnie na usg :tak: i mimo że przed każdym mam ogromnego stresa to potem jestem spokojniejsza :tak:

Marcelowa mama witam i pozdrawiam sąsiadkę bo też mieszkam w Anglii a dokładnie w UK ;)
Niestety ale w Anglii tak jest...i opieka pod czas ciąży jest tu zupełnie inna podobno bo słyszałam od znajomych :dry:

Hej! Tak to prawda wszystko jest "bardziej na luzie" szkoda tylko, ze ja nie jestem.
Kolo 18 tygodnia bede w Polsce wiec pojde do najlepszego specjalisty od usg w Lodzi Dudarewicza:) ,ale to jeszcze kupa czasu. Tutaj prywatne usg to wydatek kolo 150 funtow w angielskiej klinice:). za to porodwka niczego sobie otworzyli u mnie w szpitalu nowa porodowke do porodow rodzinnych po prostu bajer mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie ok, bo to jest warunek zeby tam rodzic:)

1168.3.jpg

Kinga, anufifi- jestem przekonana ze Wasze marzenie sie spelni ;)))))
niekiedy tylko potrzeba czasu na zmaterializowanie sie tego o czym myslimy i czego pragniemy :))))

WITAM:-)
Dziękuje kobitki za miłe słowa:-)
Marcelkowa mamo :) _ tak, to jest możliwe, wierzę...
Ale juz mnie opusciła nadzieja, bo... od wczoraj mam śluz przejrzysty i diabelnie rozciągliwy, do tego szyjka unosi się z każdym dniem i jest otwarta! I co Wy na to babki kochane? :)
Nie wierzę, ze to druga owulacja w tym cyklu. Co to moze być? Moze szyjka mi szaleje po zabiegu? Myślę, ze to najbardziej prawdopodobne.
W każdym razie gdy pojawia sie przejrzysty śluz to na pewno nie w ciąży.
Buziaki!
ja pamiętam że też miałam taki śluz i także się zdziwiłam ale widocznie to normalne w ciąży bo i mój Alanek jest na świecie a to właśnie z nim miałam ten śluz:tak:
NO KINIA???????
a ja wczoraj miałam badanko na toxo a wieczorem
bardzo zle się czułam ,kręciło mi się w głowie i
miałam boja bo jak zwykle sama w domu i
w takich momętach brak mi sił bo co by było jakbym w
ciąży była ach zachowuje się jak dzieciak ale
co zrobić serce chce a tu tyle przeszkód. :-(
buziaczki:tak:
Ja za tydzien do lekarza upewnic się czy z fasolką wszystko w porządku. Myślicie że koło 6 tygodnia ciąży jak bede (licząc od ostatniej miesiąciczki) to usg juz powinno coś wykazać? W 6 tyg ciązy byłam na usg z kamilem i było już widać mam nadzieje, że teraz też tak bedzie.
Jeju to jeszcze tydzien czekania....
najlepiej iść jak się ma skończony 6tc ale w 6 tc też już coś powinno być widać;-)
Nie potrzeba już...
W momencie rozbolał mnie brzuch tak jak jeszcze w tym cyklu nie bolał...
zaczęłam coś czuć... no i w łazience wielka rozpacz.
@!!!
;-(((((
brak słów na to co czuję.
Człowiek staje na nogi i nagle ciach nogi ucięte! leżysz.... nie wiem kiedy teraz wstanę.
Dziękuję wam że byłyście ze mną i wierzyłyście w ten moj cykl, ja też wierzyłam zwłaszcza jak mi sie spoznialo bo mam regularne.
Mogę śmiało powiedzieć że w cuda nie wierzę.
Pozdrawiam was ciepło
Kinia.
:-(
kochana tak mi przykro:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(mocko tulam i odpowiedź na pytanie PEWNIE ŻE SIĘ UDA KAŻDEJ Z WAS KCIUKI MOCNE!!!!!!!!!!!!!!
[/CENTER]

Bershka co się dzieje????? nie gadaj głupot jesteś najdzielniejszą mamą jaką znam :tak: tyle co Ty zrobiłaś dla Kubusia mało która mama zrobiła dla swojego dziecka (choć pewnie takich mam jest wiecej ja znam tylko Ciebie) jesteś wielka!!!! każdy ma gorsze chwile w życiu ale jak mówią po burzy wychodzi słońce i będzie lepiej! :tak: Tulam mocno Zobacz załącznik 200062
mam takie same zdanie:tak:BERSHKA kobitko nie smutać mi się i nie gadać że się nic nie udaje bo właśnie udaje się i to bardzo dużo:tak:masz kochanych synusiów M takze z tego co widać kochany i czego chcieć więcej:-)buziaki:tak:

PAULA jak sie czujesz już mineły mdłości:-) mrozisko jest i u nas:baffled:

Długo nam się nieodzywała BETI:confused:ktoś wie co u niej i maluszka:confused:

My już po obiadku...dzisiaj wyjątkowo wcześnie chyba dlatego że na dworku nie byliśmy...;-)

Patrysiu dziękuje czuje się dobrze, mdłości miałam tylko na samym początku a do teraz mam niesmak w buzi i cofki ale już chyba rzadziej....zbliża się usg a ja oczywiście zaczynam się denerować :baffled:
Patrysiu a jak tam Alanek, grzeczny?:happy2:

Czarodziejko widzę Ty nadal 2w1 :-) pewnie ledwo już się kulasz ;-)

U Beti wszystko ok....

Dziś ma usg wiec pewnie się odezwie :)))
acha to super że wszystko jest dobrze no i czekam w takim razie na wieści:-)ps.a jak ty się czujesz CZARODZIEJKO?widze że synuś i ciebie teraz bierze na wstrzymanie ach te uparciuszki:-)niemoge się doczekać wyklucia się Maksymilianka:-)
My już po obiadku...dzisiaj wyjątkowo wcześnie chyba dlatego że na dworku nie byliśmy...;-)

Patrysiu dziękuje czuje się dobrze, mdłości miałam tylko na samym początku a do teraz mam niesmak w buzi i cofki ale już chyba rzadziej....zbliża się usg a ja oczywiście zaczynam się denerować :baffled:
Patrysiu a jak tam Alanek, grzeczny?:happy2:
to super że jest tak dobrze no i ja czekam na tywoje usg:-)będzie dobrze zobaczysz:-)ps.Alanuś to słodkie dzieciątko taki grzeczniutki da mamusi porobić w domku zrelaksować się np.na BB bo najwazniejsze to to że jest najedzony i ma suchą pieluszke wtedy sobie słodko lula:-)ciekawe na jak długo tak będzie:-p

reklama
Nie potrzeba już...
W momencie rozbolał mnie brzuch tak jak jeszcze w tym cyklu nie bolał...
zaczęłam coś czuć... no i w łazience wielka rozpacz.
@!!!
;-(((((
brak słów na to co czuję.
Człowiek staje na nogi i nagle ciach nogi ucięte! leżysz.... nie wiem kiedy teraz wstanę.
Dziękuję wam że byłyście ze mną i wierzyłyście w ten moj cykl, ja też wierzyłam zwłaszcza jak mi sie spoznialo bo mam regularne.
Mogę śmiało powiedzieć że w cuda nie wierzę.
Pozdrawiam was ciepło
Kinia.
:-(

Kinguś tak bardzo mi przykro Skarbie trzymaj sie ciepło

Dziewczynki u mnie po wczorajszej wizycie wszystko w porządku maluszem machał rączkami i nóżkami do tgo nóżki ma długie to chyba po mamusi :-pSerduszko boje 148 uderzeń na minute.
2rerv4i.jpg
tutaj foteczka;-)

Do góry