reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
teraz pewnie musisz swoje wyplakac:-(rozumiemy to wszystkie i wspolczujemy.trzymaj sie dzielnie i za jakis czas znow przyjdzie ochota by podjac proby choc teraz czujesz zal i zlosc.pozdrawiam i mimo wszystko trzymam kciuki
Dzastina222
Czekam..
Kindziu tak bardzo mi przykro.... ja już tak bardzo wierzyłam że się udało.... wiem że jest ci teraz strasznie źle... ale zobaczysz nie długo zostaniemy mamami po raz drugi.... ja w to mocno wierzę.... ściskam cię kochana i proszę nie poddawaj się...
znalazłam bardzo ladny cytat :
...Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie...
od paru dni mam wielkiego doła, nic mi w życiu nie wychodzi i w ogóle d... :-(
...Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie...
Paula25
szczęśliwa :)
Kinia :---------(
tak bardzo mi przykro....kurcze tyle nadziei a potem wielkie NIC :-( dlaczego tak musi być! Kinia wiem że teraz Ci ciężko i nic nie ma sensu dla Ciebie ale za jakiś czas żal minie i znów przyjdzie chęć na walkę! Trzymaj się Kochana!
Tak wogóle to witajcie dziewczynki
Dzisiaj mróz jeszcze większy i chyba dziś spacerek sobie odpuścimy ;-)
Honia najlepiej idź na monitoring to będziesz wiedziała co i jak bo tak to ciężko powiedzieć...
Tusia trzymam kciuki za wyniki na toxo ale napewno będą ok a powiedz dlaczego miewasz takie zawroty? czy to po badaniu? byłaś z tym u lekarza? bo to raczej nie jest normalne....
Sylola raczej powinno już być coś widać ale to zalezy od ciąży i od sprzętu usg no ale myślę że małą fasolkę już zobaczysz ja byłam w 7 tygodniu a dokładnie w 6 skończonym i 5 dni i było już widać fasolinkę :-)
Kinga a odebrałaś ten wynik bety? ciekawe czy wogóle nie byłaś w ciąży czy fasolka się nie zagnieździła? kurcze...tak bardzo mi przykro :-( wiem że teraz wszystko co piszemy nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia ale za kilka dni będzie lepiej! Nie poddawaj się! Tulam mocno! Zobacz załącznik 200076
Pozostałe dziewczynki ciepło pozdrawiam!
Buziaki
znalazłam bardzo ladny cytat :
Bershka co się dzieje????? nie gadaj głupot jesteś najdzielniejszą mamą jaką znam tyle co Ty zrobiłaś dla Kubusia mało która mama zrobiła dla swojego dziecka (choć pewnie takich mam jest wiecej ja znam tylko Ciebie) jesteś wielka!!!! każdy ma gorsze chwile w życiu ale jak mówią po burzy wychodzi słońce i będzie lepiej! Tulam mocno Zobacz załącznik 200062
Tak wogóle to witajcie dziewczynki
Dzisiaj mróz jeszcze większy i chyba dziś spacerek sobie odpuścimy ;-)
Honia najlepiej idź na monitoring to będziesz wiedziała co i jak bo tak to ciężko powiedzieć...
Tusia trzymam kciuki za wyniki na toxo ale napewno będą ok a powiedz dlaczego miewasz takie zawroty? czy to po badaniu? byłaś z tym u lekarza? bo to raczej nie jest normalne....
Sylola raczej powinno już być coś widać ale to zalezy od ciąży i od sprzętu usg no ale myślę że małą fasolkę już zobaczysz ja byłam w 7 tygodniu a dokładnie w 6 skończonym i 5 dni i było już widać fasolinkę :-)
Kinga a odebrałaś ten wynik bety? ciekawe czy wogóle nie byłaś w ciąży czy fasolka się nie zagnieździła? kurcze...tak bardzo mi przykro :-( wiem że teraz wszystko co piszemy nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia ale za kilka dni będzie lepiej! Nie poddawaj się! Tulam mocno! Zobacz załącznik 200076
Pozostałe dziewczynki ciepło pozdrawiam!
Buziaki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
do dziś rana czułam się naprawdę dobrze nic nie wskazywało na @. Sama jestem w szoku. Wczoraj robiłam sikańca i był cień na teście!!! a teraz jak miałam iść po wyniki bety to naszedł mnie w momencie straszliwy ból w podbrzuszu aż się skręciłam, bardzo mnie to zaniepokoiło... ( po chwili zaczeło się ze mnie lać jak z krany bordowa krew.
A teraz umieram z bólu....
Paula nie byłoam po wynik. Pojde ale po południu jak mąż wróci. I tak znam juz wynik.
anufifi dziękuję Ci i wiesz za co.... jesteś jak anioł stróż.
Nie poddam się!! w tym cyklu idę do ginekologa zrobi mi jeszcze raz badania ale powiedzcie doradzcie jakie mam zrobić bo ja nie wiem?.. :// i zdecydowalismy z mężem że teraz dodatkowo monitoring jeszcze.
Jak skończy mi sie @ od razu idę prywatnie do lekarza. Jak myslicie?
Bede walczyła o swoje marzenia tak jak Aniu i Ty. Uda nam się prawda?! uda!! cholera choćby nie wiem co ale się uda. dzastina...uda się!
Joluś a Ty się nie smutaj bo cudna mamuśka z ciebie. Bywają gorsze i lepsze dni wiem coś o tym. Pomyśl sobie o tym jaka jestes wyjątkowa i jakiego masz cudownego dzielnego i mega ślicznego synka! od razu bedzie ci lepiej. Buzka
A teraz umieram z bólu....
Paula nie byłoam po wynik. Pojde ale po południu jak mąż wróci. I tak znam juz wynik.
anufifi dziękuję Ci i wiesz za co.... jesteś jak anioł stróż.
Nie poddam się!! w tym cyklu idę do ginekologa zrobi mi jeszcze raz badania ale powiedzcie doradzcie jakie mam zrobić bo ja nie wiem?.. :// i zdecydowalismy z mężem że teraz dodatkowo monitoring jeszcze.
Jak skończy mi sie @ od razu idę prywatnie do lekarza. Jak myslicie?
Bede walczyła o swoje marzenia tak jak Aniu i Ty. Uda nam się prawda?! uda!! cholera choćby nie wiem co ale się uda. dzastina...uda się!
Joluś a Ty się nie smutaj bo cudna mamuśka z ciebie. Bywają gorsze i lepsze dni wiem coś o tym. Pomyśl sobie o tym jaka jestes wyjątkowa i jakiego masz cudownego dzielnego i mega ślicznego synka! od razu bedzie ci lepiej. Buzka
anufifi
tęsknię...
Kinga ta betke powinnas odebrac , jesli jest cokolwiek podniesiona będzie wiadomo gdzie szukac problem....
dam głowe ze pierwsze co zrobi lekarz to przepisze ci dupka lub luteine i każe zrobic progesteron 7 dni po owu ...
i ciesze sie ze sie "podniosłas"
dam głowe ze pierwsze co zrobi lekarz to przepisze ci dupka lub luteine i każe zrobic progesteron 7 dni po owu ...
i ciesze sie ze sie "podniosłas"
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kinga no aż mi się wierzyc nie chce,zdrowa babeczka która urodziła już jednego synka bez żadnych komplikacji i problemów stara się 14 cykl i nic...jakie to nie sprawiedliwe jest...:-(
Powodzenia
Powodzenia
anufifi
tęsknię...
no ba !!!!!
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Kinia i tak trzymaj!!! takie podejście mi się podoba!!! UDA SIĘ WAM NAPEWNO!!!!! myślę że monitoring to jest dobra sprawa i jesli masz dobrego prywatnego lekarza to też warto w to zainwestować! Ale musi być dobry a nie tylko taki co bierze pieniądze! Myślę że u Ciebie dochodzi do zapłodnienia skoro testy wychodzą pozytywne ale fasolka nie może się zagnieździć coś jej stoi na przeszkodzie :-( ale jak będziesz pod stałą kontrolą to napewno się wkońcu uda! a potrzebne badania zleci Ci lekarz napewno progesteron musisz zbadać. Tulam mocno. Buziak! :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: