reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
teraz pewnie musisz swoje wyplakac:-(rozumiemy to wszystkie i wspolczujemy.trzymaj sie dzielnie i za jakis czas znow przyjdzie ochota by podjac proby choc teraz czujesz zal i zlosc.:zawstydzona/y:pozdrawiam i mimo wszystko trzymam kciuki:blink:

Kindziu tak bardzo mi przykro.... ja już tak bardzo wierzyłam że się udało.... wiem że jest ci teraz strasznie źle... ale zobaczysz nie długo zostaniemy mamami po raz drugi.... ja w to mocno wierzę.... ściskam cię kochana i proszę nie poddawaj się...

znalazłam bardzo ladny cytat :

...Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie...

od paru dni mam wielkiego doła, nic mi w życiu nie wychodzi i w ogóle d... :-(

Kinia :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( icon_pai.gificon_pai.gificon_pai.gificon_pai.gificon_pai.gif tak bardzo mi przykro....kurcze tyle nadziei a potem wielkie NIC :-( dlaczego tak musi być! Kinia wiem że teraz Ci ciężko i nic nie ma sensu dla Ciebie ale za jakiś czas żal minie i znów przyjdzie chęć na walkę! Trzymaj się Kochana! 14.gif

znalazłam bardzo ladny cytat :

...Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie...

od paru dni mam wielkiego doła, nic mi w życiu nie wychodzi i w ogóle d... :-(

Bershka co się dzieje????? nie gadaj głupot jesteś najdzielniejszą mamą jaką znam :tak: tyle co Ty zrobiłaś dla Kubusia mało która mama zrobiła dla swojego dziecka (choć pewnie takich mam jest wiecej ja znam tylko Ciebie) jesteś wielka!!!! każdy ma gorsze chwile w życiu ale jak mówią po burzy wychodzi słońce i będzie lepiej! :tak: Tulam mocno Zobacz załącznik 200062

Tak wogóle to witajcie dziewczynki :happy2:

Dzisiaj mróz jeszcze większy i chyba dziś spacerek sobie odpuścimy ;-)

Honia najlepiej idź na monitoring to będziesz wiedziała co i jak :tak: bo tak to ciężko powiedzieć...

Tusia trzymam kciuki za wyniki na toxo ale napewno będą ok :tak: a powiedz dlaczego miewasz takie zawroty? czy to po badaniu? byłaś z tym u lekarza? bo to raczej nie jest normalne....

Sylola raczej powinno już być coś widać ale to zalezy od ciąży i od sprzętu usg no ale myślę że małą fasolkę już zobaczysz :tak: ja byłam w 7 tygodniu a dokładnie w 6 skończonym i 5 dni i było już widać fasolinkę :-)

Kinga a odebrałaś ten wynik bety? ciekawe czy wogóle nie byłaś w ciąży czy fasolka się nie zagnieździła? kurcze...tak bardzo mi przykro :-( wiem że teraz wszystko co piszemy nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia ale za kilka dni będzie lepiej! Nie poddawaj się! Tulam mocno! Zobacz załącznik 200076

Pozostałe dziewczynki ciepło pozdrawiam! :happy2:
Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
do dziś rana czułam się naprawdę dobrze nic nie wskazywało na @. Sama jestem w szoku. Wczoraj robiłam sikańca i był cień na teście!!! a teraz jak miałam iść po wyniki bety to naszedł mnie w momencie straszliwy ból w podbrzuszu aż się skręciłam, bardzo mnie to zaniepokoiło... :(( po chwili zaczeło się ze mnie lać jak z krany bordowa krew.
A teraz umieram z bólu....
Paula nie byłoam po wynik. Pojde ale po południu jak mąż wróci. I tak znam juz wynik.

anufifi dziękuję Ci i wiesz za co.... jesteś jak anioł stróż.
Nie poddam się!! w tym cyklu idę do ginekologa zrobi mi jeszcze raz badania ale powiedzcie doradzcie jakie mam zrobić bo ja nie wiem?.. :// i zdecydowalismy z mężem że teraz dodatkowo monitoring jeszcze.
Jak skończy mi sie @ od razu idę prywatnie do lekarza. Jak myslicie?
Bede walczyła o swoje marzenia tak jak Aniu i Ty. Uda nam się prawda?! uda!! cholera choćby nie wiem co ale się uda. dzastina...uda się!

Joluś a Ty się nie smutaj bo cudna mamuśka z ciebie. Bywają gorsze i lepsze dni wiem coś o tym. Pomyśl sobie o tym jaka jestes wyjątkowa i jakiego masz cudownego dzielnego i mega ślicznego synka! od razu bedzie ci lepiej. Buzka

Kinga ta betke powinnas odebrac , jesli jest cokolwiek podniesiona będzie wiadomo gdzie szukac problem....
dam głowe ze pierwsze co zrobi lekarz to przepisze ci dupka lub luteine i każe zrobic progesteron 7 dni po owu ...
i ciesze sie ze sie "podniosłas"

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia i tak trzymaj!!! takie podejście mi się podoba!!! :tak::tak::tak: UDA SIĘ WAM NAPEWNO!!!!!:tak: myślę że monitoring to jest dobra sprawa i jesli masz dobrego prywatnego lekarza to też warto w to zainwestować! Ale musi być dobry a nie tylko taki co bierze pieniądze! Myślę że u Ciebie dochodzi do zapłodnienia skoro testy wychodzą pozytywne ale fasolka nie może się zagnieździć coś jej stoi na przeszkodzie :-( ale jak będziesz pod stałą kontrolą to napewno się wkońcu uda! a potrzebne badania zleci Ci lekarz napewno progesteron musisz zbadać. Tulam mocno. Buziak! :*

Kinia dla Ciebie i dla wszystkich staraczek

nadzieja.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry