witam dziewczyny..
bereshko myslalas ze kubus bedzie pluc zupka a tu prosze jak mu smakowala zupka mamusi
;-)wolal jeszcze..az czlowiekowi milo co nie..jak takie kochane dzieciaczki...i do tego pospal 2 godzinki po dobrej zupce..a jak oli po basenie?
czarodziejko zycze zdrowka dla maciusia a ty kobitko nie przemeczaj sie za duzo niech maksymiliank posiedzi jeszcze w brzuszku u mamusi..;-)
paula ale fajnie ze brzusio juz widac i teraz bedzie tylko coraz wiekszy,,czekamy na fotki brzusia..
:-)
patrysiu myslalam ze juz bedziesz miec synusia w ramionach a tu prosze jeszcze musimy poczekac..jestem ciekawa czy same bole cie zlapia..;-):-)
pati u nas tez zima na calego,,10 lat jak mieszkam w helmstedt to nie bylo takej zimy,,ja w marcu 20 wybieram sie do angli do brata,,a zobaczysz jak 3 synka bedziesz kochac swiata nie bedziesz poza nim widziec 4 bedzie dziewczynka jak u mnie..
kinga dziekuje..super ze zagladnelas do nas..zagladaj do nas czesciej..mysle ze terapia pomoze i bedzie wszystko dobrze..:-)
agnieszka moze plec dziecka poznasz przy porodzie tak jak ja przy pierwszym synie patricku..tez do konca nie wiedzialam co nosze pod serduszkiem..:-)
dzastina to dlugo trwala ta twoja ciaza..a ta koncowka taka meczaca,,mniejmy nadzieje ze nastepna ciaza bedzie lepsza..