reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny..

bereshko myslalas ze kubus bedzie pluc zupka a tu prosze jak mu smakowala zupka mamusi :tak:;-)wolal jeszcze..az czlowiekowi milo co nie..jak takie kochane dzieciaczki...i do tego pospal 2 godzinki po dobrej zupce..a jak oli po basenie?

czarodziejko zycze zdrowka dla maciusia a ty kobitko nie przemeczaj sie za duzo niech maksymiliank posiedzi jeszcze w brzuszku u mamusi..;-)

paula ale fajnie ze brzusio juz widac i teraz bedzie tylko coraz wiekszy,,czekamy na fotki brzusia..:tak::-)

patrysiu myslalam ze juz bedziesz miec synusia w ramionach a tu prosze jeszcze musimy poczekac..jestem ciekawa czy same bole cie zlapia..;-):-)

pati u nas tez zima na calego,,10 lat jak mieszkam w helmstedt to nie bylo takej zimy,,ja w marcu 20 wybieram sie do angli do brata,,a zobaczysz jak 3 synka bedziesz kochac swiata nie bedziesz poza nim widziec 4 bedzie dziewczynka jak u mnie..:tak::tak::tak:

kinga dziekuje..super ze zagladnelas do nas..zagladaj do nas czesciej..mysle ze terapia pomoze i bedzie wszystko dobrze..:-)

agnieszka moze plec dziecka poznasz przy porodzie tak jak ja przy pierwszym synie patricku..tez do konca nie wiedzialam co nosze pod serduszkiem..:-)

dzastina to dlugo trwala ta twoja ciaza..a ta koncowka taka meczaca,,mniejmy nadzieje ze nastepna ciaza bedzie lepsza..
;-)

reklama
No ja tym zmywaniem się trochę zmęczyłam więc położyłam się trochę i chciałam się zdrzemnąć ale niestety synek nie dał, no ale chociaż sobie poleżałam pod kocykiem :tak:
Potem obejrzeliśmy z synkiem Ekspres polarny :happy2:

Patrysiu cieszę się że samopoczucie u Ciebie dobre :-)

Kiki na fotki brzusia to jeszcze trochę za wcześnie ;-)ale we wtorek może wkleję zdjęcie fasolki :tak:

A jak Wam dziewczynki wieczorek mija?

Dzień Dobry :))))))

Melduję sie z Kawką....kto pije?
victory.png

WITAM I JA:-)
Ech mielismy dzisiaj jechac sobie tu i tam ale nie wypali bo tak nas pieknie zima opsypała i wiatr dalej nieoszczedza co M szedł podwórko odśnieżac i wtedy w domku będziemy bo troche tak niebezpiecznie na drogach przez to:baffled:no cóż odbijemy to sobie w nastepna niedziele:tak:

Witajcie:)
A ja jeszcze w betach :) Hihi:) Jakoś nie chce mi się dziś podnosic:) Zima na całego, świata za oknem nie widac. Jedynie sikorki przylatuja na balkon i dziobia słoninkę:)
M poszedł do sklepu po wodę i bułeczki dla dziadków. (Mieszkają obok za ściana w mieszkanku i dziadek jest ciężko chory..Ma raka płuc i leży.. babcia już tez nie jest najzdrowsza i tak z M im pomagamy jak możemy).
Matko ale ten mój dzidziol dzis rozrabia w brzusiu:-D

reklama
Do góry