reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam z grzańcem w ręku no ale ja mogę sobie na to pozwolić ;-)
dzisiaj piekna pogoda była, wybralismy sie na rodzinny spacerek

milego wieczorku

Nie nie znamy:-( Teraz usg będe miec 22 stycznia więc może wtedy poznamy;-) A jak nie to chyba przy porodzie:-D

Ja przy pierwszym dziecku tak dlugo nie wiedzialam kto tam zamieszkuje....zawsze na usg jakos sie odkrecał do nas pupcią.....i dopiero pod koniec ciązy pokazal klejnoty....
Agniesiak ale u Ciebie to chyba pierwsze dziecko..? wiec chyba az takiego znaczenia to nie ma? :)

Witam po dlugiej przerwie...mam nadzieje , ze mnie jeszcze pamietacie.....
Czy zdazylo sie komus, ze zrobil test ciazowy i ta druga kreseczka była ale znacznie jasniejsza niz pierwsza?....WLASNIE TAK MI DZIS WYSZŁO...przy pierwszym dziecku miala odrazu 2 grube krechy.........o mamo! czy to mozliwe , ze to juz?!?!

Joanno a ile dni jesteś przed planowaną @ ? oczywiscie, ze tak się zdarza. Jeżeli jest choć cień to na bank ciąża :tak: mogę już gratulować !!!!

DZIEŃ DOBRY:-)
Czy zdazylo sie komus, ze zrobil test ciazowy i ta druga kreseczka była ale znacznie jasniejsza niz pierwsza?....WLASNIE TAK MI DZIS WYSZŁO...przy pierwszym dziecku miala odrazu 2 grube krechy.........o mamo! czy to mozliwe , ze to juz?!?!
zdarza się i jest właśnie duża szansa że to ciąża co gratuluje narazie tak po cichutku!:-)

reklama
hehe fajnie byłoby poznac tak przy porodzie choc pewnie ciekawośc zrzerałaby mnie na maksa :-D
Parłabym ile sił by jak najszybciej się dowiedziec:-D

Ja przy pierwszym dziecku tak dlugo nie wiedzialam kto tam zamieszkuje....zawsze na usg jakos sie odkrecał do nas pupcią.....i dopiero pod koniec ciązy pokazal klejnoty....
Agniesiak ale u Ciebie to chyba pierwsze dziecko..? wiec chyba az takiego znaczenia to nie ma? :)
Tak u nas pierwsze dziecko więc aż takiego parcia na płec nie mamy.. No ale wiadomo jak to jest;-)

Kochana ja już po cichu gratuluję:tak::-DJasne, że Cię pamiętamy:) Ja tez miałam ledwie widoczną druga kreseczkę-cień normalnie i popatrz na moj suwaczek:-) Ogromnie się cieszę!! Trzymam kciuki by było ok:tak:

Do góry