anufifi
tęsknię...
Dzień dobry
Ale tu ostatnio jakiś mały ruch...Paula to przez to że ty do pracy nie chodzisz
Ale tu ostatnio jakiś mały ruch...Paula to przez to że ty do pracy nie chodzisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje za linka:-)
jeszcze troche i może synus wyskoczyć do mamusi:-)Dziewczyny jestem na zdechnięciu!!!!!
Wczoraj wieczorem i w nocy bóle podbrzusza!!!!!! Czulam jak mały główką napieral…wzięlam nospę i przeszlo ….od rana znowu bóle na @ i ogólnie marne samopoczucie…..do tego jakiegos nerwa mam….wszytsko mnie dobija. Nie mam apetytu i latam do wc-a co 2 min…..Głowkę dziecka czuję miedzy nogami!!!!!!!
ajenka oby było wszystko dobrze:-(hej dziewczyny..my juz po szczpieniu dwie mozki poklute...mega duzo placzu i stresu...maly wazy 5900...niestety po opisaniu moich objawow ze Kacper jest niespokojny,nerwowy,z trudem robi kupki pomimo ze pije duzo herbaty koperkowej i rumiankowej i bierze jeszcze krople sab costam mam z nim isc na usg brzuszka i do neurologa i zrobic posiwe z moczu...jesii nic nie wyjdzie w tych badaniach bedziemy musieli isc do szptala..jestem strasznie zalamana...bo widze jak malego cos meczy przez co sie denerwuje.. nie spi spokojnie...dostalismy teraz mleko Nutricos tam i jak nie bedzie poprawy szpital nas czeka:-(