Sylwia ale ja nie wygonie 4 latka samego na sanki a jakoś musi się zając sobą jak my z M podłączamy Kubusia do jedzonka. Ciezko codziennie coś mu zorganizować na godzinkę, jeszcze jest za mały zeby to wszystko zrozumieć choć i tak wiele jak na swój wiek rozumie. Jestem odpowiedzialną mamą i nie kupuję Tv po to zeby dziecko nic innego nie robiło tylko w pudło patrzyło ;-);-);-) co to to nie. Ja czasami jak podłączam Kubule musze na cały głos krzyczec do Olisia pokoju czyms sie teraz ma zajć tylko po to, zeby mi nie wszedł do salonu jak ja z M jestesmy na jałowo-dosłownie :-( ech...chyba, źle sie na poczatku wypowiedziałam i teraz wyszłam na matkę ignorantkę....tak to już jest jak się ma jedno dziecko chore drugie przy tym zawsze cierpi... a dlaczego nie mogłabym mu na ten czas umilić czas bajką na TV :-( chyba to nic strasznego..Wasze dzieci oglądają z Wami bajkę w salonach a my przez ten czas podłaczamy Kubusia a drugiego synka dosłownie wyganiamy z pokoju
Dzieki Anufifi tak własnie myślałam, że jest za mały ale zdrugiej strony jak mam kupować w wieku 8 miesiecy a Kubus zacznie chodzić na roczek to chyba szkoda tyle kasy tracić bo jak zacznie chodzić to chyba już w tym nie bedzie chciał siedzieć
kurcze, muszę biec do lekarza po recepte na Nutramigen bo mi się mleczko kończy zapomniałam wziąć z Krakowa
wyszalelismy się przed chwila na górce na sankach, Kubuś spał w wózeczku a teraz chetnie napiłabym się herbatki z czymś mocniejszym na rozgrzewkę ;-)
Dzieki Anufifi tak własnie myślałam, że jest za mały ale zdrugiej strony jak mam kupować w wieku 8 miesiecy a Kubus zacznie chodzić na roczek to chyba szkoda tyle kasy tracić bo jak zacznie chodzić to chyba już w tym nie bedzie chciał siedzieć
jak to było u Ciebie ?
kurcze, muszę biec do lekarza po recepte na Nutramigen bo mi się mleczko kończy zapomniałam wziąć z Krakowa
wyszalelismy się przed chwila na górce na sankach, Kubuś spał w wózeczku a teraz chetnie napiłabym się herbatki z czymś mocniejszym na rozgrzewkę ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: