reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

(...)Czy ja mogłabym poprosić Was o co chodzi z tym programem UWAGA niestety nie byłam w temacie. Jak, któraś będzie mogła to proszę napiszecie o co chodzi?
I ja przylaczam sie do prosby:tak::-)

Dzieki dziewczyny! Wszystkie maluszki sa slodziutkie, a ich pierwsze usmiechy w szczegolnosci:tak::-D:-D:-D

Gosiu, nie mam maty i miec nie bede. Dla Maciuia tez nie mialam i zyje i zrowo sie chowa. Kladlam na podlodze na kocykach i koldrze i bylo dobrze. Jedyne co mial( ateraz skorzysta Alanek jak podrosnie) to taka duuza zabawke z melodyjkami, swiatelkami itd. Najpierw lezal pod spodem i jak tupnal nozka to mu gralo, potem sluzylo na stojaco...nie ma jej w necie aby pokazac. Jak znajde fotki to pokaze.

reklama
Gosiu aha oglądałam i te maty na allegro. Mnie się najbardziej podoba ta z fishera
FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST 24H (849267926) - Aukcje internetowe Allegro
wiem że droga, ciekawe tylko czy rozwijająca i zajmująca dziecko :)

Sylola w Uwaga na Tvn bedzie wypowiadać się nasza Bershka :tak:

serio??????????? na jaki temat???????

Gosiu aha oglądałam i te maty na allegro. Mnie się najbardziej podoba ta z fishera
FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST 24H (849267926) - Aukcje internetowe Allegro
wiem że droga, ciekawe tylko czy rozwijająca i zajmująca dziecko :)

Sylola w Uwaga na Tvn bedzie wypowiadać się nasza Bershka :tak:

widziałam tą matę na żywo jest naprawdę super :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maleńka na temat jedzonka pozajelitowego u dzieci, takiego jakie Synek Bershki Kubuś dodatkowo przyjmuje

Maleńka a tę matę widziałaś w sklepie czy u kogoś? Ciekawe czy użytkownicy ją sobie chwalą, wprawdzie na necie jest dużo pozytywnych opinii ale sama nie wiem..

u kogoś jest naprawdę śliczna. Ma takie żywe kolory :tak:

Maleńka a wiesz może czy ta osoba u której widziałaś tę matę ją sobie chwali? Tzn czy dziecko lubi na niej leżeć? Wiadomo że każde dziecko jest inne, jedne lubią, inne nie, ale pytam z ciekawości ;-)

I zaraz zmykam bo Synek się budzi :)

Maleńka a wiesz może czy ta osoba u której widziałaś tę matę ją sobie chwali? Tzn czy dziecko lubi na niej leżeć? Wiadomo że każde dziecko jest inne, jedne lubią, inne nie, ale pytam z ciekawości ;-)

I zaraz zmykam bo Synek się budzi :)

maleńka leżała tam i gapiła się na te wszystkie zawieszki. My kawkę jedną po drugiej obalałyśmy a dziecka nie było do momentu aż się głodna zrobiła. Wiesz nie pytałam czy jest zadowolona ale jej córeńka na pewno była;-) ja kiedyś ją kupię na pewno- jest super :)

reklama
Do góry