reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki , a ja wklejam zaległe zdjęcia z urodzinek Tomusia
Zobacz załącznik 188992Zobacz załącznik 188993
Ale słodko.. :tak::-D

Patrysia Tomek trenował od jakiegos czasu dmuchanie świeczek ....ostatnio jak siedzi na kibelku to mu dawałam gazety z makro zeby go czymś zając , a tam ozdoby świateczne ze świeczkami ...patrze a ten siedzi i dmucha w gazete :) hehe ...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no to fajnie ze w szkole ci się podobało:-)a co do tego nacinania i ogólnie tego wszystkiego hmm ja się nie obawiam bardziej boje sie komplikacji które mogą zaszkodzić mojemu synusiowi...no ale trzeba my śleć pozytywnie i dac z siebie wszystko aby było dobrze:tak:
Jasne, że będzie dobrze:tak::-) Ogólnie jestem dobrej myśli i wiadomo, ze dam z siebie wszystko by poszło oki:tak::-)

Agniesiak chyba każda kobieta boi się porodu ale po to są lekarze aby nam pomóc, będzie dobrze! :tak:
Jasne, że będzie dobrze;-):-)

witajcie :)
trochę mnie nie było, ale w weekend byłam u rodzinki a w poniedziałek i wczoraj do popołudnia nie miałam neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przez co mam okropne zaległości w pracy.
Dziś od rana mam nerwa!! Złożyłam w sklepie internetowym zamówienie na kilka sprzętów RTV i AGD. Na stronie czas realizacji do 5 dni a dziś do mnie dzwonią i mówią że mam wpłacić zaliczkę bo sprzęty są za drogie i nie trzymają tego na magazynie i muszą sprowadzić. Więc pytam na kiedy. A oni: Do stycznia powinniśmy się wyrobić!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: to po jaką cholerkę piszą że produkt dostępny i w ciągu 5dni będzie u mnie??? Żenada. Chodzę wściekła!!!!

Zaraz poczytam co tam u Was- ale naskrobałyście duuużżżooooo:szok:
Czy powinnam o czymś wiedzieć i jest komu gratulować???
Współczuję normalnie... ja bym im pocisnęła aż by im w pięty poszło.. masakra..:no::no::no:

reklama
tyle napisałyście przez te 3 dni mojej nieobecności że nie nadrobię :-(
czy wydarzyło się coś miłego o czym powinnam wiedzieć ?? tak w skrócie??:-p

babeczki zeby nie bylo ze jestem nieslowna wstawiam foteczki Kacperka...na pierwszym zdjecie z 6.12 Kacper i jedgo pierwszy prezent mikolajkowy...na drugim Kacper z tata i jego obrzydliwa broda ktora naszczescie zgolil zaraz jak zdjecie zostalo zrobione:-)dwa pozostale zdjecia sa z wczoraj i na nich widac jaki Kacperek pulpecik kochany sie robi:-)

Załączniki

• P1150432.jpg
    P1150432.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 69
  • P1150448.jpg
    P1150448.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 74
  • P1150456.jpg
    P1150456.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 71
  • P1150458.jpg
    P1150458.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 64
babeczki zeby nie bylo ze jestem nieslowna wstawiam foteczki Kacperka...na pierwszym zdjecie z 6.12 Kacper i jedgo pierwszy prezent mikolajkowy...na drugim Kacper z tata i jego obrzydliwa broda ktora naszczescie zgolil zaraz jak zdjecie zostalo zrobione:-)dwa pozostale zdjecia sa z wczoraj i na nich widac jaki Kacperek pulpecik kochany sie robi:-)

śliczny :tak:

reklama
Kacperek jest ślicznym bobaskiem!! :tak::-) fajne fotki Gosiu:) a jak tam Majeczka w roli starszej siostry? ;-)

dzieki dziewczyny!Maja nadal zazdorsna ale sie powoli oswaja z sytuacja...ogolnie ucieka tylko jak Kacper placze...a tak to pomaga jak ja prosze aby mi cos dla niego przyniosla ale jak juz Kacper stanie sie bardziej kontaktowy to mysle ze juz minie jej to zachowanie i beda sie bawic razem:-)

Anufifi piekny torcik :-)

Do góry