Agniesiak85
Fanka BB :)
Ale słodko..hej dziewczynki , a ja wklejam zaległe zdjęcia z urodzinek Tomusia
Zobacz załącznik 188992Zobacz załącznik 188993
Patrysia Tomek trenował od jakiegos czasu dmuchanie świeczek ....ostatnio jak siedzi na kibelku to mu dawałam gazety z makro zeby go czymś zając , a tam ozdoby świateczne ze świeczkami ...patrze a ten siedzi i dmucha w gazete hehe ...
Jasne, że będzie dobrze:-) Ogólnie jestem dobrej myśli i wiadomo, ze dam z siebie wszystko by poszło oki:-)no to fajnie ze w szkole ci się podobało:-)a co do tego nacinania i ogólnie tego wszystkiego hmm ja się nie obawiam bardziej boje sie komplikacji które mogą zaszkodzić mojemu synusiowi...no ale trzeba my śleć pozytywnie i dac z siebie wszystko aby było dobrze
Jasne, że będzie dobrze;-):-)Agniesiak chyba każda kobieta boi się porodu ale po to są lekarze aby nam pomóc, będzie dobrze!
Współczuję normalnie... ja bym im pocisnęła aż by im w pięty poszło.. masakra..witajcie
trochę mnie nie było, ale w weekend byłam u rodzinki a w poniedziałek i wczoraj do popołudnia nie miałam netaprzez co mam okropne zaległości w pracy.
Dziś od rana mam nerwa!! Złożyłam w sklepie internetowym zamówienie na kilka sprzętów RTV i AGD. Na stronie czas realizacji do 5 dni a dziś do mnie dzwonią i mówią że mam wpłacić zaliczkę bo sprzęty są za drogie i nie trzymają tego na magazynie i muszą sprowadzić. Więc pytam na kiedy. A oni: Do stycznia powinniśmy się wyrobić!!!!! to po jaką cholerkę piszą że produkt dostępny i w ciągu 5dni będzie u mnie??? Żenada. Chodzę wściekła!!!!
Zaraz poczytam co tam u Was- ale naskrobałyście duuużżżooooo
Czy powinnam o czymś wiedzieć i jest komu gratulować???