reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej.;-)
Ale jestem wkurzona,wczoraj poszłam z wynikiem toxo
a pani doktor na urlopie aż do końca grudnia.:-(
Ale jakaś pani powiedziała ,że 29 będzie po południu to moge zajrzeć.
Co mi z tego ja po cichu mialam nadzieje ,że teraz powie jest ok.
a cykl jak malowany akurat w pełni,w styczniu to i tak M nie będzie może
w lutym dopiero.Ach już braknie mi sił,wczoraj powiedziałam M,że wszystko
jakby specjalnie się obraca i chyba nie jest nam dane.:sad:
A nasi muszkieterowie ŚLICZNOŚCI maleńkie.cudownie,chłopcy rosną jak na drożdzach.:tak::-) Pozdrawiam wszystkie babeczki.

reklama
Dziendoberek dziewczyny!

Tusiu, w koncu bedzie dobrze. Najwazniejsze, abys byla zdrowa, a to, ze fasolka w czasie sie przesunie to trudno.

U nas za oknem bialo. Nie jest moze duzo tego sniegu, ale i tak przyjemnie. Ale ja z Alankiem jeszcze uziemiona w domku :( dzis znowu go poweranduje, tak ze 3 dni werandowania powinny wystarczyc przed spacerem, co?

Alanek wczoraj mial bardzo zly dzien, a raczej popoludnie. Nie mogl zasnac, tylko przy cycusiu, a ja mialam juz je prawie puste od tego ciaglego jego "wiszenia przy nich". Meczylo go ogromne gazowanie i meczyl sie do 3nad ranem. O tej godzinie ja juz wysiadalam psychicznie i fizycznie, wiec moj maz go jakos wyciszyl, az malutki zdrzemnal sie na pol godziny obok nas, potem znowu obudzil, zjadl i spal od 4 do 7ej. Ufff, 3 godzinki snu. Niedawno znou zjadl i spi, a ja chyba sie poloze obok...Ale tej 7ej obudzil sie z takim placzem-zalem, ze az serce sciskalo...to naprawde byl zal, i kolejne baki szly z niego...
A w ogole ma na calej glowie czerwona wysypke i nie wiem od czego...Po raz pierwszy czesciowo pojawila sie w szpitalu 1dzien przed wyjsciem a teraz ma juz ja na calej glowce...Za tydzien mamy szczepienie wiec zbacze co dr powie...wczesniej nie ide, bo szkoda go dawac do przychodni pelnej wirusow.

Hej Dziewczynki
I u nas za oknem bielusieńko...sniegu napadało po kolana....Maciuś chyba nie pojdzie dzis do przedszkola bo mąz jest po nocce i raczej w takich korkach nie dojedzie do nas do 10:00 a tak poźno zaprowadzac dziecko tez bez sensu!!!!!! No a ja w taka pogode raczej w auto nie wsiadę w dodatku mam nie zmienione opony na zimowe!!!!!!
No nic - ten dzień spędzimy razem:)))))
28_4_9.gif

Witajcie :)

Royannko u nas dzisiaj jest -12 st. :szok: i sypie tak że szok, więc ja nawet nie wychylam nosa z domu z Małym, zresztą znowu kicha dzisiaj, kurcze czyżby w nocy było mu zimno? Do tej pory spał pod takim ciepłym kocem, i tak miał plecy mokre, a dzisiaj chyba było mu zimno, więc położyłam go w śpiworku i jeszcze na to koc. Na razie śpi. Aniu powiem Ci że Sebuś też czasem ma takie dni że wszystko by wyssał z cysia i dalej języczek wystawia jakby mu było mało. A Ty jak karmisz? Podczas jedego karmienia zjada z obu piersi? Ja do tej pory dawałam jedną, raz prawą raz lewą i starczało, ładnie spał po jedzeniu 2-3 a w nocy nawet 4 godziny. A teraz już chyba musi sobie też z drugiej possać bo inaczej głodny..

Czarodziejko niech lepiej Synek z Tobą w domku posiedzi! W taką pogodę, brrrrr! :eek:

Pozdrowionka dla wszystkich!

:-)Witam w ten piekny sniezny poranek:)

Paula...zebym miał choc ciut wiecej talentu do pieczenia.....piekrnik wyglada poprostu BOSKO

maleńka.....zazdroszcze.....mata superowa.....moj synek miał podobna ale zainteresowanie nia było tylko do zalania kawy, juz njej nie wypiłam:)

Jeden dzień mnie nie było i nie moge sie wyrobic z czytaniem..........
Ja odliczam juz dnie do wolnego , jeszce tylko 4 dni pracy:) Niech pada snieg....narty juz nasmarowane i przygotowane do działania...niech tylko rusza stoki:-)

.....ps.....daje sobie jeszce troche czasu z tym monitoringiem...jak do 6 miesiacy nic to wtedy zadziałam...narazie czerpie przyjemnosc z prób......:):):)......tez gdzies czytełam ze jak sa takie dlugie cykle to moga byc bezowulacyjne......ale z drugiej strony zaszłam w ciaze w 41 dniu cyklu:)....

Sciskam was mocno.....

Ostatnia edycja:
hej laseczki kochane!u nas tez snieg ale wolalabym aby wiecejnapadalo...lubie sniezna zime:-):-):-):-) i biale swieta:-):-):-):-)temp za oknem -10.

Royanka pamietasz od kiedy usmiecha sie Alanek do Ciebie??i probuje juz gawozyc??bo moj K od 2dni usmiecha sie do mnie i probuje gawozyc:-)a czy Alanek juz glowke podnosi??Kacper tez mial ciezki wieczor od 18.30 do 22 plakal chyba brzusio go bolal...mleka nie chcial alejak sie herbatki napil to zasnelo biedactwo!

Pyszczku bardzo mi sie podoba ta mata fishera ale wg mnie jest za droga!

HEJKA:-)
Ja tak na chwilke bo zaraz wezme się za przygotowania do gina jeszcze trzeba wyniki odebrać dlatego szybciej ruszamy no i potem do mamy co jutro wpadne i zdam relacje:tak:

Widze że maluszki dają mamusiom "po noskach"hehe no tak to już jest ciekawe jak będzie u mnie :-p

Hej.;-)
Ale jestem wkurzona,wczoraj poszłam z wynikiem toxo
a pani doktor na urlopie aż do końca grudnia.:-(
Ale jakaś pani powiedziała ,że 29 będzie po południu to moge zajrzeć.
Co mi z tego ja po cichu mialam nadzieje ,że teraz powie jest ok.
a cykl jak malowany akurat w pełni,w styczniu to i tak M nie będzie może
w lutym dopiero.Ach już braknie mi sił,wczoraj powiedziałam M,że wszystko
jakby specjalnie się obraca i chyba nie jest nam dane.:sad:
A nasi muszkieterowie ŚLICZNOŚCI maleńkie.cudownie,chłopcy rosną jak na drożdzach.:tak::-) Pozdrawiam wszystkie babeczki.

nie martw się jeszcze się doczekasz. Doskonale Cię rozumiem, ja muszę czekać na dobre wyniki i póki co staraniom STOP:-( doczekamy się głowa do góry:tak:

:-)Witam w ten piekny sniezny poranek:)

Paula...zebym miał choc ciut wiecej talentu do pieczenia.....piekrnik wyglada poprostu BOSKO

maleńka.....zazdroszcze.....mata superowa.....moj synek miał podobna ale zainteresowanie nia było tylko do zalania kawy, juz njej nie wypiłam:)

Jeden dzień mnie nie było i nie moge sie wyrobic z czytaniem..........
Ja odliczam juz dnie do wolnego , jeszce tylko 4 dni pracy:) Niech pada snieg....narty juz nasmarowane i przygotowane do działania...niech tylko rusza stoki:-)

.....ps.....daje sobie jeszce troche czasu z tym monitoringiem...jak do 6 miesiacy nic to wtedy zadziałam...narazie czerpie przyjemnosc z prób......:):):)......tez gdzies czytełam ze jak sa takie dlugie cykle to moga byc bezowulacyjne......ale z drugiej strony zaszłam w ciaze w 41 dniu cyklu:)....

Sciskam was mocno.....

to zapowiadają się miłe wakacje zimowe:tak: mata super to fakt :tak:

Witam zimowo
u nas pada i pada jest już tyle śniegu że zaspy są a do tego zimno brrr....lubię zimę ale mamy jechać do Ustki i w taką pogodę w trasie to nie za bardzo :confused2:

Cieszę się że spodobały Wam się moje pierniczki :-) mam nadzieje że wyjdą Wam pyszne :tak:

Royannka, Gosiu chłopaki super!!! :-) rosną jak na drożdżach :-)
Pyszczku jeszcze Ty byś pokazała nam swojego Sebusia :tak:

Ja czuję się dobrze nawet mdłości już nie mam tylko ten okropny niesmak w buzi od którego jest mi niedobrze :confused2: ciągle musze coś podjadać ale to nie wiele pomaga :no:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie. Buziaki
Mało pisze bo nie bardzo mam czas troche porządków trzeba zrobić a wieczorem nie mam już na nic siły...
Przepraszam że nie odpisuje wszystkim...

reklama
A zapomniałam napisac ,jedyna dobra wiadomośc to taka.że
test owu. pokazał dzisiaj dwie czerwone kreski czyli owulacja jest
wszystko wróciło do normy.:-p
U nas też sypie śniegiem nie lubie śniegu bo wtedy boje sie
autem poruszać i jestem jakby uziemiona.:wściekła/y:
A zaraz ide piec pierniczki PAULI tak sobie zapisałam
w zeszycie,musze się zając bo fisiuje od tego myślenia.:rofl2:

Do góry