reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi widziałam torcik, bardzo ładny! :) spóźnione życzonka urodzinowe dla Tomeczka! najlepszego :)

Gosia ba zazdrosna i co sie dziwić to normalne... ale przyzwyczai się no i dużo tutaj zelży też od was rodziców :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
babeczki zeby nie bylo ze jestem nieslowna wstawiam foteczki Kacperka...na pierwszym zdjecie z 6.12 Kacper i jedgo pierwszy prezent mikolajkowy...na drugim Kacper z tata i jego obrzydliwa broda ktora naszczescie zgolil zaraz jak zdjecie zostalo zrobione:-)dwa pozostale zdjecia sa z wczoraj i na nich widac jaki Kacperek pulpecik kochany sie robi:-)
jaki słodki pulpecik:-)bardzo podobny do siostrzyczki:-)

Pajkaa ujrzała wymarzone dwie kreseczki :)
GRATULACJE!!!
babeczki zeby nie bylo ze jestem nieslowna wstawiam foteczki Kacperka...na pierwszym zdjecie z 6.12 Kacper i jedgo pierwszy prezent mikolajkowy...na drugim Kacper z tata i jego obrzydliwa broda ktora naszczescie zgolil zaraz jak zdjecie zostalo zrobione:-)dwa pozostale zdjecia sa z wczoraj i na nich widac jaki Kacperek pulpecik kochany sie robi:-)
Ale fajniutki Twoj Kacperek!!!

A oto i moj Alanek:-D

Podczas inhalacji to jeszcze w szpitalu,
zlosnik jak ma prawie 5tyg,
z usmiechami wczorajsze zdjecia
a werandowanie-dzisiejsze.
Jakosc niestety slaba bo z telefonu...w aparacie musze naladowac akumulatorki to wkleje nastepnym razem:tak::-)

Witajcie :-)

A tak dobrze Gosia pisze, mamy już miesiąc :-D:-):-)

Kinga dzięki za linka :) a śluz biały ja miałam gdy zafasolkowałam :tak:

Kiki tak myślę że wyrasta, bo w niektórych śpioszkach czy pajacykach rozm 62 nie może już nóźek wyprostować :eek: a ze względu na te stópki nie mogę już mu tych ubranek nakładać, heh nie wiem może nózki ma długie i wysoki będzie :-D
ja też myślę że jeszcze sobie kogoś znajdziesz wyjątkowego :tak:

Royannko dobrze że w końcu sie odezwałaś! Buziaki dla Was! :-)
aha i wielkie dzięki w imieniu Sebusia! :)

Agniesiak Tobie tez dziękuję :-);-)

Anufifi super tort z Kłapouchem :-D

Paula może i ja skorzystam z Twojego przepisu :tak: i dziekujemy ślicznie! :-)

Gosia na tym ostatnim zdjęciu Kacperek bardzo do Ciebie podobny! Tak...ze spojrzenia :-):tak: A co dostał w prezencie?

Dziewczyny a czy któraś z Was dla swojego dziecka kupowała matę edukacyjną? Sprawdziła się? I czy możecie jakąś polecić? Brat mojego M chce kupić w prezencie dla Sebusia pod choinkę i jesli zaakceptuję ten pomysł to mam sobie wybrać jaką chcę :-)

Royannko jaki cudowny uśmiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A oto i moj Alanek:-D

Podczas inhalacji to jeszcze w szpitalu,
zlosnik jak ma prawie 5tyg,
z usmiechami wczorajsze zdjecia
a werandowanie-dzisiejsze.
Jakosc niestety slaba bo z telefonu...w aparacie musze naladowac akumulatorki to wkleje nastepnym razem:tak::-)
jak pięknie się uśmiecha:-)w tym kombinezoniku jest słodziuchny:-)

Dziewczyny maluszki są prześliczne i Kacperek i Alanek! - rany napatrzyć się nie moge!!!! super

Czy ja mogłabym poprosić Was o co chodzi z tym programem UWAGA niestety nie byłam w temacie. Jak, któraś będzie mogła to proszę napiszecie o co chodzi?

reklama
Do góry