Witam się.
Royannka, cieszę się, że Alanek już zdrowy. Jest słodziutki i ma takie duże oczka, a jaki uśmiech...:-)
Gieoska, Kacperek jest śliczniutki i robi takie fajoskie minki.:-)
Pyszczku, mój mały miał matę i był nią zainteresowany, ale dopiero jakoś po 4-tym miesiącu, wcześniej tylko króciutką chwilkę.
Tusia, będzie dobrze, w końcu dostaniesz zielone światełko i doczekasz się swojej upragnionej fasolki.
Paula, to super, że czujesz się dobrze.
No tak zima jest piękna, ale nie na czas podróży.
I ja spróbuję upiec Twoje pierniczki.
Royannka, cieszę się, że Alanek już zdrowy. Jest słodziutki i ma takie duże oczka, a jaki uśmiech...:-)
Gieoska, Kacperek jest śliczniutki i robi takie fajoskie minki.:-)
Pyszczku, mój mały miał matę i był nią zainteresowany, ale dopiero jakoś po 4-tym miesiącu, wcześniej tylko króciutką chwilkę.
Tusia, będzie dobrze, w końcu dostaniesz zielone światełko i doczekasz się swojej upragnionej fasolki.
Joanna, ja mam teraz nieregularne cykle raz 32 następny 42 dni i mój gin powiedział, że nie jest jeszcze tak źle. Zrobił mi USG i wyszło, że owu będzie ok. 28-29 dc. Dał nam właśnie pół roku, a jeśli się nie uda to wtedy badania i monitoring. Ja pocieszam się tym, że z Filipem zaszłam w ciąże przy ok. 43 dniowym cyklu.Joanna@ pisze:....ps.....daje sobie jeszce troche czasu z tym monitoringiem...jak do 6 miesiacy nic to wtedy zadziałam...narazie czerpie przyjemnosc z prób............tez gdzies czytełam ze jak sa takie dlugie cykle to moga byc bezowulacyjne......ale z drugiej strony zaszłam w ciaze w 41 dniu cyklu
....
Paula, to super, że czujesz się dobrze.
No tak zima jest piękna, ale nie na czas podróży.
I ja spróbuję upiec Twoje pierniczki.
Ostatnia edycja: