powodzenia
reklama
Witam się.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i nie staraczki również.
Super, przyjemnego wieczorku!melduję że test owu u mnie dziś pozytywny! wiec będziemy serduszkować na pewno dziś:-)
Sylola, ja też do tej pory sądziłam, że podbrzusze boli mnie przy owulacji a jak się okazało to boli na ok. 2 dni przed dość mocno, wtedy bardzo czuję jajniki, natomiast przy owulacji tak tylko troszkę pobolewa i w dodatku ból przypomina bardziej zbliżającą się @. No ale u Ciebie wcale nie musi być tak jak u mnie.Sylola pisze:...Poza tym w zeszłym miesiącu przy chyba owulacji podbrzusze mnie bardzo bolał.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i nie staraczki również.
Paula25
szczęśliwa :)
K
Kinga85
Gość
Dziękuję dziewczyny!
Paula bidulko.... ah ja też nie nawidziłam tych mdłości ciążowych
ale przyznam że chciałabym je jednak poczuć jeszcze raz ;-) a co tam, najważniejsze aby fasolka zdrowo rosła a ja tam mogę się poświecic:-)
Paula25
szczęśliwa :)
Anka yoggga
Aktywna w BB
Heloł
:-)Paula ja z kawką
Kinga jak po wieczorku ;-)
:-)Paula ja z kawką
Kinga jak po wieczorku ;-)
K
Kinga85
Gość
hej dziewczynki
A no po wieczorku cudownie! było mmmmm.... BARDZO BARDZO....:-)
dziś na pewno jeszcze to powtórzymy bo ja poprostu jestem tak napalona cały czas że szok! to sie nazywa 100% owulacja heheheh jajo piekne jest wiec działamy.
Dziś do 9 pospałam. cała ja.. śpioch;-)
Również życzę wszystkim miłego dnia!
A no po wieczorku cudownie! było mmmmm.... BARDZO BARDZO....:-)
dziś na pewno jeszcze to powtórzymy bo ja poprostu jestem tak napalona cały czas że szok! to sie nazywa 100% owulacja heheheh jajo piekne jest wiec działamy.
Dziś do 9 pospałam. cała ja.. śpioch;-)
Również życzę wszystkim miłego dnia!
reklama
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedziew niedziele sobie fajnie czas spędzimy
PAULA bidulko ach te mdłości no ale wiesz bynajmije że fasolka sobie zdrowo rośnie;-)herbatka imbirowa może co pomoże;-)
KINGA hehe to pewnie wymeczyłaś M:-)kciuki aby się udało
I oczywiście reszte staraczkom sie udało KCIUKASKI!
PYSZCZEK jak Sebuś:-)
ROYANNA jak Alanuś:-)
GIEOSKA jak Kacperek:-)
BERSHKA jak Kubuś:-)
Oczywiście ja prosze mamusie o zdjatka maluszków:-);-)
BETI a jak ty sie czujesz :-)
CZARODZIEJKA jak samopoczucie:-)
I reszta kobitek jak się czujemy:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedziew niedziele sobie fajnie czas spędzimy
PAULA bidulko ach te mdłości no ale wiesz bynajmije że fasolka sobie zdrowo rośnie;-)herbatka imbirowa może co pomoże;-)
KINGA hehe to pewnie wymeczyłaś M:-)kciuki aby się udało
I oczywiście reszte staraczkom sie udało KCIUKASKI!
PYSZCZEK jak Sebuś:-)
ROYANNA jak Alanuś:-)
GIEOSKA jak Kacperek:-)
BERSHKA jak Kubuś:-)
Oczywiście ja prosze mamusie o zdjatka maluszków:-);-)
BETI a jak ty sie czujesz :-)
CZARODZIEJKA jak samopoczucie:-)
I reszta kobitek jak się czujemy:-)
Podziel się: