reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się.
melduję że test owu u mnie dziś pozytywny! wiec będziemy serduszkować na pewno dziś:tak::-)
Super, przyjemnego wieczorku!
Sylola pisze:
...Poza tym w zeszłym miesiącu przy chyba owulacji podbrzusze mnie bardzo bolał.
Sylola, ja też do tej pory sądziłam, że podbrzusze boli mnie przy owulacji a jak się okazało to boli na ok. 2 dni przed dość mocno, wtedy bardzo czuję jajniki, natomiast przy owulacji tak tylko troszkę pobolewa i w dodatku ból przypomina bardziej zbliżającą się @. No ale u Ciebie wcale nie musi być tak jak u mnie.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i nie staraczki również.

Kinga to zaciskam kciuki!!! i miłego wieczorku życzę :tak::-)

A mnie męczą mdłości :confused2:
Dziękuję dziewczyny!
Paula bidulko.... ah ja też nie nawidziłam tych mdłości ciążowych :confused2:
ale przyznam że chciałabym je jednak poczuć jeszcze raz :-p;-) a co tam, najważniejsze aby fasolka zdrowo rosła a ja tam mogę się poświecic:-)

Dzień dobry :)

herbata_02.jpg

Komu herbatka ;-)
Jak dobrze że dzisiaj piątek :-):-):-)
Kinga jak po przytulankach? ja życze Ci ciąży jednak bez mdłości ;-):tak:

Pozostałe dziewczynki jak tam samopoczucie?

Buziaki i życzę miłego dnia! :-)​

hej dziewczynki :)

A no po wieczorku cudownie! było mmmmm.... BARDZO BARDZO....:-p:-):-D:cool2::rofl2:
dziś na pewno jeszcze to powtórzymy bo ja poprostu jestem tak napalona cały czas że szok!:zawstydzona/y::-D to sie nazywa 100% owulacja heheheh jajo piekne jest wiec działamy.

Dziś do 9 pospałam. cała ja.. śpioch;-)

Również życzę wszystkim miłego dnia! :happy:

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedzie:-Dw niedziele sobie fajnie czas spędzimy:tak:
PAULA bidulko ach te mdłości no ale wiesz bynajmije że fasolka sobie zdrowo rośnie;-)herbatka imbirowa może co pomoże;-)
KINGA hehe to pewnie wymeczyłaś M:-)kciuki aby się udało:tak:

I oczywiście reszte staraczkom sie udało KCIUKASKI!

PYSZCZEK jak Sebuś:-)
ROYANNA jak Alanuś:-)
GIEOSKA jak Kacperek:-)
BERSHKA jak Kubuś:-)

Oczywiście ja prosze mamusie o zdjatka maluszków:-);-)
BETI a jak ty sie czujesz :-)
CZARODZIEJKA jak samopoczucie:-)
I reszta kobitek jak się czujemy:-)

Do góry