reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku duzy juz ten Twoj Sebus jest:-)ciekawe ile moj Kacper wazy??we wt sie okaze..a te usg bioderek to zawsze jest obowiazkowe??bo z Maja malam a z Kacprem nikt mi nie mowil ze mam robic??

dziewczyny a ja mam pytanko moze glupie ale nei wiem co robie zle...chodzi mi o zakladanie pieluszki Kacperkowi...jako ze w jajeczkach ma jakies wodniaki czy cos takiego kazali mi przy ubieraniu podnosic jajeczka do gory a co za tym idzie i siusiak jest do gory i czesto sie zdarza ze mimo ze jest sucha pielucha Kacper ma cale ubranko mokre bo sika do gory...znacie jakis sposob aby nie moczyl tego ubranka??bo czasami 10razy dziennie musze go przebierac...

reklama
hej dziewczynki
u mnie nadal @ brak, ale mam od 3 dni skurcze podbrzusza i czasami w sluzie jest troszku krwi. Caly czas jade na nospie i po nocach nie umiem spac a teraz sie klade o 21:szok: ale mysle, ze to z przemeczenia w pracy. Powiedzcie mi czy nospa moze spowodowac jakies skutki dla ciazy gdymym w niej np była

Pajkaa a czemu nie zrobisz testu ...jesli jestes w ciązy a pojawia sie odrobina krwi to mozesz miec niski progesteron i trzeba wziac duphaston albo luteine ....
to ryzykowne nic nie roic tylko czekac ...

Gosiu nie znam niestety sposobu....ój sie przesikiwał nawet bez podnoszenia do góry....z chłopakami nie ma tak łatwo :)

Witam dziewczyni ...zostawiam Buziaki

hej kobitki ;-)
ja mam wyniki z toxo i : IgG z 75 iU/ml spadło do 58.
a IgM nadal 3.0
niby spadło i to dobrze,no cóż jeszcze raz pod koniec miesiąca mam zrobic
a 16 mam wizyte to zobaczymy co mi powie.:eek:
Pozdrawiam wszystkie cieplutko.
Dziewczynki prosze o zdjęcia małych muszkieterów.:tak:

Pajkaa a czemu nie zrobisz testu ...jesli jestes w ciązy a pojawia sie odrobina krwi to mozesz miec niski progesteron i trzeba wziac duphaston albo luteine ....
to ryzykowne nic nie roic tylko czekac ...

wydaje mi sie, ze gdybym miala niski progesteron to nie mialabym tak wysokiej tempki, poza tym bralam luteine od 16-25 dc

hej dziewczynki
u mnie nadal @ brak, ale mam od 3 dni skurcze podbrzusza i czasami w sluzie jest troszku krwi. Caly czas jade na nospie i po nocach nie umiem spac a teraz sie klade o 21:szok: ale mysle, ze to z przemeczenia w pracy. Powiedzcie mi czy nospa moze spowodowac jakies skutki dla ciazy gdymym w niej np była
no-spa pomaga w ciązy rozkurczająco co nie ma obawy:tak:ale kobitko dziwie się tobie i to bardzo:szok:ja to już bym miała testa zrobione i gdyby się okazała ciąży to już bym była w szpitalu:confused2:nie boisz się że to jednak fasolka a te bóle mocne i krew może tylko jedno oznaczać że nie jest za dobrze i powinnas tak jak ANUFIFI napisała brac dupka czy luteine i leżec leżeć:tak:
dziewczyny a ja mam pytanko moze glupie ale nei wiem co robie zle...chodzi mi o zakladanie pieluszki Kacperkowi...jako ze w jajeczkach ma jakies wodniaki czy cos takiego kazali mi przy ubieraniu podnosic jajeczka do gory a co za tym idzie i siusiak jest do gory i czesto sie zdarza ze mimo ze jest sucha pielucha Kacper ma cale ubranko mokre bo sika do gory...znacie jakis sposob aby nie moczyl tego ubranka??bo czasami 10razy dziennie musze go przebierac...
niestety nie pomoge:sorry:

tempka moze byc wysoka a progesteron troche za niski ....dlatego lekarze karzą testowac w ostatnim dniu brania luteiny zeby wiedziec czy nie nalezy brac luteiny nadal....
nie rozumiem czemu nie zrobisz testa tylko ryzykujesz ....

PAJKAA masz 16 dFL tempka 37.02 .....7 dni temu skończyłaś bać luteine , 3 dni temu miała pozytywnego testa owu KOBIETOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrób test ciazowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny moze wyjasnie skurcze mam chwilowe a przy nospie w ogole brzuch nie boli a co do plamien to nie są krwawienia ani nawet mocne plamienia po prosttu zauwazylam,ze mialam troszeczke krwi w sluzie a nie krwawienia. Test zamierzam zrobic jutro o ile tempka nie spadnie.
Poza tym jakbym miała robic testa przy odstawianiu lutki to byłby 25 dc i troche za wczesnie na testa.

A testa nie robiłam bo juz niejednokrotnie miałam@ przy tempce 36.9 itd
poza tym + na tescie owulacyjnym niczego nie swiadczy

Do góry