reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Joanno grunt to pozytywnie myśleć...póki @ nie ma jest nadzieja :tak: dalej trzymam kciuki :tak:
no i.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!:-)

Idziemy już na Andrzejki więc do jutra dziewczynki...:tak:

Joanno mój M też ma dziś urodzinki tyle że 32 :-):-):-):-) Wszystkiego najlepszego kochana...życzę ci zdrowej fasolki!!! I wszystkiego najlepszego...

Paula ja mam takie napięcia od kilku dni......... a teraz brzuch boli jak na @.... ale wieczorami tak mam.... już straciłam nadzieję ale wierzę że kiedyś się uda.... bu7ziaki dla was... Paula pisz koniecznie czy @ przyszła!!!!! Mam nadzieję że nie!!!

Paula wstawaj!!!!! no mów nam co i jak.......;-);-);-);-)

Mi dziś cyce eksplodują...czuje to!!! Są tak jędrne i piękne że ho ho ho...a tak bolą że matko kochana!!!!! Od kilku dni mam sny erotyczne!! Nie wiem co się ze mną dzieję... serduchowała bym na okrągło i do tego jeszcze te sny!!! Mam nadzieję że jak skończe Duphaston to się to skończy bo to paranoja jakaś...:eek::eek::eek::eek:

Paula i jak tamsamopoczucie i tescik ???? :happy: czekamy na info.

Ja dopiero co wstałam
Zbieramy się teraz po syna.
Impreza bardzo udana, do 2 była balanga :-)

Joanna! najlepszego z okazji urodzinek:-) sto lat

Pozdrawiam wszystkich

Cześć Dziewczynki :-)

Zrobiłam test i wyszła bardzo blada 2 kreseczka :-) aż sie boję cieszyć ale wychodzi na to że się udało!!!! :-) powtórzę jeszcze test za 2 dni :tak:

test.jpg

Paula !!!!!!!!!!! Gratulacje !! :))) Szczesliwych 9 miesiecy !
Jaka blada.. Ty chyba bladej nie widzialas!!! Kochana jestes w ciazy.. udalo sie :-D:-D..
Strasznie sie ciesze ze Ci sie udalo :)))

Milego dnia Dziewczynki :)))

reklama
Do góry