reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj Paula ja to już sam zgłupiałam z tą @.... Zawsze cykle mam 28 dniowe... i biorę Duphaston do 28 dnia czyli do poniedziałku... We wtorek lub środę powinna przyjść... Wcześniej brałam Dupka od 14 dc do 25 dc i zawsze @ dostawałam 28 dnia cyklu a w tym cyklu ginek kazał brać od 17 dc do 28... więc w 29-30 dc @ powinna przyjśc...a to 1-2 grudzień...ale kochana nie liczę na cód... Gdyby cos się działo to bym to czóła a nie czuję nic.... tylko ból straszny piersi... schylić się nie mogę. I nie mieszczą się w staniku..ale przed @ też tak mam tylko troszke łagodniej, podejrzewam że Dupek jeszcze wpływa na ich drażliwość i bolesność...Nie mogę ich dotknąć... brzuch pobolewa wieczoremn jak na @.... Ale nie wiem czy biorąc Duphaston ją dostanę czy dopiero jak skonczę porcję :eek::eek::eek:

reklama
te @ paskudy jedne :growl:
trzymam kciuki za następny miesiąc.
Paulka -cos czuje,że jutro będziesz Happy.:tak:życze ci tego z całego serduszka.
a jaka stara no coś ty. ja mam tyle co moj syn tylko 2 jeszcze z przodu :-p
Paulko a celowałas jednak w dziewuszke czy już nie.

tabelka

Paula nie jesteś wcale stara dupa prosze cie! :eek::cool2::-);-) jeszcze Ci barkuje troche:rofl2: nie spiesz sie do starosci ;-)
3mam kciuki za tescik!!! :happy:
Dzastina Ty jeszcze zatestuj jakoś w tygodniu ja ci mówię. bo może za szybko u ciebie na test. :tak:
Joann@ a jak u ciebie????

A ja teraz 25 bede testowała w Wigilię! mój mąż ma urodziny tego dnia wiec może bede miała dla niego prezen kto wie.. :-)

Oj Kinga chciała bym... ale mam złe przeczucia więc naszykowałam się na porażkę.. teraz pozostaje czekać na @ i nie wiem kiedy ona przyjdzie ale testowanie na pewno po nowym roku czyli za rok ha ha ha :-D:-D:-D Jeśli @ nie przyjdzie do 6 grudnia to zatestuję.... ale wątpię w to szczerze wam powiem!!! Trzymam kciuki mocno za Paulę żeby się jej udało :-):-):-)

Witam się i ja sobotnio :tak:

witam was Sobotnio...

U mnie jedna krecha... tak jak przypuszczałam więc czekam na @ i zaczynam nowy cykl... Znając życie żeby mnie dobić to się małpa spóźni...Paula to trzymam za ciebie kciuki mocno.... a @ kiedy masz mieć????

Przytulam, ale jeszcze nic straconego ;-) nadal trzymam kciuki

Kinga to my w tym samym wieku jesteśmy... Ja w lipcu skończyłam 25 lat :-):-):-)

Kurde jakie Wy młode jestescie ja się zlbiżam wielkimi krokami do 30 - w styczniu bedzie 27 :wściekła/y:

Oj Paula ja to już sam zgłupiałam z tą @.... Zawsze cykle mam 28 dniowe... i biorę Duphaston do 28 dnia czyli do poniedziałku... We wtorek lub środę powinna przyjść... Wcześniej brałam Dupka od 14 dc do 25 dc i zawsze @ dostawałam 28 dnia cyklu a w tym cyklu ginek kazał brać od 17 dc do 28... więc w 29-30 dc @ powinna przyjśc...a to 1-2 grudzień...ale kochana nie liczę na cód... Gdyby cos się działo to bym to czóła a nie czuję nic.... tylko ból straszny piersi... schylić się nie mogę. I nie mieszczą się w staniku..ale przed @ też tak mam tylko troszke łagodniej, podejrzewam że Dupek jeszcze wpływa na ich drażliwość i bolesność...Nie mogę ich dotknąć... brzuch pobolewa wieczoremn jak na @.... Ale nie wiem czy biorąc Duphaston ją dostanę czy dopiero jak skonczę porcję :eek::eek::eek:

A pierwszy sykl masz duphaston?? Ja jak bral;am dupka to zawsze miałam dziwnie cykle wiec przeszłam na luteine;-)

A ja zmykam na big zakupy

Jeszcze Paula i Joann@ :tak: Oby wam się chociaż udało dziewczyny!

Ja teraz jestem z doskoku, sprzątam przed imprezką. A dziś sobie wypiję a co!
Bede miała fotki pewnie wiec jutro coś dodam zobaczycie sobie jak Kinia szalała:-p;-)

Dzastina no to czekamy do 6 grudnia! :tak::happy: do Mikołajek

BUZIACZKI girls

DZIEŃ DOBEREK:-)

KINGA DZASTINA :-(tulam mocko :tak:niedługo staranka i życze aby były owocne:tak:
Widzę, że już za nami tu nikt nie tęskni :-(

chciałam tylko napisać, ze wychodzimy do domku 7 grudnia :-)

dobrej nocki
kochana ja cały czas o was mysle:tak:nawet pytałam się ostatnio co u was:-pbardzo się ciesze że wychodzicie niedługo do domku i bardzo podoba mi się ta data bo to sa moje urodzinki:-):rofl2:buziaczki:-)

No to teraz PAULA czekam na twoje testowanko i PAJKA tez tak czy jeszzce ktoś będzie testować;-)KCIUKASKI:tak:

Paula nie jesteś wcale stara dupa prosze cie! :eek::cool2::-);-) jeszcze Ci barkuje troche:rofl2: nie spiesz sie do starosci ;-)
Kurde jakie Wy młode jestescie ja się zlbiżam wielkimi krokami do 30 - w styczniu bedzie 27 :wściekła/y:
Dziewczyny ja w marcu skończe 30 !!! :szok:

Paulko a celowałas jednak w dziewuszke czy już nie.
Tusia nie celowaliśmy na dziewczynkę....tylko co Bóg da :tak: aby zdrowe było!

Ja teraz jestem z doskoku, sprzątam przed imprezką. A dziś sobie wypiję a co!
Bede miała fotki pewnie wiec jutro coś dodam zobaczycie sobie jak Kinia szalała:-p;-)
Kinga życzę udanej imprezki andrzejkowej :tak::-) z przyjemnością obejrzymy fotki :tak: my dziś wieczorem idziemy na imieniny do mojego taty, więc też będzie wesoło :tak::-)

Dzastina póki @ nie ma jest jeszcze nadzieja :tak:

Kinga życzę Ci z całego serducha żebyście mieli piękny prezent swiąteczny i urodzinowy dla męża w postaci 2 kreseczek :tak: trzymam kciuki!!!

Joanna a Ty kiedy testujesz??? trzymam kciuki! :tak:

Dzięki dziewczynki za wszystkie kciuki!!!! :-) jutro sie wszystko okaże....

Teraz idziemy z synkiem na spacerek bo słonko ładnie świeci :tak: przy okazji odwiedzimy też moją babcie a Kacperka prababcie :-)

Do później...
BUZIAKI

Witajcie!
Kinga przykro mi, że się nie udało w tym cyklu. Nowy cykl, nowe nadzieje, buziam :)
Bershka cudownie, że niedługo wychodzicie do domku, tak się cieszę:)
My z M dziś mamy zamiar zabrac się za naukę, tzn. M będzie pisał pracę mgr a ja przygotowywac się beę do następnego zjazdu, który mam w grudniu:) Stos książek już leży i woła nas cienkim głosikiem ;) Hehe.
A teraz lecimy do sklepu po zakupki, miłej soboty!!

My o 13 idziemy na obiad do rodziców i kawke:) Potem pakowanie Filipka i zawozimy go o 17 do teściów na noc.
No i od 18 startujemy z imprezką już:tak:
Tak więc ja już znikam powoli. Życzę wam wszystkim miłego wieczorku Andrzejkowego! udanej zabawy jakby ona nie była;-)

Paula jutro napisz co i jak bo ja to już bede czekała na wieści pewnie pierwsza:-p
Agniesiak no to uczcie się uczcie:-) buziaczki

Ciekawe co tam u KIKI ?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny nawet te nieobecne :happy:

reklama
Do góry