reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje kochane....jestem jeszcze w szoku :-D

Ide teraz szykować się do kościoła i podziękować Panu :tak: no i za Was się pomodlę dziewczynki :tak:

Do później....
Buziaki

reklama
Cześć Dziewczynki :-)

Zrobiłam test i wyszła bardzo blada 2 kreseczka :-) aż sie boję cieszyć ale wychodzi na to że się udało!!!! :-) powtórzę jeszcze test za 2 dni :tak:

Paula kurde blaszka!!! Ale super!!!!!!! Cholera!!!!! Normalnie tak się cieszę że szok:-):-):-):-):-):-):-):-) Kreska troszkę blada ale jak pieknie wygląda!!! ja z synem miałam taką samą!! Pisz mi tutaj jak cię ciągnie w tym brzuchu!!! Bo mnie też ciągnie... Który to dzień cyklu dokładnie??? Kurde kobietko dałaś mi nadzieję, że mi może też się uda... Bo robiłam test z 25d c na 26... może faktycznie za wcześnie? Może nie wszystko stracone??? Tak czy siak.. Ciesz się że zafasolkowałaś!!! mysl pozytywnie a wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

paula- ale cudowne wieśći!!!!
ale ja tak podejrzewałam ze u was się udało.....i z tego co widzę tescik wyszedl juz w 25dc czyli stęzenie hormonków dośc wysokie!!!!!!! Czyżby mala lala?:))))):-d

gratulacje i spokojnych 9 miesięcy!!!!!!

paula- ale cudowne wieśći!!!!
ale ja tak podejrzewałam ze u was się udało.....i z tego co widzę tescik wyszedl juz w 25dc czyli stęzenie hormonków dośc wysokie!!!!!!! Czyżby mala lala?:))))):-d

gratulacje i spokojnych 9 miesięcy!!!!!!

jejku zaciekawiłaś mnie tym wpisem o stężeniu hormonów. Możesz napisać coś więcej?

Paula My to się spisałyśmy smsem:happy::-) ale jeszcze raz tutaj napiszę szczerze Ci gratuluję! Bardzo sie cieszę że udało wam się tym razem!:-)

WITAM:-)
M właśnie pomywa co weszłam zobaczyć co słychac i ........
witam......no coż test wypadl negatywnie....jestem juz 2 dni po planowanej @ ......ale przy pierwszym tez tak mialam wiec nadal sie nie załamuje:)....
ja dzis mam 28 urodzinki:)
WSZYSTKIEGHO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
Cześć Dziewczynki :-)

Zrobiłam test i wyszła bardzo blada 2 kreseczka :-) aż sie boję cieszyć ale wychodzi na to że się udało!!!! :-) powtórzę jeszcze test za 2 dni :tak:

WILEKIE GRATULACJE!!!!!!kochana tak się ciesze wiedziałam że się udało te mdłości to samopoczucie jeju tak się ciesze życze spokojnych 8 miesięcy!!!!!:-D

reklama
Paula !!!!! Gratuluje babo kochana !!! :-) Na tescie wyraźnie widać drugą krechę, więc za dwa dni to juz w ogóle będzie grubacha!!!!! Ale się cieszę !!!

Ja testuję 11 grudnia. Jak na razie czuję się ok, tylko mam wrażliwe jak cholera sutki, dużo białego śluzu, ból podbrzusza :cool:
Zobaczymy za 12 dni, co przynosi los... :)

Ostatnia edycja:
Do góry