reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie załamałam się.
Było nam smutno z mężem, ale nie można się zaraz poddawać :)
Będziemy starać się nadal. Myślałam że do 25lat bede miła już dwójkę dzieci no ale jednak nie. Teraz odliczam sobie czas do 30tki a że to dopiero za 5 lat to myślę że uda nam sie na pewno ;)

Wszystkim Wam życzę fasoleczki w brzuszku.
Dziekuje za miłe słowa. Kochhane jestescie:)
Cykl mi sie skrócił miałam 29dniowe a teraz wyszło 28. No zobaczymy...
Mam nadzieję ze testy owu mi pomogą nieco.

Powodzenia dla testujących!!!:happy:

Dobranoc

reklama
Widzę, że już za nami tu nikt nie tęskni :-(

chciałam tylko napisać, ze wychodzimy do domku 7 grudnia :-)

dobrej nocki

Bershka tęskni...myśli...podczytuje i nie zapomina w modlitwie...;-) siódmy juz tuz tuz- jakie cudowne świeta Was czekają... tulam mocniachno.

Pozdrawiam serdecznie kazda z Was....

Oglądamy U Pana Boga za miedzą i ubaw mamy że nie wiem :-D jest u nas mój brat i flaszkę rozpijają z M a ja też 2 kieliszeczki wypiłam :zawstydzona/y: chciałam spróbować bo nową wódeczkę koleżanka mi poleciła i muszę przyznać że bardzo dobra taka babska :-p wódka żołądkowa gorzka na trawie żubrowej :tak:polecam ;-)

Dzastina sama siebie też będe w niepewności trzymać...a i tak z poniedziałku na niedziele przesunęłam :tak: za to Tobie życzę jutro 2 kreseczek!!! :tak:

Spokojnej nocy dziewczynki! :-)

witam was Sobotnio...

U mnie jedna krecha... tak jak przypuszczałam więc czekam na @ i zaczynam nowy cykl... Znając życie żeby mnie dobić to się małpa spóźni...Paula to trzymam za ciebie kciuki mocno.... a @ kiedy masz mieć????

Nie załamałam się.
Było nam smutno z mężem, ale nie można się zaraz poddawać :)
Będziemy starać się nadal. Myślałam że do 25lat bede miła już dwójkę dzieci no ale jednak nie. Teraz odliczam sobie czas do 30tki a że to dopiero za 5 lat to myślę że uda nam sie na pewno ;)

Wszystkim Wam życzę fasoleczki w brzuszku.
Dziekuje za miłe słowa. Kochhane jestescie:)
Cykl mi sie skrócił miałam 29dniowe a teraz wyszło 28. No zobaczymy...
Mam nadzieję ze testy owu mi pomogą nieco.

Powodzenia dla testujących!!!:happy:

Dobranoc

Widzę, że już za nami tu nikt nie tęskni :-(

chciałam tylko napisać, ze wychodzimy do domku 7 grudnia :-)

dobrej nocki

Kinga to my w tym samym wieku jesteśmy... Ja w lipcu skończyłam 25 lat :-):-):-)

Bershka no jasne że nam tu smutno bez ciebie!!! No co ty kobietko!! Ale fajniutko że idziecie już nie długo do domku.... To mikołaj da ci prezencik w postaci Kubusia:-):-):-) w domku...Kurcze ale suuuupppppeeeerrrrr:-):-):-):-)

witam was Sobotnio...

U mnie jedna krecha... tak jak przypuszczałam więc czekam na @ i zaczynam nowy cykl... Znając życie żeby mnie dobić to się małpa spóźni...Paula to trzymam za ciebie kciuki mocno.... a @ kiedy masz mieć????
Przytulam mocno, przykro mi :-( to co, terez jesteśmy grudniowe staraczki juz prawie :sorry:
A co do wieku to ściślej pisząc ja 25 skończę za rok w sierpniu:) i myślałam że może bede miała piekny prezent ale jednak nie.

Teraz może dzidzia bedzie we wrześniu a to miesiac w którym brałam ślub:) też fajnie. Zresztą nie musi być żadnek okazji, niech poprostu dzidzia sie pojawi...

Berskha bardzo tu tesknimy i myślimy o was! nie myśl nawet inaczej! :)
Ciesze się że niedługo wracacie do domku prawie że na Mikołaja taki cudny prezent:) Całuje was mocno robaczki.

Witam z herbatka (syrop malinowy + cytryna) nie zebym byla chora ale zapobiegawczo haha,moje chlopaki choruja ostro od wtorku wiec-mam nadzieje ze mnie ominie:-(.

Co do testowania to moje sie zanosi na 4 tego-zobaczymy nie czuje nic ale tym sie nie kieruje bo z pierwsza ciaza tez tak bylo ...

Dzastina222-co do wieku ja w czerwcu skonczylam 25 haha:-D

Wszystkim zycze zafasolkowania jak nie w tym misiacu to w nastepnym;-)

Witam dziewczynki :-) M poszedł do sklepu po zakupy a ja czekam na niego to zajrzałam do Was :tak: zaraz będziemy jeść śniadanko :tak:

Dzastina bardzo mi przykro :-( Tulam mocno! ale Ty nie za wcześnie zrobiłaś test bo najpierw pisałaś że 5 grudnia będziesz testować a to dopiero za tydzień! kiedy masz dostać @?

Kinga masz racje nie ważne jaki miesiąc ważne żeby dzidzia była :tak: trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu!!! może na święta będziecie mieli cudowny prezent :tak:
Ja chciałam urodzić 2 dzieci do 30-ki i mi się nie uda :no:

Bershka cały czas o Was myślimy...nawet kilka razy pytałam co tam u Was...ale bez odzewu :-( także nie mów że nie tęsknimy! Bardzo nam tutaj Ciebie brakuje jak i dziewczyn które się nie odzywają bądź rzadko się odzywają.
Super wiadomość że wychodzicie do domku już niedługo!!! :-):-):-) piękne święta będziecie mieli w domku wszyscy razem!!! :tak::-) życzę Wam dużo zdrówka!

Margaritta również pozdrawiam! :-)

Jeśli chodzi o mnie to dziś czuję się dobrze, całkiem bezobjawowo. Jutro powinnam dostać @ wiec jak rano nie przyjdzie to zrobię test! Jestem pełna nadziei więc aż się boję....Stres też może opóźnić @ więc różnie może być...zobaczymy....

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Wam przyjemnej soboty! :tak:

Gosiu jak tam wyniki Kacperka????

Olcia witaj :-) zdrówka życzę! i trzymam kciuki ;-):tak:
masz synka starszego tylko miesiąc od mojego :tak::-) Twój z listopada 2005 a mój z grudnia 2005 :-)

kurcze Wy wszystkie tu takie młode a ja przy Was to już stara du..a jestem :eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
reklama
tabelka

Paula nie jesteś wcale stara dupa prosze cie! :eek::cool2::-);-) jeszcze Ci barkuje troche:rofl2: nie spiesz sie do starosci ;-)
3mam kciuki za tescik!!! :happy:
Dzastina Ty jeszcze zatestuj jakoś w tygodniu ja ci mówię. bo może za szybko u ciebie na test. :tak:
Joann@ a jak u ciebie????

A ja teraz 25 bede testowała w Wigilię! mój mąż ma urodziny tego dnia wiec może bede miała dla niego prezen kto wie.. :-)

Do góry